dexterav píše:
nj
a na vistách ide lepšie ako na XP
A o kolko asi?
no fraps tam nefunguje...
ale je to plynulejšie...žiadne lagy...
čo sa týka zvuku na forach píšu že SOFT ide lepšie ako HW akcelerácia či už D3D alebo OpenAL + 20% približne...
Fraps tedy funguje Měřím si to s níc a výsledky při závodě na tom německých okruhu,kde jedete proti soupři mám takovýto:
fw158.45...WV 32bit Ultimate
8800GTX def
2AA
vše ultra,krom shadows
1600/1200
Kua, hlúpe závody viacerých aút... Viem že to má byť osvieženie série, ale ako človeka nepoteší že v normálnej rally ide 40FPS, a dám tam napr. púštny závod a 17FPS. Nič nepomáha, ani znížené detaily. Holt, hra sa neoplatí pre tých čo majú singelcore, a to je stále veľmi veľa ľudí
izerS18 píše:Fraps tedy funguje Měřím si to s níc a výsledky při závodě na tom německých okruhu,kde jedete proti soupři mám takovýto:
8800GTX def
2AA
vše ultra,krom shadows
1600/1200
izerS18 píše:Fraps tedy funguje Měřím si to s níc a výsledky při závodě na tom německých okruhu,kde jedete proti soupři mám takovýto:
8800GTX def
2AA
vše ultra,krom shadows
1600/1200
Takze mam odskouseno moje zvukova karta (integrovana softwarova) moc zatezuje cpu nasledkem cehoz klesa vykon i FPS chce to hardwarovou napr SB Audigi muzete jsi to vyzkouset behem hry dejte ESC a ztlumte sound efect na nim a uvidite rozdil pokud mate integrovanou
Mno vyskúšam zapojiť starú SB Live 5.1, uvidím či pocítim nejaké zlepšenie, pretože teraz je to dosť bieda čo sa týka FPS, a to mám zvuk nastavený na software, kvalitu na very low...
KamonCZ píše:Takze mam odskouseno moje zvukova karta (integrovana softwarova) moc zatezuje cpu nasledkem cehoz klesa vykon i FPS chce to hardwarovou napr SB Audigi muzete jsi to vyzkouset behem hry dejte ESC a ztlumte sound efect na nim a uvidite rozdil pokud mate integrovanou
tak toto to funguje aj s hocijakou inou zvukovkou...
existuje úprava ktorá znižuje vzdialenosť kde ešte počuť zvuk na iba 10m...
ale to som neskúšal...
mne prijde ze se to auto neda ovladat...furt litam z krajnice ke krajnici je tam nejaky nastaveni citlivosti nebo tak neco???
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká! MB Asus Z77-A CPU QuadCore Intel Core i5-3470 +Noctua NH-U12F GPU MSI R9 270X HAWK 2GB RAM Crucial 8 GB DDR3-1600 SSD Samsung 840 EVA 120GB HDD 2x Seagate HDD Baracuda 3TB ZDROJ Enermax MODU82+ 525W CASE Fractal Design Define 4+window + Noctua NF-S12 MONITOR Samsung P2470HD + Philips 55PUS8303
MAOrh píše:mne prijde ze se to auto neda ovladat...furt litam z krajnice ke krajnici je tam nejaky nastaveni citlivosti nebo tak neco???
je ale u mňa vôbec nefunguje, dalšia vec hra niekedy zabudne na ovládanie, V1.1 to mala tuším napravovať ale nič také, akurát je toho pomenej, bez toho patchu to zabúda stále
hm niekedy je to sposobené aj malým FPS...
mohlo to byť sqelé ale dosť do odflákli, škoda
ale jazda z kamionom do vrchu je COOL
hm nevie niekto prečo nejde robiť záznam jazdy z frapsom?
v deme to išlo super ale vo full je 1FPS zo zvukom a asi 10FPS bez zvuku
Paráda, takže celý natešený, že si DIrT zahrám rocha rozumnejśie som nainštaloval SB Live 5.1, stiahol ovládače, všetko okey, zvuk ide ako má. Tak spúšťam DIrT, a čo nevidím, hra nenabehne... Proste sa sekne v úvodnej loadovacej obrazovke. Skúśam iné hry, tie idú takže to nie je chyba zvukovky. Nakoniec ju teda odpojím s PC, a DiRt akoby zázrakom zasa ide... Fakt ako vývojari, klobúk dole, takto mizerne optimalozovanú hru som dávno nehral
nevite nekdo jak zmensit odezvu ovladani volantem ve hre? reaguje asi se zpozdenim 0,25s, coz zpusobuje ono plavani na silnici...na klavesnici a gamepadu tohle neni problem, spis je to vyhoda (subjektivni dojem, me se to ovlada lip jak flatout treba)...ale s volantem je to hardcore, naprosto nehratelne. nizkym fps to snad neni, mam 30-40 (buginy nepocitam, ty sou jak slideshow )
zkratka ta odezva ovladani je silena, hra je to celkem pekna, i kdyz arkada skrz na skrz, ale zabava
EDIT: tak vyreseno, v advanced menu u ovladani posuvnik linearity volantu, nastaveni na nulu vse vyresi...a funguje i v demu (ale zda se ze az po restartu hry, divny, ale az pak to zaclo byt normalni)