special-CZ-design-WB (navrh & realizace)

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
Pirs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pirs »

Maxtor píše:No tak ona je to hlavne ze strany "recenzenta" pekna ojebavka, pac tak, jak to popisuje on to nefunguje nikde.. evidentne by se mu blok libil, tak se snazi zneuzit situace.. sam jsem se s jednanim typu napises nam recenzi a mi ti dany HW nechame jeste nikdy nesetkal a silne pochybuji o tom, ze by na podobne podminky nejaky dodavatel pristoupil..
Setkal jsem se s timto opakovane, nicmene u tohoto vicemene spolecneho projektu lidi z fora me pristup Highlandera trochu prekvapil. :?

Jinak si pamatuju na spolecna testovani jednotlivych prototypu s Karlosem (KPcool), ktera byla vzdy pristupna verejnosti a v podstate to byly takove male OC party. Proste kazdy prinesl kus HW, flasku nebo neco dobryho a testovalo se k nevoli sousedu dlouho do noci. Ale to jen ta OT... :wink:
Default je zločin.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Pirs píše:
Maxtor píše:No tak ona je to hlavne ze strany "recenzenta" pekna ojebavka, pac tak, jak to popisuje on to nefunguje nikde.. evidentne by se mu blok libil, tak se snazi zneuzit situace.. sam jsem se s jednanim typu napises nam recenzi a mi ti dany HW nechame jeste nikdy nesetkal a silne pochybuji o tom, ze by na podobne podminky nejaky dodavatel pristoupil..
Setkal jsem se s timto opakovane, nicmene u tohoto vicemene spolecneho projektu lidi z fora me pristup Highlandera trochu prekvapil. :?

Jinak si pamatuju na spolecna testovani jednotlivych prototypu s Karlosem (KPcool), ktera byla vzdy pristupna verejnosti a v podstate to byly takove male OC party. Proste kazdy prinesl kus HW, flasku nebo neco dobryho a testovalo se k nevoli sousedu dlouho do noci. Ale to jen ta OT... :wink:
Kdyz se to děla v nekolika lidech tak to je v pohode...ale kdyz to delam vsechno sám a mam v tom stravenych 14 dnu tak me to uz moc zabavny neprijde....Jenom za dnesek jsem sundal Apogge GTX z cpu asi 30X a zkousel ruzny ucinky "Bow" efektu atd...takze asi tak...
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

myslim si, ze jsme ti highlandere nabidli neco, ale s takovym pristupem - to je na malovyrobu vazne moc... :(

z toho duvodu jsem kontaktoval OBRa, ktery mi prislibil porovnani s apogee gtx a fuzionem o co nam jde. budou sice znamy jenom vykonostni vlastnosti tj. co je vykonejsi, ale co se da delat...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
.xxx.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .xxx. »

2Highlander
' jestli te dobre chapu ... tak ti nejvic vadi z principu neco delat zdarma, dale rikas > ze
te tech par korun nevytrhne a chces odmenou blok, ktery jsi ocenil na 400 Kc

mam tedy kompromisni nabidku : dam ti tech 400 Kc za provedeni testu + vysledky testu apogge GTX pro porovnani
'to si myslim ze bohate pokryje naklady na pastu a elektriku ... abys nemel pocit ze nekoho dotujes ...

ps. tedy vse je za predpokladu, ze ty testy budou na takove (profi) urovni jak jsi tady popsal
+ bych chtel mit rozhodujici slovo o v tom kdy a kde budou zvereneny vysledku testu mych 2 bloku

jinak delat extra pro tobe dalsi prototypovy kus je tak narocna zalezitost, ze je to proste nesmysl
tohle neni zadna seriova vyroba - skutecna cena toho prototypu je ponekud jina, nez je tvoje predstava
vyroba se dostava do rozumnych nakladu az pri urcitem poctu ks v serii
zZZzzz
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hele ok,zadny penize od tebe nechcu.Když mě k tomu pošleš peknou čokoladu,tak to bude lepsi nez se tady dohadovat.....

Jinak ,v tuhle chvili,jsem právě dotestoval Apogge GTX a čekám,už jenom na vaše bloky....Test se budu snaži zveřejnit přimo na PCT,pokud to pujde.Pokud to nepujde ,tak to hodím na forum ???..
jio2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jio2 »

to highlander: konečne rozumné slovo a myslím prijatelné pre obe strany takze juch juch uz aby to bolo bo sa na to uz thesim :-D
.xxx.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .xxx. »

OK - THX
casove to je dost na hrane - ale snad se to do pa stihne
jinak zatim je vyrobenej CU polotovar
byl jsem se podivat a zrovna tet se frezujou (na klasicke freze) drazky - pak se to prebrousi a spodek je hotovej
Obrázek
Obrázek
Obrázek
zZZzzz
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

Highlander píše:hele ok,zadny penize od tebe nechcu.Když mě k tomu pošleš peknou čokoladu,tak to bude lepsi nez se tady dohadovat.....

Jinak ,v tuhle chvili,jsem právě dotestoval Apogge GTX a čekám,už jenom na vaše bloky....Test se budu snaži zveřejnit přimo na PCT,pokud to pujde.Pokud to nepujde ,tak to hodím na forum ???..
a i naky pekny peprny fotky prosim.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Kdyztak na to koukam tak muj blok bude v porovnani s vama hodne velka amaterina. Budu rad kdyz vubec vyjde frezovani. Dokonceni povrchu budu muset delat nejspis rucne.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

djstudio píše:
Highlander píše:hele ok,zadny penize od tebe nechcu.Když mě k tomu pošleš peknou čokoladu,tak to bude lepsi nez se tady dohadovat.....

a i naky pekny peprny fotky prosim.
Budu se snažit....bohužel některy bloky už doma nemam a takže,některý fotky budu muset použít z netu. Nebo pokud má někdo možnost něco doma vyfotit byl bych rád.
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

viem ze toho nechces moc o teste zatial hovorit. ale smiem vediet aspon ktore bloky sa ho zucastnili alebo zucastnia?
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

mucheche to je blok jak ma byt :razz: :sigh:

uz se tesim, jak se na to prde to namodrale plexi s cervenou tryskou uprostred :inlove:

rekl bych, ze uz jenom tim zpracovanim je to vice jak profi blok 8)

highlander: diky moc. vsak uvidis stejne jak to dopadne a potom bude jeste prostor na domluvu... :thumbsup:
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
jio2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jio2 »

tak jak tak na to cumim tak to bude vyzerat podstatne lepsie nez na vizoskach
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

busy píše:viem ze toho nechces moc o teste zatial hovorit. ale smiem vediet aspon ktore bloky sa ho zucastnili alebo zucastnia?
To vědet muzes ;-)
V testech budou určitě,pokud me jeste nekdo neco nedonese/neposle...

Storm G4,Nexxos XP,Apogge GT,GTX,Fuzion,EK-wave,Galaxi,(možná viscool V2),Cascade rev.2(po uprave i rev.3),Zern PQ,White water.

Teoreticky i Storm G5,pokud mě ho v sobotu doveze a zapujci kamarád z nemecka.(to fakt netusim)

U té white water mám nekde zalozou celou listinu vysledku a grafu,ale nevim na kterym disku to vsechno mam ulozeny :( takze budu zase 3 hodiny hledat :E,ale urco to nekde mam :)

snad jsem na nic nezapomel.
.xxx.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .xxx. »

nechci vam kazit naladu ... ale frezar co delal drazky asi moc chvatal + to krapet podcenil a jeden kus se mu nepoved
druhej je OK - i kdyz to mohlo bejt jeste lepsi
ale poucil se ze svych chyb a slibil ze priste to uz bude good
cili ve finale bude pouze 1 prototyp

Obrázek
zZZzzz
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

kolik je teda to frezovani? je skoda, ze se jeden posral... snad finalni bloky budou uplne perfektni :)

kdy bude to plexi?

\\a pls vice fotek :oops: :inlove:
Naposledy upravil(a) myom dne čtv 28. čer 2007, 19:40, celkem upraveno 1 x.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hm co nadelame no....aspon ze ten jeden vypada celkem ok.
Mohl by jsi hodit jeste jednu detailni fotku z vrchu ?
.xxx.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .xxx. »

to se hold muze stat ze se neco nepovede - ono ty drazky udelat totiz neni tak jednoduchy, jak by se na prvni pohled zdalo (nebudu to tady rozebirat) ale tet uz vime jak na to
drazky jsou 0,8mm pac 0,6mm se neosvedcilo
jinak to prijde jeste zacistit a znova prebrousit vrsek i dno

Obrázek
zZZzzz
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No v kazdem pripade krasavec.. jsem zvedav na vysledky..
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

xxx. Aku predpokladas predajnu cenu? podla toho co citam najmenej to nebude
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
Odpovědět

Zpět na „Voda“