Thellwin píše:Souhlasím. Ještě jedna drobnost - šel to někdo ze začátku od nejtěžší obtížnost a vydžela mu klávesnice a myš? U mě na střední se občas musela schovat za monitor, abych na ni nemohl.
Kvuli prodlouzeni herni doby (po dohrani 13h) jsem jel od zacatku hard+simulace. Vsechny pc komponenty prezily, nebylo zas tak tezky. Za nejtezsi povazuju misy SPOILERzabiti Dereka, kde letici flaska je instant kill,ale staci si spravne stoupnou , a koncova mise na hvezdarne, kde je pomerne delsi cast bez save checkpointuSPOILER Zbytek hry byla ''pohoda'' .
hrál jsem na střední obtížnost a neměl jsem jedinej problém, přišlo mi to spíš lehký, stačilo dobře kempit za rohama, sledovat radar a pokud jsem náhodou nevběhl do rány brokovnice tak nepřátelé padali jak švestky
Hard + sim. Chcipal jsem zhruba v poslednich 4-5 kapitol. Vykouknete a brokovnice.
Jinak je to samozrejme jednoducha mainstream hra, kde 3rd person pohled + kryti dava vyhodu. Nepratele trpi syndromem kempeni a jednou za 5s vykouknuti.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Nojo, ale AI vystrkuje hlavu pokaždý na tom samým místě To pak jen člověk namíří a počká, až mu zčervená crosshair (což je věc, která tam taky IMHO nepatří).
http://www.eurogamer.cz/videos/mafia-ii ... etta-dlc-3 vypada to dobre. akorat demence, ze chcou platit za tuning 3 urovne, kterej tu ocividne je (je i v ps3 verzi) a vendeta si myslim, ze mela byt namisto extremni jizdy uz v plne verzi ... Doufam, ze si to koupi co nejmin lidi aby 2K poradne krvaceli
Naposledy upravil(a) m1na dne čtv 2. zář 2010, 18:21, celkem upraveno 1 x.
Ne. Nechci aby chlap neustale na jednom miste sedel-vykouk-sedel. A to do ty doby nez mu tu hlavu ustrelim. Vykouknout, kdyz uz dupu metr od nej... Premistit se nekam jinam, proste delat nejakou minimalni cinnost.
Proste jsou hosi moc pasivni.
Takhle ho tam nejakej trigger vypusti a on na ty pozici setrva do ty doby, nez chcipne. Jenom minimum typku je tam vypusteno "volne".
//Nebojte, vim, ze psat AI je dost psycho...
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Mr. Dirk píše:Souhlasím. Ještě jedna drobnost - šel to někdo ze začátku od nejtěžší obtížnost a vydžela mu klávesnice a myš? U mě na střední se občas musela schovat za monitor, abych na ni nemohl.
Já takhle hrál, pro klávesnici a myš jak brouzdání na netu. Dohráno za 9 hodin a nějak 41 minut a že bych se někde zasekl to ne, všechno až moc jednoduché i na těžkou obtížnost. Teď to hraju znova i se zaplou simulací u vozidel a samozdřejmě na hard.
Thellwin píše:Bavil jsem se a to sakra hodně, po dlouhé době hra, kvůli které jsem šel spát v půl čtvrté ráno, ano i přes všechny ty nedostatky je to podle mě super hra. Nehodnotím podle toho, co v té hře mohlo být, ale podle toho, jak se mi ta hra líbila taková, jaká byla.
Souhlasím. Ještě jedna drobnost - šel to někdo ze začátku od nejtěžší obtížnost a vydžela mu klávesnice a myš? U mě na střední se občas musela schovat za monitor, abych na ni nemohl.
Taky souhlasim, že mě hra bavila i takova jaka byla i když mohla bejt lepší
Hru jsem dneska dohrál na Hard úplně od znova a měl jsem tam nejakejch 75MB DLC - nějaky auta a obleceni..
A musim říct, že mě to vážně baví ta hra(ne po 3. "jen tak" už to hrát nebudu)Ale až budou nějaky nový mise tak klidně celý od znova
jo ja to planuju rozjet znova na hard chybi mi dost casaku a wanted
jinak sem zkusmo zkousel i mafii na pc2 viz podpis no hra nastavila 1280x800 cca minimalni detaily a svete div se 33,5 fps myslim ze by to slo hrat, takze i celkem dobra optimalizace
Chtěl jsem se zeptat, měli jste při koupi normální krabicové verze v balení i velkou mapu Empire Bay? Dostal jsem podepsanou verzi od vývojářů, ale ta speciální edice prý byla zrušena, takže nějak nevím, kam bych to zařadil.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
... Doufam, ze si to koupi co nejmin lidi aby 2K poradne krvaceli
To oni krvacet nebudou - napakujou se dost uz zakladni hrou. I kdyz si pridavek koupi jen par lidi, bude to pro ne vzdycky zisk navic. Maj to parchanti dobre spocitany...
Lidi jak vypada to auto ROLER GL 300 nebo tak nejak .. ja sem ho nikde neziskal ... Vyfotte mi ho prosim a nejlip kdyby ste mi rekli jestli je nekde i zaparkovany,:)
Cpu:Amd Athlon XP 2500+@3200+ 1.8V ,MB:Epox 8RDA3I,ATI RADEON 9000PRO 275/550@610/305,ZVUK:SB LIVE 5.1,M.:AOC 7KLR,REPRO:KINYO 2.1,HDD:BARACUDA 40GB
To auto fakt nikde neni, je skrytý a nechaný asi na DLC. Podivejte - Mafia II není první hrou která má v podstatě vražený DLC už v pudovní hře...akorát je zamčený
SpeedyGT píše:To auto fakt nikde neni, je skrytý a nechaný asi na DLC. Podivejte - Mafia II není první hrou která má v podstatě vražený DLC už v pudovní hře...akorát je zamčený
Citat z "http://mafiagame.wikia.com/wiki/Roller_GL300" : It is only available through download from the Made Man Pack which comes with the collector's edition. It is nonexistant on the streets because Vito seems to own the only one.