Zaklínač 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ondra91
Začátečník
Začátečník

Re: Zaklínač 3 - Technická stránka hry

Příspěvek od ondra91 »

Tak ono je celkem fajn, že i na 30 levelu tě můžou zabít klidně 14 level potvory, když jich je víc a hodně to podceníš ... :)
Jinak baron a bažiny se opravdu moc povedli a pro mě asi nejlepší část celého W. Hodně lidí moc nebaví Novigrad, ale podle mého taky super ... Když si to tak uvědomím, tak je neskutečné kolik času jsem tam zabil. A dá se říct, že drtivá většina času se obešla bez boje, což je dle mého názoru uctihodné, jak dokázali udělat tak obrovský obsah i bez soubojů ...
Nechci spoilerovat, ale hodně jsem si užil i 2 delší Q ve Skellige a to především s Hjalmarem.. celé mi to přišlo hrozně dobrodružné, skoro jak z nějakého filmu typu :).
Jinak Skellige se mi zdá asi jako nejslabší část ... podle mého plně nevyužili potenciál, což je škoda.
White orchard se jako prolog také povedl a já se z něho dlouhé hodiny nemohl vykopat ... :)
Už se nemůžu dočkat, až to dneska znova rozjedu ..
sefin
Začátečník
Začátečník

Re: Zaklínač 3 - Technická stránka hry

Příspěvek od sefin »

Já koukl na jedno video na youtube. Něco jako 10 zajímavostí na W3...
Ty detaily, které ta hra má... třeba u barona jak řekne, že si mají lidi nasypat sůl kolem domů. Pak tama projdeš a u dveří mají nasypanou sůl :-D

Tý holce na white orchardu jsem dal swallow... a v tom videu byla ukázka, že se můžeš dovědět jak to dopadlo... já tam přišel asi moc brzo, takže tam Lena pořád ležela... docela jsem čuměl jak moc šly do detailů... :-) Nebo dorůstající vousy... to je taky pecková věc :)

No za mě to letos asi bude hra roku. Docela mě mrzí zda tohle bude skutečně poslední díl. Geralt of Rivia se stává jednoznačně jednou z nejoblíbenějších postav. Jak dohraji Wild Hunt, tak se chystám pořídit si knížky :-)
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Zaklínač 3

Příspěvek od CageJ »

ja sa bojim zapnut hru s patchom 1.07 aby som neprisiel o polovicu itemov lebo na nich nemam level:D
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

CageJ píše:ja sa bojim zapnut hru s patchom 1.07 aby som neprisiel o polovicu itemov lebo na nich nemam level:D
ja o nic neprisel, ale tak pokud se bojis, tak si udelej zalohu savu a GoG Galaxy nyni umoznuje rollback na v1.06 ;).
---
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

no lenze ja nemam GoG Galaxy nemam nainstalovane, ale instalacku stiahnutu z GoG.. ale co som pozeral, tak W3 na GoG je uz vo verzii 1.06.. len opat cca 20GB stahovania :D
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Galaxy muzes klidne nainstalovat a pak tam jiz naisntalovanou hru pridat. On si ten klient zkontroluje instalovane soubory a pripadne si stahne znovu ty, ktere se mu nebudou libit, vcetne patche ;).

Nasledne neni nutne GoG Galaxy ke spousteni hry pouzivat. Ja ho mam spusteny jen kvuli achievmentum.
---
LtK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LtK »

V 1.07 sa mi zda, ze je viac defektov ako bolo predtym. Geralt chodi do pol pasa v moste, bedne sa vznasaju vo vzduchu, vojaci spia na posteli tak, ze pol tela je po nou, atd...
Na druhej stren, asi popracovali na optimalizacii. Zatial mam vsetko na max. Aj hairworks a uz to tak neseka v cut scenach.
Ale co pokaslali je, ze pomenili statistiky na sety. Vylepseny cat set (predtym level 19-20) je teraz 23. Som na Skelige, kde ma dali do basy a uz si veci obliect nemozem. Okrem gati, ktore mi nechali.
Aj medvedi set - zakladny ma level 20 potvory, vylepseny len 16.

Ale inak super, mam vsetky 3 diely...
i5 3570K, Asus Maximus V Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, NVidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Kdyby jen to. Zkurvili quest Cerna perla, kdy NPC co ma prezit zemre instantne. Narazil na bug s nezničitelnými moby, pomohl restart a nahrani starsi pozice. Letajici predmety a další novy graficky bugy. Potesi i bug, kdy chci mluvit s postavou venku a to me s ni teleportuje do jeho domu. Mizejici text rozhovoru a clovek pak nevi co v rozhovoru odklikava. Neopravili starsi quest, kde je bugla bedna.......... to vse prosim za 2 hodky, co jsem to s 1.07 zapl a akorát se nasral.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

ha ha, takze muzu cekat na dalsi patch :D.
---
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Když jsem asi po XXtym opakovani questu to NPC zachranil tim, ze jsem postupne odhadoval presne moment vylezu Geralta z vody, kdy NPC se stane smrtelnym, mobove a NPC musí byt primo hned na brehu pohromade a muzu pouzit bleskove Aard na jejich srazeni prave v tom okamziku, nez NPC instantne zemre na ranu......neuveritelnej oser. Prdel i je, ze pokud quest item neseberu z musle hned, tak ta musle při otevreni a zavreni zmizi a Quest nejde dokoncit........ :| Ne nervy mam jen jedny.
KubasCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KubasCZ »

Tenhle quest jsem taky plnil hned po patchi 1,07 a v pohodě.. I když jsem se bál, když jsem viděl, že se do NPC pustili topivci a já byl 50 metrů od břehu ve vodě. Nicméně health bar NPCčka mi naskočil až když jsem z vody vylezl. Do té doby do sebe nechal řezat a neubralo mu to ani HP..
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Akasa Venom Toxic, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 27" LG ultragear 27GL650F-B IPS + 27" LG UltraHD 4K + 24" Dell U2415 IPS, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: Logitech MX Keys + Logitech MX Master 3S, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

No jakmile mu naskocil health bar, tak okamzite zemrel. Často ani nestacil naskocit a bylo po nem. Proste instant death. Jedina sance byla nejak ty topivce slozit k zemi Aardem okamzite při vylerzu z vody nez zacal byt smrtelnej a to ještě musej spadnout všichni tri. Před patchem 1.07 jsem koukal bylo vse ok, takze tenhle bug pridali v 1.07.
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

tak to já si zatím stěžovat nemůžu. Po patchi jsem měl bug jen u red barona, když jsem se tam vracel a mluvil na mě Pellar. Já zrovna nalízal na Roache... a po hovoru Geralt zůstal buglej jako kdyby byl na koni, ale nebyl a nešel ovládat, takže jsem musel load. Ale to je asi jediná chyba na kterou jsem narazil.

Ještě se mi stalo, že příšery občas neútočí. Asi jsem takto přišel na to jak se dají exploitovat střežené poklady.
Stačí potvoru vyhnat na konec kruhu od kdy se má vracet zpátky a pak ho jde mlátit hlava nehlava a potvora se nebrání, protože se snaží jít zpátky k pokladu. Ale to jsem udělal jen jednou, protože mi nedošlo co je přesně špatně. Po druhé už jsem to nezkoušel, protože bych si tím sám kazil hru...

pak mi chybí klíč od klece se zavřenám chlapíkem pobil jsem všechny i bandit leadera, ale klíč neměl. Včera jsem narazil na psa kterého zabili vlci a ten měl u sebe klíč, tak to ještě prubnu možná to je ten klíč.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
LtK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LtK »

Ja som skusil odplavat dalej a vyliezt na breh az pri majaku. Dalo sa, ale drowneri aj tak zabili Nidasa, ked som prisiel blizsie a navyse boli nesmrtelni.
i5 3570K, Asus Maximus V Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, NVidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Jak jsem psal, musí byt topivci nejak pohromadě v dosahu a hned při vylezu mackat Aard a srazit všechny tri k zemi dřív, nez ho zabiji. Je to oser, ale povedlo se mi to splnit.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Už jsem svým hlemýždím tempem dorazil na Skellige, kde mě konečně uchvátila hudba, která se KONEČNĚ změnila... zklamání ale přišlo v nejbližší hospodě, kde zase hraje pořád to samé jak u blbých. Už jsem na to alergický :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=9sA-jI2E5nE
+
https://www.youtube.com/watch?v=ZQQGi3DwOzY
+
https://www.youtube.com/watch?v=nf9GjH5zWFk

Teď jsem překvapen, že těch melodií je vlastně víc, ale i tak mi už lezou na nervy, jak to je slyšet všude.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ta te za chvili zacne taky stvat. Ta hudba je fail jako hrom. Absolutne mimo, jak z nejakyho ultra levnyho serialu, kde akorát musí byt nejaky melodie bezesmyslu v pozadi, aby se zahlusil prostor. Nejlepsi jsou vyhroceny momenty a na pozadi hraje nejaka nesmyslne poskladana melodie, uplne mimo to co se na scene deje. Strasne to zabiji hratelnost.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Hudba je asi první věc co ve hře vypínám... :roll:
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Jej, no tak v Single playerovce si já hudbu naopak ještě zesiluju. Vypínat by mě ani nenapadlo. Nesmysl.

Ta ve Witcherovi není vůbec špatná, jen možná místy až moc repetitivní. Hladis to vidí imho moc černě nebo mám ještě málo odehráno. Pár hodně dobrých skladeb tam je, ale ty se zase objeví jen jednou nebo dvakrát a konec...
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Při SP si raději pustím film na pozadí no :D
Odpovědět