Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
IvanB
Začátečník
Začátečník

Re: Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Příspěvek od IvanB »

chovo píše:Tak som moju Logitech G500 uklikal po 2,5 roku, lave tlacitko robi dvojklik, nepomohlo ani vycistenie. .
Logitech myšky sa krásne opravujú, rozober myšku, kúp si sprej na bicykle WD-40 a nastriekaj to na spoj pod tlačítkom, do tej medzierky, kde ti trčí plast, ktorý sa klikom zastrčí dnu a von. na youtube to nájdeš
i5-3570K@4,4 GHz@1,285 V, Asus P8Z77-V , NOCTUA NH-U12P SE2, SAPPHIRE R9 270X VAPOR-X OC BOOST 2 GB, SSD 2,5" 120GB Adata , BD-COMBO LG CH10LS, Kingston 8GB Kit (2x4GB) DDR3 1600MHz, Fractal Design Define R4 Black Pearl, 3 extra ventilátory NOCTUA NF-P12-1300, Enermax NAXN 82 + 650W Bronze, 23"LCD iiyama X2377HDS, myš Logitech G400, podložka SteelSeries QcK, Genuine Windows 7 64 bit Home premium
chovo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chovo »

Morlith: uz som ju rozoberal, takze reklamacia by asi nepresla.

IvanB: dik za radu, skusim to niecim streknut. Ak to pomoze, tak este chvilu bude fungovat, alebo ju dam k notebooku. A zatial najdem niekde DeathAdder 2013 skladom a uvidim, ci mi sadne do ruky.
CPU: AMD FX-8350 + NOCTUA NH-C14 MB: ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 RAM: A-Data 2x4GB 2133MHz CL10 XPG Series GPU: ASUS R9 280X-DC2T-3GD5 HDD: Intel 330 180GB + OCZ Vertex2 60GB + WD 640GB AAKS + Samsung 500GB + WD CB 1000GB sound: SB X-Fi Titanium DVD-RW: LG GH22NP20 case: CM Stacker 831 + 4x NOCTUA NF-P12 PSU: Corsair RM650 keyboard: Logitech G15 v.2 mouse: Logitech G500 + Razer eXactMat display: LG W2452T ntb: ASUS P31J
nomadm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nomadm »

máte tipa na nějakou tichou myšku?
CPU: AMD Athlon II X3 460, chladič CPU: SilentiumPC Spartan PRO HE924, grafika: GIGABYTE VGA ATI Radeon HD7790, MB: GIGABYTE MB AM3 MA78LMT-US2H, RAM: Kingston 4GB (kit 2x 2GB) 1333 MHz, zdroj: Seasonic SS-400ET T3, HDD: WD Blue WD5000AAKX 3.5" 500GB, case: Fractal Define R4
CZECHYa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZECHYa »

https://www.youtube.com/watch?v=vwHk-VY4FbI

Tesoro Shrike H2L, kolem 1200 v eshopech. Osobně ji mám od Vánoc a jsem maximálně spokojen. Poměrně velká s příjemným povrchem, pogumovaná, tlustý a tvrdý přípojný kabel, v balení 30g závažíček.

Soft, kde se dá změnit podsvícení myšky dle libosti, DPI tlačítko s 4 sety přepínatelnými mody. Hromada macro nastavení.

Existuje i černá verze se stejnými parametry.

http://www.tesorotec.com/gaming-mice/te ... mouse.html
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

koukám že tahle novinka asi bude pecka :up: :

Zalman ZM-GM4
http://www.czc.cz/zalman-zm-gm4/148658/produkt

i když tuhle značku v oblasti myší moc neznám a vypadá to jako kopie Mad Catz R.A.T. ......
ale co... je to za lepší peníz a uvidíme jaké budou recenze...

edit:/ více informací na homepage:
http://www.zalman.com/global/product/Pr ... hp?Idx=896
davkol
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od davkol »

Vysoce přesná herní laserová myš se snímačem Avago A9800
To má být vtip?
Dalším herním prvkem jsou odolná Omron tlačítka s dlouhou výdrží 5 milionů kliknutí.
To si vážně musí dělat srandu...
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Proč? omron talčítka má už i myš za pár desítek korun a ten snímač taky :!:
Imho OMRON bylo vždy výsadou u Logitech například, teď už to má kde kdo..proto byli LOGITECH vždy peckovní a kvalitní myši
davkol
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od davkol »

Proč? Protože by mě zajímalo – jednak jak dostali "vysoce přesná" a "laserová" do jedné věty¹, jednak co je tak zajímavého na čínských 5M omronech, když dneska letí 20M omrony, o starých dobrých japonských omronech nemluvě (a nezlobil bych se, kdyby se nezapomínalo třeba na Cherry). Ani radši nepíšou o tom, co používají u kolečka.

Naprosto mě ovšem rozsekal bod
Gold Plated USB Connector & Noise Filter
¹ A9800 není úplně špatný senzor, ale nějak nevidím výhody oproti ADNS-3310, teda kromě marketingového zmrspeaku
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

davkol píše:Proč? Protože by mě zajímalo – jednak jak dostali "vysoce přesná" a "laserová" do jedné věty¹, jednak co je tak zajímavého na čínských 5M omronech, když dneska letí 20M omrony, o starých dobrých japonských omronech nemluvě (a nezlobil bych se, kdyby se nezapomínalo třeba na Cherry). Ani radši nepíšou o tom, co používají u kolečka.

Naprosto mě ovšem rozsekal bod
Gold Plated USB Connector & Noise Filter
¹ A9800 není úplně špatný senzor, ale nějak nevidím výhody oproti ADNS-3310, teda kromě marketingového zmrspeaku
se vším souhlas..., nechal jsem se trochu unést, protože mě zaujal netradiční vzhled myšky, ale je fakt že mám omrony 5M (údajně made in japan) i na svém Xornetovi, který stál necelou pětistovku a nevyměnil bych ho ani za nic....
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

trochu jiná liga co se týče zpracování a pořizovací ceny:

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse
http://www.chip.cz/novinky/prizpusobitelna-herni-mys/
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Mno ale marketing a reklama dnes vládne světu, podívejte se třeba na ALZA.cz, ta má ceny vysoké a lidi tam kupují protože všude mají reklamu a hlavně v televizi.
Jinak výrobce nekecá, jen to umí hezky marketingově podat, ale to je dnes úplně se vším a všude :-)

LOGITECH je dle mě pořád nejkvalitnější volba, usuzuji už podle své staré G5, kterou mám cca pět let (+G11 klavku) a pořád jako nová! Prostě mazec a klávesnice též..
Ssnake
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ssnake »

ja jsem poridil a4tech TL8 a nemuzu si ji vynachvalit, jako nahrada za dosluhujici diamondback je super - lehka, presna, dobre se drzi i klika (mezitim jsem mel jeste GB m7 thor ale ta mi nesedla tvarem), a cena te TL8 taky celkem slusna
FD node 202, ST45SF, Z97i, i7-4980HQ CB20:1718,CB24:254 NH-L9i, 2x8, R9NANO , 5100MAX
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
nomadm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nomadm »

takže jiné tiché myšky nejsou? :)
CPU: AMD Athlon II X3 460, chladič CPU: SilentiumPC Spartan PRO HE924, grafika: GIGABYTE VGA ATI Radeon HD7790, MB: GIGABYTE MB AM3 MA78LMT-US2H, RAM: Kingston 4GB (kit 2x 2GB) 1333 MHz, zdroj: Seasonic SS-400ET T3, HDD: WD Blue WD5000AAKX 3.5" 500GB, case: Fractal Define R4
Ripper6
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ripper6 »

kotas: podle neceho staryho se neda usuzovat, je treba vedet ze casem i dobra znacka se meni a bohuzel dnes k horsimu. Casto to je potom spotrebni zbozi, kdy uz tolik na kvalitu se nedba pac se pocita ze po zaruce zakoupis novy :)
Win 11, AMD 7950x3D, SSD M.2 PCIe 5.0 Samsung 9100 Pro 2TB Gen5, PCIe 4.0 Seagate FireCuda 530 4TB, 2x SSD SATA Crucial 4TB, 2x HDD Toshiba ent MG09 18TB. MB Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO, RAM G.Skill Trident Z5 Neo 96GB CL28 6000Mhz (AMD Expo), GPU Gigabyte RTX 4090 OC 24G, Case Fractal Design Meshify 2 XL, MSI zdroj MEG Ai1300P PCIE5 1300W, BDXL VERBATIM UHD 4K USB BD-RW. Monitor Sony Bravia 65x95L (Dolby Vision), Sound PC Onkyo HT-S7805 (Atmos,DTS X)
Čepi
Nováček
Nováček

Kvalitní myši běžných rozměrů byly vyhubeny?

Příspěvek od Čepi »

Nechci zakladat zbytecne novy vlakno tak se skusim zeptat tady, posilhavam po novy mysi - v soucasnosti mam jiz mnoho let (opravdu mnoho) dratovou USB mys Labtec - neobycejne obycejna, akorat ji zacalo blbnout leve tlacitko (to si pri volne chvili prepajim).

Rikam si ze uz bych mohl vyzkouset nejakou bezdratovou mys (pouzivam vyhradne notebook), nemam zadne nesmyslne pozadavky typu "herní" "do par stovek" atd., jen chci takove ty zakladni veci -> kvalitni zpracovani a tlacitka, kvalitni krokovaci kolecko (+ fungujici jako middle button), hlavne normalni rozmery (120x70x40 mm) a senzor uprostred mysi - k tomu se vaze ze mys musi splnovat velmi dobre svoji zakladni funkci -> pohyb po obrazovce (s cimz po projiti mnoha stranek a diskuzi po webu maji kupodivu pry problem nektere mysi vcetne znacky Logitech).

Tak se tak prochazim velmi bohatou nabidkou nasich e-shopu a nestacim se divit, kvalitni mysi beznych rozmeru byly vyhubeny? Dyt to je samej hybrid pro detskou ruku, vsechno naprosto stejny a minimalne v nekolika "barvach" (aby se v tom nedejboze orientovalo). Ze by se snad nekdo obtezoval uvadet rozmery to uz by clovek chtel vazne moc (a kolikrat je neuvadi ani vyrobce na svym webu). To uz nepocitam ty silenosti s pridomkem "herni".

Tak bych chtel pozadat jestli ma nekdo zmapovanej trh a doporucil by bezdratovou mys splnujici vyse uvedene (+ pridam /abych si trochu vymejslel/ ze symetricka nevadi, naopak je to +; design preferuji decentni; funkcni v linuxu /Debian/ by bylo velmi vyhodne; soucasna ma pod koleckem 2 tlacitka funguji "tam a zpet", celkem jsem si na to zvyk ale nepredpokladam ze nynejsi mysi maji stejne umisteni), byl bych velmi vdecen.

Diky

PS: kdo nema neco prinosneho, lepsi se zdrzet diskuze ;)
medialek
Nováček
Nováček

Příspěvek od medialek »

Ahoj, poprosil bych o radu, jakou myš vybrat. Vesměs práce ve Win, občas hraní.

Cena kolem 400,-
USB kabel
Univerzální !! (jsem levák a občas na pc pracují i ti "druzí")

Díky! :)
davkol
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od davkol »

Styl úchopu? Preferovaná citlivost?

V téhle cenové hladině můžu doporučit snad jenom Logitech RX250 nebo se koukat po inzerátech typu "nevhodný dárek", pak se dají do 600 korun najít *velmi zajímavé* věci.
uNfEiL
Nováček
Nováček

Příspěvek od uNfEiL »

Nemá z vás niekto skúsenosti s myškou SteelSeries Kana v2 alebo CM Storm Alcor? Neviem ktorú z týchto 2 si vybrať :(
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

co říkáte na SHARK ZONE M20?
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... shark-zone
po stránce designu mě to dostalo, žlutá s černou je myslim dobrý nápad....

edit:// sakra kdyby se to dalo koupit i u nás v CZ....
edit2// škoda že k tomu nedělaj i stejnou designnově laděnou klávesnici...
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“