World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- RiCK
- Začátečník

Re: World of Tanks
akoby som videl seba
i staty máš podobné 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Blue Storm
- Odborník PCT

Nevychytal? Dyť tam je vidět přesně trasírka střely, jak letěla a ano, na boku to má za pásama 35 mm a klidně se ti to nemusí zdát, ale je to tak 
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- LoCo99
- Začátečník

tracer vidim, ale přijde mi to že to je mnohem divočejší než se tobě zdá
půjde na to optimisticky a řeknu : Musím začít hledat chybu u sebe. Musím se smířit s tím, jaká ta hra je. Nikdo mě nenutí ji hrát. Je zadarmo. Dneska neni nic zadarmo. Je to pí*ovina a vůbec nevim proč to ještě hraju a proč sem si dneska koupil další dva tanky
.
půjde na to optimisticky a řeknu : Musím začít hledat chybu u sebe. Musím se smířit s tím, jaká ta hra je. Nikdo mě nenutí ji hrát. Je zadarmo. Dneska neni nic zadarmo. Je to pí*ovina a vůbec nevim proč to ještě hraju a proč sem si dneska koupil další dva tanky
- Blue Storm
- Odborník PCT

Nic divokého v tom není, prostě to prošlo kolečkem a zamířilo to do toho boku 
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak na boku to teliatko veľa železa nemá, keby malo prejdeš krížom cez mapu ako king hlavne v T6 
a veľa krát aj tak prejdeš
a veľa krát aj tak prejdeš
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Thellwin
- Administrátor

IS-6ka je celkem stronk tenk ... mám s tím 56 bitev a mám s tím jen o 20 menší avg DMG než s IS-7, se kterou mám sice smutný staty, ale i tak 

A dnešní seance s IS-6 se celkem vydařila

A dnešní seance s IS-6 se celkem vydařila

Goldnoob team proud member!
- Wiruz
- Pokročilý

no prijde mi ze v tvych rukach je stronk tank skoro vse... me by na ni vadilo ze proti T8 HT a T9 bez goldu neni moc sance. Premiovy tank bych bral hlavne na vydelavani penez...
je fakt ze pro hodne tanku je IS-6 neprekonatelny protivnik a hodnekrat ji proklinam kdyz clovek nema delo alespon s 200+ pene, protoze pak to prostrelit kdyz se trochu nauhluje nebo schova vanu je pesek.
je fakt ze pro hodne tanku je IS-6 neprekonatelny protivnik a hodnekrat ji proklinam kdyz clovek nema delo alespon s 200+ pene, protoze pak to prostrelit kdyz se trochu nauhluje nebo schova vanu je pesek.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
ono je uplne jedno jestli mas stong tank nebo ne at uz je ten tank jakykoli, kdyz mas z 15 clenu tymu 12 dementu jedoucich jednou stranou mapy. dnes sem takhle prohral celkem 17 z 20 map! opravdu mi nikdo nevymluvi, ze to hrajou z drtive vetsiny bezmozci a dementi...
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ono tá jednostrannosť je nejaká nová moda
a ešte pre istotu sa tam zastavia pred 3 tankami
a ešte pre istotu sa tam zastavia pred 3 tankami
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- LoCo99
- Začátečník

já mam dneska ze hry docela dobrou náladu
...protože sem nehrál public, ale SH s osmičkama. Pak sem pustil s přítelkyní plutonek s hetzerama a za 11 minut dvě fi-jalový bitvy a goldy doma.
Víkendovej special samozřejmě klasicky uplně k ničemu, naštěstí mi to je jedno když nemam čas hrát, leda že bych za neděli udělal 25 výher, nevim jestli mi to stojí za jeden slot do garáže.
...protože sem nehrál public, ale SH s osmičkama. Pak sem pustil s přítelkyní plutonek s hetzerama a za 11 minut dvě fi-jalový bitvy a goldy doma.
Víkendovej special samozřejmě klasicky uplně k ničemu, naštěstí mi to je jedno když nemam čas hrát, leda že bych za neděli udělal 25 výher, nevim jestli mi to stojí za jeden slot do garáže.
- tatka.troy
- Začátečník

- dave7
- Nováček

-
2x do posádky se vždy hodí
- dave7
- Nováček

-
Tak poslední dobou 7tier nehratelny pořád proti 9
- tatka.troy
- Začátečník

záleží kdy hraješ - víkendy jsou narvaný, tejdny jsou lepší dle mého pozorování
s Intelem na věčné časy
- dave7
- Nováček

-
jj já vím ale poslední dobou je to děs. jsem celkem zkušený mám jiný nick než tady
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak v poslednej dobe celkom dobre
Dokonca aj caty davalo dobre vcelku
Ale mesiac do zadu to bola katastrofa
Dokonca aj caty davalo dobre vcelku
Ale mesiac do zadu to bola katastrofa
- pavel_999
- Nováček

-
Zdravím,
zajímal by mne názor na to japonské HT O-I Experimental. Někdo tvrdí, že je moc OP, někdo, že je to jeden weakspot. Má někdo zkušenosti?
zajímal by mne názor na to japonské HT O-I Experimental. Někdo tvrdí, že je moc OP, někdo, že je to jeden weakspot. Má někdo zkušenosti?
- Sobo
- Středně pokročilý

Ma tu nekdo IS-4? Idealne teda jeste nekdo, kdo by mohl srovnat efektivitu pancire na randomu proti IS-7. Vcera jsem to v mojem Josefovi potkal face 2 face na Malinovce, pricemz to ridil nejaky klingon, ktery se ani neuhloval, presto jsem se svymi 250 pene mel problem probit jeho vanu; bylo to tak 50:50 a jak rikam, nebyl natoceny. Od te doby, co je IS-4 v HD modelu, se ji ty pasy na vane pocitaji jako +20mm pancire, takze vana ma 180@40°.
Kdyz se tank natoci o 30° (hodne bezpecny uhel, slo by i 35), tak ma vana 254mm proti AP (v realu vic, protoze na LFP miris dolu), pricemz ten "bocni pancire vepredu nahore" (upper front side hull) si porad zachova 260+. Tudiz pri spravnem uhlovani by ta vec mohla mit skoro imunitu proti 258AP a mene. Na vBAddict je pocet zasahu bez damage 49,94% pro IS-4 a 47,27% pro IS-7, ale tezko rict, jestli na sebe muzu vztahovat data z globalniho prumeru (slabsi hraci budou efektivitu IS-4 snizovat, protoze se neumi poradne uhlovat, zatimco u IS-7 to neni takovy problem).
To me prave na IS-7 sere. Ta vana je totalni papir (a moc se neda uhlovat), je celkem velka a strili tam i nejvetsi klingoni. Takze kdyz je potreba nekam proste jet, nebo nekdo vyjede na me, tak to vetsinou (skoro vzdycky) skonci penetraci.
Jeste bych se chtel Thellwina zeptat, jak casto strili s IS-6 goldy? Je to jenom ojedinele proti tvrdym nepratelum, nebo se to musi ladovat v kazde bitve a strilet ve velkem, aby to rozdalo nejaky damage? I kdyz o vydelavani mi az tak moc nejde (prodelat se s tim snad ani neda), na to bude asi stejne lepsi Mutz.
Trosku me ale prekvapuje, ze podle vBAddict ma daleko lepsi net income T34. Asi klingoni neumeji strilet s tim mizernym delem nebo co.
Kdyz se tank natoci o 30° (hodne bezpecny uhel, slo by i 35), tak ma vana 254mm proti AP (v realu vic, protoze na LFP miris dolu), pricemz ten "bocni pancire vepredu nahore" (upper front side hull) si porad zachova 260+. Tudiz pri spravnem uhlovani by ta vec mohla mit skoro imunitu proti 258AP a mene. Na vBAddict je pocet zasahu bez damage 49,94% pro IS-4 a 47,27% pro IS-7, ale tezko rict, jestli na sebe muzu vztahovat data z globalniho prumeru (slabsi hraci budou efektivitu IS-4 snizovat, protoze se neumi poradne uhlovat, zatimco u IS-7 to neni takovy problem).
To me prave na IS-7 sere. Ta vana je totalni papir (a moc se neda uhlovat), je celkem velka a strili tam i nejvetsi klingoni. Takze kdyz je potreba nekam proste jet, nebo nekdo vyjede na me, tak to vetsinou (skoro vzdycky) skonci penetraci.
Jeste bych se chtel Thellwina zeptat, jak casto strili s IS-6 goldy? Je to jenom ojedinele proti tvrdym nepratelum, nebo se to musi ladovat v kazde bitve a strilet ve velkem, aby to rozdalo nejaky damage? I kdyz o vydelavani mi az tak moc nejde (prodelat se s tim snad ani neda), na to bude asi stejne lepsi Mutz.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Blue Storm
- Odborník PCT

Na to už jim retard karma a občas aimbot nefunguje 
- dave7
- Nováček

-
IS4 je pomalejší, paradní na úhlování, na sidescrape, myslím že má i lepší sklopení děla , ale myslím že IS7 je na public lepší