Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- durod
- Středně pokročilý

Re: Battlefield 3
AA rakety mam odemknute, ja zamerim vystrelim a hned prepnu na kulomet a nema sanci ani stihacka.Nejlepsi je kdyz dela nalet primo,to jenom drzim leve mysitko
S tim soflamem jsem to nevedel,je to teda promakane, akorat by to chtelo kooperaci,no
S tim soflamem jsem to nevedel,je to teda promakane, akorat by to chtelo kooperaci,no
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
neni taky nejaky "perk" na to, aby se rakety locknuli drive? napr. dneska sem potkal hrace kterej byl ve vrtulniku a proste sel zabit jen tak, ze sem na nej vypalil rakety, on vypustil svetlice/EM jammer a dalsi kolega ho potom udelal dalsima raketama nez se mu to dobilo. 
- Atapi
- Začátečník

- durod
- Středně pokročilý

a jak se to jmenuje?Atapi píše:V letadle jo, v ostatních to nevidím.
- Atapi
- Začátečník

"Skenování paprsku" by to mělo bejt, je to to předposlední. Ale nevím jak moc to pomůže, nepoužívám to.
- durod
- Středně pokročilý

- Atapi
- Začátečník

Když ti to pude, tak to máš za den všechno, já nehraju celej den, tak jsem to měl za dva.
U letadel stačí jen 35000 na všechno, né jak u tanku 100k...
Ale stejně si myslím, že to je na nic, já teda používám tu rušičku, FFAR a stealth, na ostatní věci si nějak nemůžu zvyknout.
Ale stejně si myslím, že to je na nic, já teda používám tu rušičku, FFAR a stealth, na ostatní věci si nějak nemůžu zvyknout.
- Wiruz
- Pokročilý

zkratit navadeni nelze, to co je u AA jako predposledni je prodlouzeni detekce tebe sama
jawelin se da pres soflam poslat na cokoliv, problem je ze letadlo ani helikopteru netrefi 7x z 10ti pokusu, doufam ze to patch vyresi (u heliny zakrouzi kolem a bouchne mimo)
jinak AA jsem levelil hned ze zacatku, to byla pohoda, nikdo nemel svetlice, ted uz stihacku nedas, kdyz to nebude lama a s helinou jsou desny problemy, kdyz ma jak pilot tak strelec svetlice, rakety ti jsou k prdu a kdyz bude heli daleko, tak ani rotacakem / quad cannonem toho moc nezmuzes, mezitim co on raketama ano
s kolegou vydrzim v heline klidne pul hry, on jako vyborny pilot se nizkym preletem zbavi navadeni a v pripade problemu hazime svetlice na stridacku... myslim ze by nebylo od veci kdyz by jawelin spolu se soflamem dal zasah vzdy, nebot laser neoblbnes pomoci svetlic, bohuzel ani to se nedeje.
jawelin se da pres soflam poslat na cokoliv, problem je ze letadlo ani helikopteru netrefi 7x z 10ti pokusu, doufam ze to patch vyresi (u heliny zakrouzi kolem a bouchne mimo)
jinak AA jsem levelil hned ze zacatku, to byla pohoda, nikdo nemel svetlice, ted uz stihacku nedas, kdyz to nebude lama a s helinou jsou desny problemy, kdyz ma jak pilot tak strelec svetlice, rakety ti jsou k prdu a kdyz bude heli daleko, tak ani rotacakem / quad cannonem toho moc nezmuzes, mezitim co on raketama ano
s kolegou vydrzim v heline klidne pul hry, on jako vyborny pilot se nizkym preletem zbavi navadeni a v pripade problemu hazime svetlice na stridacku... myslim ze by nebylo od veci kdyz by jawelin spolu se soflamem dal zasah vzdy, nebot laser neoblbnes pomoci svetlic, bohuzel ani to se nedeje.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
me hlavne stve, ze kdyz to napalim helinou ci stihackou do jinyho letadla, ze zdechnu ja, ale nepratelsky letadlo odlita bez poskozeni. nema to byt take opraveno?
wiruz: jj, ja sem zkousel mapku za pilota heliny s tim, ze sem mel strelce a na pekne sem mu nalitaval aby mohl strilet... je to vrazedna kombinace pri takovyhle spolupraci...jediny, co nas pak dokazalo sundat byla kobinace dvou stihacek a helikoptery naraz
. co me ale sunda vzdycky je ten AA vulcan na pasovym podvozku... no chance 
wiruz: jj, ja sem zkousel mapku za pilota heliny s tim, ze sem mel strelce a na pekne sem mu nalitaval aby mohl strilet... je to vrazedna kombinace pri takovyhle spolupraci...jediny, co nas pak dokazalo sundat byla kobinace dvou stihacek a helikoptery naraz
- durod
- Středně pokročilý

ano, funkcni kamikaze bych taky uvital, je to nepsravedlive
jinak jak se pocitaji ty body ve vrtuli a tanku? staci se projizdet a kochat, nebo musim i neco delat?
jinak jak se pocitaji ty body ve vrtuli a tanku? staci se projizdet a kochat, nebo musim i neco delat?
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
musis neco delat
. ja se v heline zatim uspokojil za kilco tim, ze znicim letadlo/heli/tank... ono vetsinou se stejne protihrac katapultuje/vystoupi (teda kdyz to neni uplny jatro). ale je fakt, ze uz se mi povedlo i sundat vrtulnik kdyz sem sam horel a padal k zemi, ale tezka nahoda
.
je fakt, ze ze zacatku sem na BF3 hodne nadaval, ale ty letadla mi docela sedly...az na ty bugy a maly mapy
je fakt, ze ze zacatku sem na BF3 hodne nadaval, ale ty letadla mi docela sedly...az na ty bugy a maly mapy
- Atapi
- Začátečník

Však jsem psal u letadla, tam to jako předposlední je.Wiruz píše:zkratit navadeni nelze, to co je u AA jako predposledni je prodlouzeni detekce tebe sama
- durod
- Středně pokročilý

prave se dival do statistikm, na tanku mam najezdeno 5h a mam pres 40000 bodu,coz je teda dost,kdyz max je 100k, celkove hraji zatim 20h. lidi co maji nahrano pres 200h musi mit odemceno snad vsechnoAtapi píše:Když ti to pude, tak to máš za den všechno, já nehraju celej den, tak jsem to měl za dva.U letadel stačí jen 35000 na všechno, né jak u tanku 100k...
kde muzu potkat SU-25TM FROGFOOT a A-10 THUNDERBOLT, to jsem na zadnych mapach nevidel...
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
A-10 bohuzel jen v Rush verzich Caspian Border, Kharg Island a Operation Firestorm
. ale letove vlastnosti to ma uplne stejne jako jakakoli jina stihacka v battlu. bohuzel. cekal sem nizke prulety s nizkou rychlosti, a nekona se

- durod
- Středně pokročilý

aha, rush zatim nehram....prave proto se ptal, nebot stihacky jsou dle mne hrozne rychle na velikost map, tak se chtel pokochat v A-10. snad tu rychlost nejak vybalancuji v pritich patchich
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
ja sem zkousel rush a vubec me to tedy nenadchlo, ale jak uz sem psal na predchozich strankach. kempici pesaci me iritujou...
- durod
- Středně pokročilý

Jj, na kemperi se chystam, za chvili vyleveluji 9K22 Tungusku, pote se mi budou v mape oznacovat i pesaci, a dostanou co jsi zaslouzi
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě teda technika moc nebaví,maximálně bojová heli s dobrým pilotem.Radši likviduju tanky 
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
kdy a po cem se budou na mape oznacovat pesaci ? , jaka musi bejt hodnost apd. ?? ,mam 32rank a pouzivam jen sprint
kempery vyhledavam velice rad
kempery vyhledavam velice rad
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
do techniky uz taky vubec nelezu
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění