Zaklínač 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Zaklínač 3

Příspěvek od Frostys »

Asi už je moc hodin, nerozumím.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Při singl hře si hudbu vypínám a raději si do toho na pozadí pustím film... Ještě to nechápeš?
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Tvému počínání skutečně stále nerozumím :wink: Ale vysvětlovat už asi dále nemusíš.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vysvětlete mu to někdo prosím... :wink:
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Po 150+ hodinách je v každé hře hudba zralá na vypnutí. Nevybavuje se mi jediná hra, kde by po takové době nedošlo na mute+rádio. Taky jde trochu o to, jak lidská mysl funguje - generická ničím výjimečná hudba se dá poslouchat mnohem dýl, protože ji člověk tolik nevnímá. Originální, zajímavá a zapamatovatelná hudba se oposlouchá mnohem rychleji.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
ondra91
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra91 »

Tohle je hodně individuální .. já s hudbou neměl žádný problém. A ono je i něco jiného, jakým stylem hrajete .. pokud je někdo schopný sedět u hry 8-10 hodin denně, tak to potom ano ..
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Mám nahráno přes 200 hodin, taky mi hudba nevadila. Ale je fakt že si dost vyhráli se soundscape a hudba ho trochu tlumí.

Koukat ale při hraní Zaklínače na film mi hlava nebere, asi jsem divnej :-D
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
ondra91
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra91 »

Popravdě s tím filmem jsem to taky moc nepochopil .. :?:
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Jo u nějakého grindovacího MMORPG bych to pochopil, tam není jiná možnost, než vypnout hlavu, zapnout hudbu nebo televizi a jet. Ale tady fakt Still.Lordovi nerozumím. Ledaže by pokládal Witchera za nudnou hru.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Frostys/Paul: Čemu na tom nerozumíte? V Zaklínači jsem si užil 260 hodin zábavy a ani chvíli jsem se nenudil, jen mě po čase tža upakující hudba lezla na nervy, tak jsem NA POZADÍ (chápete co to je?) měl puštěný nějaký film, aby nebylo uplné ticho. Nevím jak jinak to srozumitelně napsat.. :lol:

Přitom zrovna ty Frostysy, jsi napsat že si hudbu ještě víc zesiluješ, tak jsem na to napsal, že já tu hudbu raději vypnu a ať mi jako podkres běží klidně Hitlerovy projevy :lol:
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Tak to bych si raději užíval to ticho ve hře, vítr ve stromech, déšt, hromy, ptáky, topivce...
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

No ono je často lepsi poslouchat ambient přírody a prostředí, nez do toho nejaky opakujici se tydlyda beze smyslu. Hudbu pak zapojit jen v určitých momentech a hlavne hudbu, která nadzvedne ze zidle a podkresli deni na monitoru.

Při tom je to prosty. Nejaka ustredni melodie a jeji variace. Zaklinac 2 to zmaknul skvele a dodnes me ten motiv neomrzel stejne, jako vas neomrzi třeba hudba v Indiana Jonesovi. Trojka je v tomhle naprosto velky zklamani. U Skyrimu mi snad nikdy neprislo na mysl hudbu vypnout. Oblivion je asi hodne vysoka latka, ale Zaklinac 3 nebyla zadna levna hra a mohli na tomhle zapracovat, zvlast když u dvojky to fungovalo.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Frostys: Tak to byla trochu nadsázka, tušil jsem, že se toho lidi chytnou jako hovno košile...
Mě prostě hudba u her moc nezajimá (vyjímkou je třeba Starcraft).
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Pokud hrajes příběhovou hru jako film, tak hudba je hlavni soucast zazitku. Vyzkousej třeba u Star Wars vypnout hudbu a mas 50% zazitku pryc. Je třeba zarazejici, když dojde ve hre k dulezity emocionalni scene a na popzadi ti hraje nejaky banda znudenych hudebniku styl "taham kocku za ocas". To bych vrazdil a cela atmosféra je v trapu.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Naprosto souhlasím s Hladisem. Hudba je na předních příčkách mých nejdůležitějších kritérií u her.
Migl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Migl »

Hudba samozřejmě dokresluje atmosféru a různé momenty ve hře.. Stejně ji ale zeslabuji cca na 60% jelikož mi přijde že je občas v nějakých hrách music volume přepálené
BQ Silent Base 601w / B450 Tomahawk MAX / Ryzen5 3600 + nzxt X62 / HyperX FuryRGB 32GB DDR4 3466MHz / XPG GAMMIX M2 Pro 1tb /
MSI RTX 2070 super gaming X trio
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

V Belosadu jsem zabijel kravy a spawnul se mi Cert, toho jsem ubil ale bohuzel zase obzivl a nemuzu vystrcit nos z hospody - jakmile se priblizi onehitne mne. Nejaka rada krome nacteni savu o mnoho hodin zpet? :lol:
Vždy prodávám i jinde.
Svata_Oresky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Svata_Oresky »

Tak super, po cca 40 hodinách hraní na patchi 1.2. - 1.6. ani jeden pád. Dnes jsem si dal první delší úsek hraní na patchi 1.7. a dva pády do winu.
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:EVGA SuperNOVA G2 750W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Phanteks Enthoo Primo Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

No vidis,a ty uz ses bal ze to bude v poradku :-D
CPU:i9-13900K | MB:ASUS ROG Maximus Z790 HERO | VGA: Asus 4090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

Obrázek

:lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“