Zaklínač 3
Moderátor: Baneshee
- Hladis
- Moderátor
Re: Zaklínač 3
To je jak v ty Angry Joe recenzi. PS: Oni stále neopravili ani bug u nosicu beden a stále chodej jak když ztuha slapou na kole
- dexterav
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jop
absolutne to nechápem čo tie opravy vlastne opravujú? hlavne tá posledná
spústu bugov mi pridala a doslova nič neopravila
absolutne to nechápem čo tie opravy vlastne opravujú? hlavne tá posledná
spústu bugov mi pridala a doslova nič neopravila
Intel Core i9 14900kf@6/6,2GHz,Strix Z790 F, 2X24GB 7,2GHz CL32 GSkill, Asus TUF 4090 3/23GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 4070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Hladis
- Moderátor
Tak jsem s tou hrou skončil, mam jen jedny nervy. Takovej bufestovej paskvil nemá cenu hrat. Bugnul se mi guest s destilovanim alkoholu a dal se nehnu. To i Skyrim s mensim poctem patchu je hratelny bez takových zaseku v Questech
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No koukam, ze jsem nehranim Zaklinace 3 zatim o bezproblemovou hru neprisel
- Migl
- Začátečník
To je zvláštní, já jsem si skoro žádnejch bugu za celou hru nevšiml, ani před 1,07 ani po
BQ Silent Base 601w / B450 Tomahawk MAX / Ryzen5 3600 + nzxt X62 / HyperX FuryRGB 32GB DDR4 3466MHz / XPG GAMMIX M2 Pro 1tb /
MSI RTX 2070 super gaming X trio
MSI RTX 2070 super gaming X trio
- Hladis
- Moderátor
Takze asi jsem to ochcal pres debugger. Pokud narazite na problém, nebo si chcete zaradit, tak debugger na Witchera 3 verzi 1.07 je zde https://github.com/Nalatroz/witcher3-bo ... 0.3.1-1.07 a prikazy zde http://www.mmo-game.eu/witcher-3-debug- ... -commands/
Proste se bugnul quest s palenim alkoholu pro druida, protoze jsem tam byl dřív nez jsem quest zacal a zmizel questovy předmět s kasi a bez ni nejde vydestilovat alkohol Proste ten item nebyl v bedne kde mel byt a cely se to buglo, vcetne ukazetele questu. Takze jsem si kasi nasel v seznamu prikazu a nahodil přes konzoli To mi pripomina ranny verze Skyrimu, stejnej bugfest kdy clovek bez konzole nedal ranu. Akorát Witcher 3 uz ma 7 patchu a takovyhle bugy stále nejsou opraveny
Proste se bugnul quest s palenim alkoholu pro druida, protoze jsem tam byl dřív nez jsem quest zacal a zmizel questovy předmět s kasi a bez ni nejde vydestilovat alkohol Proste ten item nebyl v bedne kde mel byt a cely se to buglo, vcetne ukazetele questu. Takze jsem si kasi nasel v seznamu prikazu a nahodil přes konzoli To mi pripomina ranny verze Skyrimu, stejnej bugfest kdy clovek bez konzole nedal ranu. Akorát Witcher 3 uz ma 7 patchu a takovyhle bugy stále nejsou opraveny
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Hladis je anomálie, většina lidí to dohrála naprosto bez problému..ty questy co tu popisuje jako buglý jsem vůbec buglý neměl.spajdr píše:No koukam, ze jsem nehranim Zaklinace 3 zatim o bezproblemovou hru neprisel
(ale hrál jsem před 1.07, je možný že ten patch něco dodatečně rozbil)
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Hladis
- Moderátor
U kazdyho bugu zagooglim a dle vysledlku hledani tedy nejsem anomalie. Ještě jsem nenarazil na bug, který bych mel jen ja sam a nic mi to nenaslo. Spis naopak, hned mi to najde hromadu odkazu.
- Frostys
- Začátečník
-
No, já musím říct, že se mi hra v poslední době taky moc nezdá. Poprvé mě naštvalo, když mi jednou Triss zablokovala dveře a jediná cesta ven z podzemí byla právě skrz ně. Musel jsem loadnout předchozí pozici a rychle ji předběhnout, ať mě neblokne zas.
Pak mě začala strašně zlobit minimapka, která ukazuje některý quest úplně jinde. Tečkovanou cestičku ke questu ukazuje chvilkama špatně asi u každého questu.
Od té doby, co jsem na Skellige, mě tohle začlo vytáčet maximálně, protože je tam dost členitý terén s horama, takže špatně zaznačený quest na mapce se rovnal běhání po skalních stěnách, frustrujícímu klouzání dolů, skákání a zasekávání o vše možné.
Hlavně mám ale odehráno stále dost málo hodin, takže věřím, že bych narazil na více věcí.
Pak mě začala strašně zlobit minimapka, která ukazuje některý quest úplně jinde. Tečkovanou cestičku ke questu ukazuje chvilkama špatně asi u každého questu.
Od té doby, co jsem na Skellige, mě tohle začlo vytáčet maximálně, protože je tam dost členitý terén s horama, takže špatně zaznačený quest na mapce se rovnal běhání po skalních stěnách, frustrujícímu klouzání dolů, skákání a zasekávání o vše možné.
Hlavně mám ale odehráno stále dost málo hodin, takže věřím, že bych narazil na více věcí.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- dexterav
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
tá hra je tak dobrá že väčšina nad tým len mávne rukou
Intel Core i9 14900kf@6/6,2GHz,Strix Z790 F, 2X24GB 7,2GHz CL32 GSkill, Asus TUF 4090 3/23GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 4070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Frostys
- Začátečník
-
No já právě bojuju i s tím, jestli je ta hra skutečně tak dobrá. Přijde mi, že ji všichni strašně přeceňují. Neříkám, že je špatná, ale mám problém ji hrát delší dobu vkuse, a vůbec vlastně ji hrát často.
Souboje mi nepřijdou extra zábavné, opakují se vlastně pořád dokola (předposlední stupeň obtížnosti), párkrát seknout, odskočit, párkrát seknout odskočit. Nezlobil bych se, kdyby byly řadové souboje ve stylu AC nebo Batmana, kdy šlo sice o netaktickou řežbu, ale byla to zábava a hezky se na to koukalo. Silnější potvory (ty v zakázkách třeba) se taky mohly řešit nějakým novodobým boss stylem, aby nešlo jen o příšeru s více HP. Nepřijde mi v pohodě, že bojuju úplně stejným stylem proti banditům v táboře u lesa, jako proti vlkodlakovi v jeskyni.
To, jak ostatní vynášejí do nebes questy, které nejsou ve stylu "dojdi tam, zabij 10 příšer a přijď si zpět pro odměnu", tomu taky moc nerozumím, protože i tak jde většinou pořád o to samé, maximálně je okolo toho trochu příběhové omáčky, takže to na první pohled nevypadá tak všedně a nudně. Já to tak ale často vnímám.
Zakázky jsou taky totálně na jedno brdo. Nevím... V současnosti mě asi nejvíc baví gwint
Možná jsem to neměl hrát současně s GTAčkem, které mě naprosto uchvátilo, a to se nepovažuju za velkého fanouška téhle Rockstar série.
Souboje mi nepřijdou extra zábavné, opakují se vlastně pořád dokola (předposlední stupeň obtížnosti), párkrát seknout, odskočit, párkrát seknout odskočit. Nezlobil bych se, kdyby byly řadové souboje ve stylu AC nebo Batmana, kdy šlo sice o netaktickou řežbu, ale byla to zábava a hezky se na to koukalo. Silnější potvory (ty v zakázkách třeba) se taky mohly řešit nějakým novodobým boss stylem, aby nešlo jen o příšeru s více HP. Nepřijde mi v pohodě, že bojuju úplně stejným stylem proti banditům v táboře u lesa, jako proti vlkodlakovi v jeskyni.
To, jak ostatní vynášejí do nebes questy, které nejsou ve stylu "dojdi tam, zabij 10 příšer a přijď si zpět pro odměnu", tomu taky moc nerozumím, protože i tak jde většinou pořád o to samé, maximálně je okolo toho trochu příběhové omáčky, takže to na první pohled nevypadá tak všedně a nudně. Já to tak ale často vnímám.
Zakázky jsou taky totálně na jedno brdo. Nevím... V současnosti mě asi nejvíc baví gwint
Možná jsem to neměl hrát současně s GTAčkem, které mě naprosto uchvátilo, a to se nepovažuju za velkého fanouška téhle Rockstar série.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
- Alfajk
- Začátečník
-
tech zaklinacskejch zakazek je skoda, sneslo by to "boss mechaniky", klidne pujceny treba z wowka, takhle byl jedinej rozdil v souboji s tim, ze jsem nesmel udelat chybu, jinak jsem sel na ranu dolu
a proc je hra tak vychvalovana? lepsi&hezci&vetsi hra tu zatim nebyla, napada me jen skyrim a ten se se svoji genericitou muze jit rovnou zahrabat
a proc je hra tak vychvalovana? lepsi&hezci&vetsi hra tu zatim nebyla, napada me jen skyrim a ten se se svoji genericitou muze jit rovnou zahrabat
- Hladis
- Moderátor
Tak a mam dost. Další quest v prdeli. Google hned vyplivne výsledek https://www.reddit.com/r/witcher/commen ... ed_make_a/ http://forums.cdprojektred.com/threads/ ... -bug/page2 ne není to anomalie . Jeden zbuglej quest za druhym. At jdou s timhle do prdele, tema patchema toho vic kurvej nez opravujou
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
No já dohrál všechno s patchem 1.05-06 a koukám že jsem žádný bugy neměl... souhlasil s Paulem.
Vlna downgradu se přehnala, valí se vlna bugfestu
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
asi takStill.Lord píše:No já dohrál všechno s patchem 1.05-06 a koukám že jsem žádný bugy neměl... souhlasil s Paulem.
holt patch 1.07..všichni brečeli jak dlouho trvá a teď zas brečej že je zabugovanej, si holt nevybereš
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak já osobně bych raději po patchi rozehrál novou hru, kdoví jak to kurví savy.. a ani bych se nedivil, kdyby to byla vina savu, že jsou tam bugy..
- Hladis
- Moderátor
No tenhle quest z DLC není zapricenenej savem urcite. Stejne jako další questy jako Cerna perla atd... Dokonce vysla oprava na Most wanted, ale jen na steam verzi Konzolisti a GOGaci mají zatím smulu. Stejne tak podelany animace nejsou zalezitosti savu. Neopravit takovou banalitu, jako animace slezani z kone (docela komedie ja Geralt divne leti rozkrocen z kone dolu), nosici beden slapajici vodu, teleportace postav při rozhovorech (v hospode dam pekec s hostinskym a teleportuje nas to ven na ulici) , litajici predmety ve vzduchu.........meh.
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemám slov a nerad se opakuju....
- KubasCZ
- Začátečník
Já mám zatím 90 hodin a jsem na Skellige. Ale nic tak hrozného jsem zatím nepotkal... Žádný gamebreaking bug.. Jako s koněm je to občas opruz, obzvlášť, když dobíhám s koněm a chci z něj slézt, tak kůň běží dál a Geralt jako, že slejzá.. Ono i celkově se na něm pohybovat je občas za trest a na kratší trasy se vyplatí běžet po svejch.. Sem tam jsem si všiml i nějakého grafického glitche, ale u tak rozsáhlé hry jsou to opravdu drobnosti, který mi hratelnost nerozhodí..
Spíš mi přijde, že Hladis dostal nějakou sabotovanou verzi Možná pre-alphu?
Spíš mi přijde, že Hladis dostal nějakou sabotovanou verzi Možná pre-alphu?
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Akasa Venom Toxic, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 27" LG ultragear 27GL650F-B IPS + 27" LG UltraHD 4K + 24" Dell U2415 IPS, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: Logitech MX Keys + Logitech MX Master 3S, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- Pepa1
- Mírně pokročilý
-
Já jsem měl jen zatím jeden bug a to ze "zmizelým čuríkem" v questu Bláznovo zlato. No a údajně to patch 1.07 řeší, ale musí se hra hrát od začátku No stejně chci hru nahodit znova po instalaci 10tek, tak uvidíme....