World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od ŠakaL »

Jak to delate ze do tech dementu nesrilite?Random je nevidanej odpad nepomahaj ani cety.Sotva mi skončil 1/4 rocni ban uz mam další na 3 mesice :) to uz nedavaj tejdenni? No nic 35gb jde zase z disku.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Střílíme, ale víme kdy a jak moc si to můžeme dovolit. Za poslední dobu jsem odprásknul několik retardů z troll plutonů a bez banu.

...

Dneska jsem expil O-Ho a odjel si jeden dabl s M12kou a s oběma se mi povedla věc, o kterou už jsem se dlouho snažil, i když jinak obě ty bitvy stály za velký kulový.

Bombardér s M12kou ... můj úplně první

Obrázek

A konečně jsem asi po půl roce udělal předposlední HT misi na Obj 260 a to zabít dva heavy tanky o 2 tiery vyšší. První byl normální kill, u druhého jsem si poctivě počkal, až ho ustřílí na 120 hp, abych měl jistou ránu :D

Obrázek

Obrázek
Goldnoob team proud member!
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Šakal uninstall, takový mentoše do hry fakt nechceme :-)
CG Thell.
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

Souhlas. Evidentně na to psychicky nemáš a škodíš teamu.
ffooxxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ffooxxik »

Nestřílíme , protože je v týmu vždycky někdo , kdo je sejme ,,, postupte kluci na „vyšší“ level 8)

Add „škudlení“ ve wot, za dob aktivního hraní s PU, jsem měl jeden čas asi 120M kreditů a 300+ tisíc free XP , teď se pomaličku blížím k vyexpení všech tanků s postupným poklesem "statů" :)
Již dlouho NTB: i7-7700HQ, 24GB, 1060_3, M.2 Crucial MX300 525GB, HDD 1TB, DVD, W10, MSI GE62VR7RF ApachePro
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Vy ste taky dementi,drepite u toho od rana do vecera tak ste asi imunni :D .Takovou sebranku sem dlouho nevidel co mi wot michal poslední dobu.V takovym pripade ty největší paka strilim.Je mi fuk jestli dostanu ban nejsem wot zavislak a hru nedotuju .Jo a Thellwine tebe si pamatuju nedavno na prochorovce jak si sundal fialku v lightu ,ten chudak ani za nic nemoh. :D
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

každý občas někoho sejme, ale ban jsem dostal vždycky max na 24hod. Už to sice moc nehraju, ale když se k tomu dostanu tak to hrajou fakt totální paka i na X. tierech
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Hm, to vysvětlete Rickovi :-D
Tuhle mi nechal účet pro kámoše a ten hrál s nějakou malou mrdinou se zásobníkem, vjel mu tam vlastní a dostal instabanán na 3 měsíce, takže je ten účet zase volný, kdybyste ho chtěli, napište Rickovi. :-D
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Rick stronku account :-D Tam aby si člověk dával sakra bacha, aby někoho nezabil :mrgreen:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

:-D
Obrázek
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Dneska jsem doexpil O-Ho, s těma rezervama to jde skoro samo. Čekal jsem utrpení, ale s tou houfnicí, se kterou Japonce jezdím už od šestky jde o celkem funny stroj. Je jedno co potkám, většinou pokud se vyloženě blbě netrefím vylítne číslíčko 200-400, občas RNG dá a propenetruju za 800. Paradoxně se s tím dí i slušně snipit stojící cíle, celkem to lítalo ke středu. Trefit jedoucí je megaluck.

Je to špatná Heavy, ale dobrý TDčko.

http://wotreplays.com/site/2642350#high ... winux-o-ho
http://wotreplays.com/site/2642355#sacr ... winux-o-ho
Goldnoob team proud member!
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Jeltík píše:Hm, to vysvětlete Rickovi :-D
Tuhle mi nechal účet pro kámoše a ten hrál s nějakou malou mrdinou se zásobníkem, vjel mu tam vlastní a dostal instabanán na 3 měsíce, takže je ten účet zase volný, kdybyste ho chtěli, napište Rickovi. :-D
:lol:

Môžem resetovať heslo? :lol:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

zacinam si pochvalovat T34. Pri akci koupena jako kredit farmer misto JgTiger 8.8cm, ktery mi uz po cca 900 bitvach nevyhovoval.
Kdyz ma clovek moznost kontrolovat situaci a moznost alespon nejakeho hulldownu, pak nervy na aim tak je fajn :twisted:

Nize dve ACE hry.
1) dulezite premisteni a tim podpora zbytku teamu z padleho kridla
http://wotreplays.com/site/2645377#sieg ... -wiruz-t34
2) nikam se nehnat a snazit se udelat alespon neco, nakonec docela pekny snipe a arta co zachranila vyhru pro nas... trapny to rict ale full hp RHM by me dalo jak nic
http://wotreplays.com/site/2645380#mines-wiruz-t34

edit: tak a pustte se do me :D
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Pan Tyny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Tyny »

Lidi hrajete tu WOTko někdo na LCD televizi? vybírám teď novou televizi do obýváku nejspíš to budu 48 palcovka, asi od samungu, tak si říkám proč si nezahrát i na větším displeji. Máte nějaký zkušenosti s tím, co odezva LCD, jak se na tom hraje a tak. Budu rád za každou zkušenost, výhody nevýhody, nebo že to je ptákovina:)
PC: PC: Amd RYZEN R7 5700X, Asus ROG STRIX B550-F, Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black, GigaByte RX5700XT 8GB, Samsung 960 PRO 512GB M.2 NVMe, SSD WD Blue 2.5" 1TB, Fractal Design ION+ 660P

NTB: XPS 13 Plus 9320
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Pan Tyny píše:Lidi hrajete tu WOTko někdo na LCD televizi? vybírám teď novou televizi do obýváku nejspíš to budu 48 palcovka, asi od samungu, tak si říkám proč si nezahrát i na větším displeji. Máte nějaký zkušenosti s tím, co odezva LCD, jak se na tom hraje a tak. Budu rád za každou zkušenost, výhody nevýhody, nebo že to je ptákovina:)

Pokial hras myskou tak na TV citis imput lag v ovladani. TV maju ale aj herny mod ktory odozvu znizuje ale stracas potom na obrazovom vystupe lebo sa to potom neprezenie cez elektroniku. Ale da sa na ten imput lag zvyknut, dokonca niektory pomalsi jedinci prehlasuju ze nepoznaju co je to imput lag tak mozno budes mat stastie a si jednym z nich. :mrgreen: Osobne mam PC napojeny na TV SAMSUNG FullHD 46" ale nicim inym ako gamepadom tam hrat nemozem lebo ten imput lag myskou je strasny.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Používám jako primární monitor u desktopu nějakých 6 let starou 32" FHD televizi Philips. Zrovna ve WoT mi to mazání přijde příjemné. Input lag v téhle hře necítím. Rozhodně doporučuju. :)
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jestli bude televize víc než fullHD tak budeš mít problem s uživatelskym rozhranim, ale pokdu se nepletu tak existujou mody co to upraví.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

To jsem nikdy moc nepochopil... hraju na Dellu U2515H (nemáš ho taky?) a s UI nemám žádný problém.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Osobně vím jenom o problemu v 4K s ikonama tanků, tech tree a ingame ikonama. Ale viděl jsem to jen jednou, nikoho kdo hraje v 2K nebo 4k neznám :D. Já sám hraju jen v obyčejnym fullHD.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Tak uz asi vim, jak se citil tank cislo 23.

https://www.youtube.com/watch?v=SWLmfEW ... e=youtu.be

Stejne je 1800HP IS-4 v bitve celkem k nicemu, takze to ve vysledku ani nemelo zadny vliv a s prehledem se nam podarilo uspesne dosahnout prohry. A vo tom to je.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“