zaujímavý ten futbal ,
inak koncentracia blaznov je vysoka, spoluhraci naschval strielaju do pasov , robia kraviny
ale co uz, sak poznate
Inak normalne som zacal jazdit v KV-1 , no ehm ... som lamka
chcelo by to pokec cez teamspeak , tak aspon ze Jetlicek a Dave ... ma naucili zaklady,
thx
v tej KV-1 som taky noob ze sice som zavrhol tvrdy alkohol/ a iba ho zbieram /, ale asi začnem zase chlastať J.Danielsa a Hennessy po litroch
tragedia drahy veriaci
KV-1 už neni taková prdel no, dřív to byl obstojnej stroj když nelítaly goldy vzduchem a neexistovalo moc lepších tanků na ten tier. Teď to člověk musí hrát i s mozkem už nebo goldit houfnici.
urcite se zlepsily i na AMD. Sam pozoruji ze mi staci i default cpu na 60 FPS pritom predtim jsem bez OC (3,3 vs 4,5GHz) mel velke propady i pod 30FPS. Ty se uz vubec nedejou.
Tak se mi vrátil problém se zamrzáním hry (černá obrazovka) a hláškou "ovladač zobrazení přestal fungovat a byl úspěšně obnoven". Mám GT 240, poslední ovladače, odinstaloval jsem staré, vyčistil registry, udělal novou čistou instalaci, a nic, včera okolo půlnoci mi to spadlo 3 x během jedné hry, hru předtím jsme kvůli tomu prohráli, páč jsem byl s leopardem PTA na topu a za stavu 10:10 když už to vypadalo na výhru mi to spadlo a než jsem se znovu připojil tak už jsem akorát koukal na zničenej tank. Ono totiž když se to sekne při jízdě, tak pak projedu celou mapou. Věděl by někdo co s tím? Jo a zkusil jsem nainstalovat i nějaké staré ovladače, ale problém stejný. Přece kvůli tomu nebudu kupovat novou kartu, při běžné práci se chyba neprojevuje.
Sandbox je naprostý nesmysl, kam WG háže náhodné čísla a sleduje, co to udělá s randomem. Aktuální stav je totální rakovina a jestli někdy do hry zavedou třeba ten "stun", tak jim na to z vysoka kašlu. Ale je to sandbox a naprostá většina těch věcí se do hry snad nikdy nedostane.
PC:AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H NTB:Apple MacBook Air M1 | Phone:Apple iPhone 15 Pro
To doufej, protoze jejich target je dostat 60-70% zmen ze sandboxu i na live server. Nevidim to realne, jelikoz naprosta vetsina tech zmen jsou absolutni kraviny, ktere vubec neresi soucasne problemy, ale u WG clovek nikdy nevi.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
No to teda... jako být současný random v takovém stavu, jako je v sandboxu (nemyslím teď MM samotných tanků, tam to sere pes, protože na Sandboxu je málo hráčů), tak to je totální rakovina a myslím, že by to snad naprostá většina lidí zabalila.
PC:AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H NTB:Apple MacBook Air M1 | Phone:Apple iPhone 15 Pro
Už jenom to, že o těch změnách uvažují, je docela alarmující. Přizpůsobují hru všem těm 30k 47% 600WN8 retardům, kteří si neustále stěžují na gold, aimboty a hackery. Všechny keře už odstranili, takže už stačí jen snížit penetraci na 400 m o 50%.
To vis, v tehle hre skoro nikdo netusi, jak funguje spotting mechanika, takze kdyz nejaky zkusenejsi borec hraje na view range, rajcata se nemuzou vyrovnat s faktem, ze po nich strili neviditelny tank. A co s tim udela WG? Proste znerfuje penetraci tak, ze budes muset jezdit pomalu na facehug, abys neco probil.
Proste vzdycky musi vyjit vstric tem, co jim sypou nejvic penez a predstavuji nejvetsi cast hracske zakladny.
Vcera jsem dostal takovy MM, ze jsem byl s IS-4 jediny top tier, pricemz jsem pozdeji potkal dva Tigery, co po mne zacali valit full gold. Netrvalo dlouho, abych poznal, ze to jsou opravdu, ale opravdu podprumerni hraci. Po bitve se koukam na jejich profily - kolem 7k bitev, ani jedna desitka, asi 400 global avg. damage a cca. 900 s tim KT - proste katastrofa. Rikam si, jak je mozny, ze takovy totalni idioti si muzou dovolit strilet full gold, vzdyt ti museji slusne prodelavat i bez goldu. Tak se koukam na tanky a hle, kazdy z nich mel 6! premiovych osmicek.... Proste WG dream player.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs