KubasCZ píše:
Spíš mi přijde, že Hladis dostal nějakou sabotovanou verzi Možná pre-alphu?
Je to normalni GOG verze. Na každý problém na který jsem narazil, najdu okamzite reference. Tech bugu je tam strasne hodne a nektery takříkajíc nemusíš spustit svým jednanim. Dost často spustis bug tak, ze zacnes delat něco, co autori nepredpokladali. Hold nemaji nejspis zkusenosti s openworld a s tim, ze hrac v openworld muze jit kam chce a delat věci i jinak. Nakonec ty graficky glitche jsou tam často od zacatku a to po tolika patchich stále neopravit je opravdu na pováženou.
Pepa1 píše:Já jsem měl jen zatím jeden bug a to ze "zmizelým čuríkem"
No a tohle se zase u me nastesti neobjevilo, ikdyz nekterym se ten quest bugnul.
Proc, proc ja musim schytat všechny bugy Voda se mi zmenila na takovejhle brajgl https://www.youtube.com/watch?v=wxH4XJZ7IOg samozrejme na CDP foru několik topicu. Nastesti pomuze cestovat do Velenu a zpet na Skellige a voda je zpet.
Hladis píše:Proc, proc ja musim schytat všechny bugy Voda se mi zmenila na takovejhle brajgl https://www.youtube.com/watch?v=wxH4XJZ7IOg samozrejme na CDP foru několik topicu. Nastesti pomuze cestovat do Velenu a zpet na Skellige a voda je zpet.
ROFL kam ty na to chodíš
Takovej bug bych chtěl taky, moře je až moc klidný bohužel
Ankar_23 píše:Ohledně knížek. Zaklínač I-VII. díl je co se týče příběhu her Zaklínač 1,2 a 3?
Hry navazujou na knížky, maj vlastní příběhy. Trojka v podstatě dokončuje děj knížek.
Takže nejdřív knížky (a je jich 8, Bouřkovou sezónu taky doporučuju) a pak hrát hry.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Ankar_23 píše:Díky za ujasnění. Bouř. Sezóna je jakoby 8. díl?
Bouřková sezóna je nejnovější kniha, vyšla cca před dvěma lety (skoro 15 let po poslední knize ságy).
Zasazením se odehrává mezi povídkama v té první kniže (Poslední přání). Takže ideální pořadí čtení by bylo Poslední přání - Bouřková sezóna - Meč Osudu - sága.
Ale taky se dá číst jako poslední, ničemu to nevadí. Potěšilo mě že do TW3 stihli zakomponovat i letmou referenci na Bouřkovou sezónu.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Knihy vřele doporučuju. Čtou se opravdu skvěle. Jsou relativně krátké. 300 - 350 stran na knihu. Jako audiokniha. cca 11 hodin / díl. Znalost knih dodá hrám novou perspektivu v řadě věcí.
Tak W3 je jediná ze dvou her, které mi fungují i po instalaci W10 (včetně nových ovladačů)...což je blbý, chtěl jsem dohrát ty ostatní a až po dalším obsahu se k Zaklínači vrátit...
AMD RYZEN 5 3600 -- ARCTIC FREEZER 34 -- ASUS ROG CROSSHAIR VI -- PATRIOT VIPER 4 BLACKOUT SERIES 16GB 3600MHz CL17 -- XFX RADEON® 6700XT QICK319 -- KINGSTONE SSD M.2 A2000 500GB -- - SEAGATE 1TB -- TOSHIBA P300 3TB -- SilentiumPC Regnum RG1 Pure Black -- Corsair Gaming Series 600W -- SAMSUNG ODYSSEY G5 Gaming FreeSync 144Hz - LCD IPS monitor 27" přepastováno Thermal Grizzly Kryonaut 12,5W/mK staré sestavy: Intel Core i5-4460 -- SilentiumPC Fera 2 HE1224 -- MSI Z97-G43 Gaming -- Kingston HyperX Blue 4x4GB DDR3 1600 -- Sapphire RX 470 NITRO+ OC 4GB GDDR5 AMD Phenom II X4 960 Black Edition -- GELID Solutions Tranquillo - revize 2 -- ASUS M5A97 PRO - AMD 970 -- Kingston HyperX Blue 4x4GB DDR3 1600 -- Sapphire HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5 -- iiyama ProLite E2407HDS // AMD Athlon 64 X2 4800+ EE (socket AM2) BOX ADO4800DDBOX -- ASUS M2N-SLI Deluxe - nForce 570 SLi -- Geil Value 4GB (2x1GB) DDR2 800 -- Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB, PCI-E // MIX -- ASUS ENGTX560 DCII OC/2DI/1GD5 -- Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950PRO Ultimate 256 MB, PCI-E -- Gigabyte GA-K8NE - nVidia nForce4 4X -- ASUS M5A97 PRO - AMD 970 -- ASUS M2N32 WS Professional - nForce 590 SLi -- ASUS M2N-E - nForce 570 Ultra -- Thermaltake Mambo VC2421 - Middletower 450W
Tak se mi před hodinou reinstalovaly win na win10.
Nevím jestli je to Win10 nebo novými ovladači ve Win10, ale jak se mi na win7 Novigrad stutteroval (kolísající framerate 40-60) a abych byl bez stutters tak jsem musel snížit rozlišení na 900p, tak nyní je Novigrad bez seknutí, konstantě přes 60, i v 1080p. Upgrade = success.
"If you take sexual advantage of her, you're going to burn in a very special level of hell. A level they reserve for child molesters and people who talk at the theater."