mno z pozice healera jsem byl jsice jen jednou na nem ale jinak klidek :)ty missilky se musi dohealovat a na to staci jeden heal kterej si hlida jenom tohle jinak sem hodim nas fast kill solariana http://rapidshare.com/files/91619245/TK ... 02._08.wmvSkeeter píše:Tak vcerejsek ve znameni TKVoid Reaver na prvni pokus a pak zacal wipe fest na Solarian
Zeptam se, zna nekdo tenhle boj z pozice halera ?? Je to opravdu tak tezky ? Pac ja jsem nekolikrat zcela zbytecne (dle me) umrel na Arcane Missiles, jednou dokonce tak, zen jsem dostal wrath a rovnou k nemu missiles
tak nevim, ale pujde to, pac best pokus byl 29% a to uz je hodne good...
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- oyza
- Začátečník

no nevim, lineage ma sice peknou grafiku, ale jinak to je proti wowu vcelku solovka, nudny prezdlouhavy expeni, x charakteru kvuli boostum.... no nevimconsider píše:Lineage?balaam píše:Čekám na něco, co se WoWu vyrovná, ale zatím nic takového nevyšlo
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Uf konečně se plahočím k 62lvl. Cca od 20lvl sem utratil asi 500g za vylepšení LW a doufám že se mě to časem vrátí. Už abych měl na nového mounta. Dneska sem nahrabal 80g a 20g sem vracel. 
Jinak můj char. Mosím zehnat lepší equip ten můj není nic moc.
Jinak můj char. Mosím zehnat lepší equip ten můj není nic moc.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Jo botky tam byly, ale na +stam, intelect + healing...PzKpfw VI Tiger píše:Tak gratuluju. Jinak ten equip máš fakt trochu out. Boty pro lvl 40Vždyt v Outlandu je tolik item z questu, nikde nebyly?
Doufám.PzKpfw VI Tiger píše:Imho se ti LW vrátí, když budeš vyrábět ty enchanty na kalhoty
2Spajdr: Počkej až budeš chtět další větrák.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Butch
- Středně pokročilý

Podle me se nevyplati vybehavat cokoli pvp pro 60 lvl
I kdyz se ted kolem toho levelu pohybujes.
To by muselo byt fakt levne za smesne honory.
Misto toho casu muzes expit a chodit instance
V Slave Pens, Underbogu...ti padnou lepsi veci
I kdyz se ted kolem toho levelu pohybujes.
To by muselo byt fakt levne za smesne honory.
Misto toho casu muzes expit a chodit instance
V Slave Pens, Underbogu...ti padnou lepsi veci
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Skeeter
- Začátečník

Shanker > super vidko diky
Tos tocil ty ? Jestli ano tak prosim te jak se jmenuje ten addon co ti dela ten casting bar ? ten se mi docela libil...stejne tak ten bar mod, to ja bartender nebo neco takovyho ?
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no ten warlordskej set se ti vyplati celej, pokud ses BM,stejne moc eq nepotrebujes
a vice mene s nim v pohode dojedes lvl 70, tzn vse ostatni s klidem prodas, ale toho honoru a casu co tim stravis, nevim no, pokud uz si v outlandu asi bych to neresil, tak za 100g bych vyraboval ah od zelenejch dropu z outu a hura na Q )
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
v ramci toho datace zacinaj vsichni od nuly, nikdo nema progress ani equipButch píše:No je fakt ze pak vymenis vsechny itemy, ale rozhodne nezacinas od nulyfilletzz píše:no ve wow na ofiku je prichod datace neco podobneho jako wipe![]()
jinak sem dost zvedavej jak to vyresej s novejma abilitama, protoze uz tedka maj urcity povolani docela problemy si vsechno nejak rozumne rozmistit po UI kolik toho maj...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
netocilSkeeter píše:Shanker > super vidko dikyTos tocil ty ? Jestli ano tak prosim te jak se jmenuje ten addon co ti dela ten casting bar ? ten se mi docela libil...stejne tak ten bar mod, to ja bartender nebo neco takovyho ?
jinak bych chtel slyset nazor na moje talenty protoze ve fire specu se mi zda ze mam mensi dmg nez tady u toho http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Neafinka
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- Butch
- Středně pokročilý

Nesmysl. Staci pouzivat addony.filletzz píše:....protoze uz tedka maj urcity povolani docela problemy si vsechno nejak rozumne rozmistit po UI kolik toho maj...
Treba u Druida mi staci klasicke blizz UI, ale lock ma mnohem vice kouzel a tak tam jedu pres addon.
Nemyslim si ze pribyde nejaka hromada kouzel a abilit.
Spise dalsi ranky(levely) tech spellu a max tak jedno ci dve kouzla na class.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

No v M mám akorát tolik abych měl Aimed shot jinak všechno B.LOVIT píše: BM,stejne moc eq nepotrebujes![]()
Jinak jaké používáte addony? Já Bongos 2, Atlas, Cartographer, Light head - neskutečná pomoc při questech, Pearl, Scroling combat text + nějaký na souřadnice. Titan bar sem přestal používat, protože to občas kvůli němu DC.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Vodnik
- Začátečník

-
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

62lvl done. Trochu sem vylepšil equip přes LW. 
- Butch
- Středně pokročilý

No vidis jak to jdeMr. Dirk píše:62lvl done. Trochu sem vylepšil equip přes LW.
Fakt je lepsi expit a chodit dungy nez vybehavat pvp itemy pro 60lvl.
Si vezmi ze bys celej set vybehaval v BG treba 2 tydny....za tu dobu uz muzes byt 70tka.
Jinak o vikendu jsme zkouseli Zul gurub jen tak ze srandy.
Nikdy jsme tam nebyli, tak jsme se chteli mrknout.
3x 70lvl 1x 67lvl a 1x 61 lvl
No prvni bosik v pohode..ale ten druhej v te hrobce to fakt neslo.
Mraky addu(panteru, nebo tygru..) mi prerusovali heal a nakonec byl wipe
Na ty addy byl jenom jeden roug a retri pala 67 v prisernym geru a to se asi v neda. Chce to alespon locka a Seed of corruption spam.
Docela nas prekvapilo ze z prvniho bosse dropuje kolem 35g
- Butch
- Středně pokročilý

Mas to nejak podlozene?Mr. Dirk píše:Titan bar sem přestal používat, protože to občas kvůli němu DC.
Ktera verze to dela? A take ktera soucast?
Ja ted mam dc fakt uz jen malokdy.
Kde jsem mel temer pravidelne: Kdyz skoncilo AV a ja jsem byl v Tree of life forme. Tak jsem dostaval temer vzdy DC. Ted uz mam jiny build, takze to neresim.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Butch píše: Mas to nejak podlozene?
Ktera verze to dela? A take ktera soucast?
Která součást nevím, ale dělájí mě to všechny verze od 2.3 patche. Odzkoušeno pouze se zapnutým Titan panelem. Cca po 2-5min DC, po vypnutí všechno jelo OK aj 5 hodin.
Butch píše: Ja ted mam dc fakt uz jen malokdy.
Já ho poslední dobu mám hlavně kvůli mojému netu, ale dost mě sr**o že DC sme dostávali v AV všichni z Aliance až na pár lidí, zajímavé že u hordy jenom asi 4 lidi.