-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

Skeeter píše:Tak vcerejsek ve znameni TK :) Void Reaver na prvni pokus a pak zacal wipe fest na Solarian :) Zeptam se, zna nekdo tenhle boj z pozice halera ?? Je to opravdu tak tezky ? Pac ja jsem nekolikrat zcela zbytecne (dle me) umrel na Arcane Missiles, jednou dokonce tak, zen jsem dostal wrath a rovnou k nemu missiles :) tak nevim, ale pujde to, pac best pokus byl 29% a to uz je hodne good...
mno z pozice healera jsem byl jsice jen jednou na nem ale jinak klidek :)ty missilky se musi dohealovat a na to staci jeden heal kterej si hlida jenom tohle jinak sem hodim nas fast kill solariana http://rapidshare.com/files/91619245/TK ... 02._08.wmv
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

consider píše:
balaam píše:Čekám na něco, co se WoWu vyrovná, ale zatím nic takového nevyšlo :-(
Lineage? :oops:
no nevim, lineage ma sice peknou grafiku, ale jinak to je proti wowu vcelku solovka, nudny prezdlouhavy expeni, x charakteru kvuli boostum.... no nevim
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Uf konečně se plahočím k 62lvl. Cca od 20lvl sem utratil asi 500g za vylepšení LW a doufám že se mě to časem vrátí. Už abych měl na nového mounta. Dneska sem nahrabal 80g a 20g sem vracel. :)

Jinak můj char. Mosím zehnat lepší equip ten můj není nic moc. :(
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Tak gratuluju. Jinak ten equip máš fakt trochu out. Boty pro lvl 40 :o Vždyt v Outlandu je tolik item z questu, nikde nebyly?
Imho se ti LW vrátí, když budeš vyrábět ty enchanty na kalhoty
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

PzKpfw VI Tiger píše:Tak gratuluju. Jinak ten equip máš fakt trochu out. Boty pro lvl 40 :o Vždyt v Outlandu je tolik item z questu, nikde nebyly?
Imho se ti LW vrátí, když budeš vyrábět ty enchanty na kalhoty
Jo ten equip má jak homeless :lol: 8-) ale né, sranduju Mistře Dirku :P
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše:Tak gratuluju. Jinak ten equip máš fakt trochu out. Boty pro lvl 40 :o Vždyt v Outlandu je tolik item z questu, nikde nebyly?
Jo botky tam byly, ale na +stam, intelect + healing... :huh: Chtěl sem si teď našetřit eště 2600honorů na toto. Vyplatí se mě to? :?
PzKpfw VI Tiger píše:Imho se ti LW vrátí, když budeš vyrábět ty enchanty na kalhoty
Doufám. :)

2Spajdr: Počkej až budeš chtět další větrák. :twisted:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Podle me se nevyplati vybehavat cokoli pvp pro 60 lvl
I kdyz se ted kolem toho levelu pohybujes.
To by muselo byt fakt levne za smesne honory.

Misto toho casu muzes expit a chodit instance
V Slave Pens, Underbogu...ti padnou lepsi veci
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Shanker > super vidko diky :) Tos tocil ty ? Jestli ano tak prosim te jak se jmenuje ten addon co ti dela ten casting bar ? ten se mi docela libil...stejne tak ten bar mod, to ja bartender nebo neco takovyho ?
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

no ten warlordskej set se ti vyplati celej, pokud ses BM,stejne moc eq nepotrebujes :) a vice mene s nim v pohode dojedes lvl 70, tzn vse ostatni s klidem prodas, ale toho honoru a casu co tim stravis, nevim no, pokud uz si v outlandu asi bych to neresil, tak za 100g bych vyraboval ah od zelenejch dropu z outu a hura na Q )
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Butch píše:
filletzz píše:no ve wow na ofiku je prichod datace neco podobneho jako wipe :razz:
No je fakt ze pak vymenis vsechny itemy, ale rozhodne nezacinas od nuly :-D
v ramci toho datace zacinaj vsichni od nuly, nikdo nema progress ani equip :razz:
jinak sem dost zvedavej jak to vyresej s novejma abilitama, protoze uz tedka maj urcity povolani docela problemy si vsechno nejak rozumne rozmistit po UI kolik toho maj...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

Skeeter píše:Shanker > super vidko diky :) Tos tocil ty ? Jestli ano tak prosim te jak se jmenuje ten addon co ti dela ten casting bar ? ten se mi docela libil...stejne tak ten bar mod, to ja bartender nebo neco takovyho ?
netocil :( ja parim za mejdže do sp by me nikdo nedostal :P jinak je to klasickej ecastingbar a ten bar mod je bartender pouziva ho vetsina hracu

jinak bych chtel slyset nazor na moje talenty protoze ve fire specu se mi zda ze mam mensi dmg nez tady u toho http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Neafinka
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

filletzz píše:....protoze uz tedka maj urcity povolani docela problemy si vsechno nejak rozumne rozmistit po UI kolik toho maj...
Nesmysl. Staci pouzivat addony.
Treba u Druida mi staci klasicke blizz UI, ale lock ma mnohem vice kouzel a tak tam jedu pres addon.

Nemyslim si ze pribyde nejaka hromada kouzel a abilit.
Spise dalsi ranky(levely) tech spellu a max tak jedno ci dve kouzla na class.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

LOVIT píše: BM,stejne moc eq nepotrebujes :)
No v M mám akorát tolik abych měl Aimed shot jinak všechno B. :-D

Jinak jaké používáte addony? Já Bongos 2, Atlas, Cartographer, Light head - neskutečná pomoc při questech, Pearl, Scroling combat text + nějaký na souřadnice. Titan bar sem přestal používat, protože to občas kvůli němu DC. :(
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Tital panel, nevim jak se jmenuje - rozšiřené okno pro profese, vendeta, atlas loot (doporučuju, hlavně když chodíš dungy, víš kde ti může co padnout), Omen (ale jen do PVE) a Gatherer, super věc. Myslim, že vše.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Xperl, Omen, CTRaid, Cartographer, Auctioneer, Classtimer, Necrosis, ... je jïch celkem dost.
vss Vodnik DrC+ (kp)
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

62lvl done. Trochu sem vylepšil equip přes LW. :)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Mr. Dirk píše:62lvl done. Trochu sem vylepšil equip přes LW. :)
No vidis jak to jde :-)
Fakt je lepsi expit a chodit dungy nez vybehavat pvp itemy pro 60lvl.
Si vezmi ze bys celej set vybehaval v BG treba 2 tydny....za tu dobu uz muzes byt 70tka.

Jinak o vikendu jsme zkouseli Zul gurub jen tak ze srandy.
Nikdy jsme tam nebyli, tak jsme se chteli mrknout.

3x 70lvl 1x 67lvl a 1x 61 lvl
No prvni bosik v pohode..ale ten druhej v te hrobce to fakt neslo.
Mraky addu(panteru, nebo tygru..) mi prerusovali heal a nakonec byl wipe :-)

Na ty addy byl jenom jeden roug a retri pala 67 v prisernym geru a to se asi v neda. Chce to alespon locka a Seed of corruption spam.

Docela nas prekvapilo ze z prvniho bosse dropuje kolem 35g :-)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Mr. Dirk píše:Titan bar sem přestal používat, protože to občas kvůli němu DC. :(
Mas to nejak podlozene?
Ktera verze to dela? A take ktera soucast?

Ja ted mam dc fakt uz jen malokdy.

Kde jsem mel temer pravidelne: Kdyz skoncilo AV a ja jsem byl v Tree of life forme. Tak jsem dostaval temer vzdy DC. Ted uz mam jiny build, takze to neresim.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Butch píše: Mas to nejak podlozene?
Ktera verze to dela? A take ktera soucast?

Která součást nevím, ale dělájí mě to všechny verze od 2.3 patche. Odzkoušeno pouze se zapnutým Titan panelem. Cca po 2-5min DC, po vypnutí všechno jelo OK aj 5 hodin. :( Perfektní addon, ale mě blbne. :sad:

Butch píše: Ja ted mam dc fakt uz jen malokdy.

Já ho poslední dobu mám hlavně kvůli mojému netu, ale dost mě sr**o že DC sme dostávali v AV všichni z Aliance až na pár lidí, zajímavé že u hordy jenom asi 4 lidi. :evil:
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Mr. Dirk > tak zkus FU Bar to je skoro to same jako Titan panel...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“