Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Battlefield 3

Příspěvek od durod »

James.Sniper píše:jo je to pěkný hnus, člověk se chce trošku naučit lítat v heli a pak ho na mapě sundává tank na jednu ránu :( jsem v heli nevydržel dýl jak 30 sekund
ja kdyz jsi chci defakto jenom zalitat a trochu potrenovat, jdu na velke mapy- firestorm, caspian border s malym poctem hracu, ideal je tak 10 :D. Tam ziskas i body na upgrade,obcas nekoho sundas,muzes skouset pristavani na budovach u vlajek a nikdo te neohrozuje. Chce to trening, poprve jak sednul do heli,sel jsem k zemi za 5 vterin...

U map , kdyz je vetsi pocet hracu,jednak malokdy bude heli volna a stepovat u airportu se mi nechce a je vetsi sance na setrel...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Shift
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shift »

Tak přátelé, můj problém s padáním BF3 jsem vyřešil tak, že NVidii 560 Ti jsem vrátil a místo toho si vzal 6950 (2Gb) Dirt 3 verzy....od té doby žádné padání a hru v pohodě hraji na ULTRA nastavení, žádné sekání , žádné pády , prostě nic....
Až teprve ted můžu říct, že hra je luxusní a DICE za nic nemůže, za vše může NVidia a Gigabyte.
Jinak chtěl jsem se zeptat , nechcete se podělit o nějaké české , nebo i zahraniční servery, kde nejraději hrajete? :wink:
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

Mozna hloupej dotaz, ale jak vylepsit zbran treba optikou? K urcite zbrani uz mam optiku odemcenou, jen nevim jakym zpusobem ji dostat na zbran. Konkretne mam kuprikladu A-91 a chci na ni dostat Laser Sight
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Kdyz se pripajis do kola, dej Upravy a v te polozce upravujes zbrane, vdusnou techniu a pozemni...
http://www.youtube.com/watch?v=_MjaD7mVmyo
pute
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pute »

Na učení se létání jsou dobrý mapy označený např. "Vehicles 10sec respawn", nebo "Jets 10sec respawn" atd. I když jsi rychle dole, hned zase lítáš. :-)

Přítelkyně hraje na GTX560Ti a vůbec žádný problémy s padáním hry nemá. (Ručně jsme aktualizovali Punkbuster + BETA ovladače).

Jedinej problém co jsme měli, bylo padání hry když jsme se připojovali oba na jeden server (dělo se to někdy), vyřešilo to přenastavení portů hry (jsme na 1 externí IP), ale "fór" je v tom, že Origin spouští hru podle registrů, takže se musí upravit cesta v registrech..
Casio SF-4300R, 32kB + PANASONIC CR2032 3V Lithium
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

To padání hry není grafikou ,ale samotnou hrou a nebo internetem. Mě osobně ta hra v MP taky někdy spadne i když teď už dva dny jede v pohodě. V SP mi to nespadlo vůbec a v COOP taky ne.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

taky se vam stalo ze se vam vysledky nezapocetli do battlelogu? :(
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

nekdy, coz nastve
Ale na druhou stranu se mi zda,ze se prubezne ukladaji body i kdyz vypnes hru v pulce , ne jenom po doknceni kola. V pulce mi spadla hra,mel kolem 5000b a byl hodne nastvany,kouknul do statistik a nic. Po chvili jsem mel body prictene....
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Ono záleží jakou chybu to hodí když to člověka disconnectne...
Mně to občas započte při padání a občas ne...
Jsem zvědavej jak dlouho jim bude trvat vyladit to do stavu bez padání....
Jinak mi přijde, že po tom patchi mi to padá víc...
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jenze me to nespadlo. proste se mi jen do profilu nepricetlo skore. ted to zase 2 mapy pricetlo...
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

durod píše:Kdyz se pripajis do kola, dej Upravy a v te polozce upravujes zbrane, vdusnou techniu a pozemni...
http://www.youtube.com/watch?v=_MjaD7mVmyo
Diky, pro oči nevidim. Mam to pred sebou a vubec jsem si toho nevsiml.
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

ja sjem taky na to sam neprisel,no maji to lehce neprehledne. Chybi mi take nejaky ukazatel,jaky upgrade prave pouzivam
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

dnes mi to nejak extremne pada, neco s directx a malo VRAM, ale dulezite je ,ze mi to body po case zapocita....
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

pokud to padá bez hlášky do windows, je to většinou ztracenýma packetama, stačí jeden a BF3 ti spadne...
bounty[cz]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bounty[cz] »

eLPeCKo píše:Jinak mi přijde, že po tom patchi mi to padá víc...
Same here. Občas se stávalo, že to prostě spadlo, ale teď je to daleko víc pravidelněji :x
Obrázek
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

icebosss píše:pokud to padá bez hlášky do windows, je to většinou ztracenýma packetama, stačí jeden a BF3 ti spadne...
neco na tom bude,nekdy to spadne bez hlasky, hlavne u serverov s vyssim pingem. Ale nadranem se jinde hrat neda
pute
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pute »

Občas po pádu / odpojení pomůže pustit to přímo přes Origin. Dojde k synchronizaci lokálních a cloudových dat.

Od tý doby co jsem updatoval Punkbuster a vyřešil porty mi to de facto nepadá.
Casio SF-4300R, 32kB + PANASONIC CR2032 3V Lithium
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

jak vyresit porty?
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Flegy píše:jenze me to nespadlo. proste se mi jen do profilu nepricetlo skore. ted to zase 2 mapy pricetlo...
Taky se mi to obcas stane i kdyz hra nespadne,normalne se odpojim po konci mapy.tak se body neprictou hned,ale pozdeji ano cca do hodky.Nekdy je to asi pretizeny.
icebosss píše:pokud to padá bez hlášky do windows, je to většinou ztracenýma packetama, stačí jeden a BF3 ti spadne...
Hm to je skvely no,uz nevim co s tim.. me to pada kazdej den "server disconnected timed out"
Nevim proc je to takle citlivy na pripojeni.
Sry za ot,ale zjistil sem pres cmd.exe a ping na seznam.cz ze hra spadne vzdy kdyz mi to 2x najde
"vyprsel casovy limit zadosti" jinak pingy sou ok 7,10,15ms kdyz je to v jednom radku tak to este drzi.
Co to vlastne je to je uplnej vypadek? uz nevim co s tim mam delat,poskytovatel mi rek ze linka je v naprostym poradku,klasika.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

No s tím asi nenaděláš nic, leda pořídit jinýho poskytovatele, pokud ti tvrdí, že je linka v pořádku a tobě padaj packety...
Maximálně zkusit prověřit domácí síť, jestli není chyba tam, ale to pochybuju.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“