-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Teď sem koukal na hunterovske forum, ne že bych vam nevěřil :roll: , a asi fakt. :? Tak sorry za mylnou informaci. Ale ten pet je imho blbej na ovládání, co sem viděl, tak třeba na Shadowovi s ním byly problémy a zdechl a pak jde ten dmg dolu. Možná hunter nestíhal "run away" a don't move.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše:Ale ten pet je imho blbej na ovládání, co sem viděl, tak třeba na Shadowovi s ním byly problémy a zdechl a pak jde ten dmg dolu. Možná hunter nestíhal "run away" a don't move.
Záleží jak ho umíš ovládat. No a pak taky záleží na umění toho hráče. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Jak tu teď probíráme ty huntery, tak mě napadlo, že bych vytáh 1. alta, kterýho jsem začal dávno před BC a zaparkoval na lvl 25. :roll:
Akorát dost dobře nechápu pety. Vím, že je musím krmit a tak, na to mám fishing a asi bych si měl najít něco nového, mám peta od té doby co můžu mít a ten nic neumí. Asi bych si vzal medvěda nebo želvu, to je takovy neobvykly. Ale ztratím tak training body, vadí to, nevadí? A jak je to s učením od jiných zvířat? Nebo jakyho peta mám vzít.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Podle me je nejlepsi pet nejaka kocka. Pak vim, ze kamos trenoval gorilu pac je prej super na solovani low lvl instanci, ma Thunder Stomp a dokaze na sebe naagrovat fakt spoustu mobu :)
Jinak ja jsem huntera nikdy nehral a to hlavne z duvodu, ze jich je vsude mraky. Podle me hunter a lock jsou dve nejjednodusi classy na leveling. V raidech uz to tak jednoduchy neni :) ale peti proste desne usnadnujou expeni :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Já vím, že jich je všude hromada, chtěl bych to jenom tak na solo
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Ty schopnosti co majou peti získáváš tak že si ochočíš různé potvory, jinak v Beast Training si vylepšuješ za Training potiy třeba resisty, armor....
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Skeeter píše:Podle me je nejlepsi pet nejaka kocka. Pak vim, ze kamos trenoval gorilu pac je prej super na solovani low lvl instanci, ma Thunder Stomp a dokaze na sebe naagrovat fakt spoustu mobu :)
Jinak ja jsem huntera nikdy nehral a to hlavne z duvodu, ze jich je vsude mraky. Podle me hunter a lock jsou dve nejjednodusi classy na leveling. V raidech uz to tak jednoduchy neni :) ale peti proste desne usnadnujou expeni :)
no bohuzel drive melo smysl chytat rare moby, at pro vzhled a hlavne pro attak speed takovy rake mel myslim 1,1s, od nejakeho patche (huntra nehraju) je vse normlaizovano na 2.0s takze je uplne jedno co mas, jen se deli podle pomeru hp/ar/dps. obecne vzato jde o vzhled, druha vec je "rasove ability" treba kocka neumi pig charge atd. na training ability a pety ktery je umi je super stranka petopia - http://petopia.brashendeavors.net/
Je tam v podstate vse dulezity. S tou gorilou nesouhlasim, ten thunder clap ma hrozne dlouhej CD(asi 2 min) tudiz je na expeni nepouzitelnej, dale je problem s krmivem gorily snad zerou jen ovoce, to same co netopyri. takze vzhledem k tomuhle je asi fakt nejlepsi kocka, vlk je takovej neutral, medved je spis tankysta, prase je super kvuli chargi, a taky zere vse i conjured itemy :))) takze ho sidite zradlem od maga a jemu to vesele nevadi. Dale Training pointy, ty dostavas za koeficient levelu peta a jeho lvl duvery - tech je 6 neduverivy - nejlepsi pritel, takze je dobre pety moc nestridat a spis si ho vzdy ustajit natrenit pozadovanej skill od peta co to umi toho vyhodit a naucit to svyho milaska. Jinak zda se ze bodu je hodne, ale opak je pravdou, tudiz je dobre mit 2 pety, jeden treba tank, druhy dps, nebo pvp(bez growlu atd)/farma. tak to je snad vse .)
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Tak jo, asi vezmu kočku. Na par mobu sem měl medva, ale ten mi připadá zbytečně moc armorovany a malo dmg. Tenhle vypadá dobře http://petopia.brashendeavors.net/html/ ... snow.shtml ale Dun Morog, to si udělám výlet :(
A jak je to s tím učením. Když tam mám Natural armor 1, 2, 3 mám učit každý nebo jenom ten největší? Furt ty body, to dostanu lvl*spokojenost? Ale kdy, když pet dingne?
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

jj jakmile pet dingne dostanes training body
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

A nebo když se ti změní úroveň loajality ( max 6lvl ) - za to dostaneš nejvíc. Jinak můj nový pet má v základu 1.28attack speed. :) Ale to je díky talentom.
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Mno z mý skušenosti je nejlepší King Bangalash z St.Vale, rychlej a silnej ůtok a v základu má asi 3 schopnosti, žere maso a ryby.V podstate všichni elitní peti jsou nej. Jiný elitní ale neznám neporadim ti.
To. MRdirk: jaký je beast mastery? přemejšlim že retalentim, líbí se my tam bestiah wrath :roll: jinak jsem marksmen. a supr..
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Matias píše:Mno z mý skušenosti je nejlepší King Bangalash z St.Vale, rychlej a silnej ůtok a v základu má asi 3 schopnosti, žere maso a ryby.V podstate všichni elitní peti jsou nej. Jiný elitní ale neznám neporadim ti.
Bangalasha sem měl do 68lvl zkusil sem ty Onyxy nebo jak se menujou z Blade edge mountains a teď mám Remu Den mother - má se zlikvidovat pro jeden q v BEM. Snad si vrátím zpátky Bangalasha ale trochu ho přetrénuju, uvidíme.

Matias píše:To. MRdirk: jaký je beast mastery? přemejšlim že retalentim, líbí se my tam bestiah wrath :roll: jinak jsem marksmen. a supr..
Perfektní, hlavně díky Intimidation a Bestial wrath ( + Beast Within ) sem přežil co to co bych bez toho asi ne-e. :) Dobré v BM je to zrychlování útoku ( Frenzy + Serpents Swiftness ). Tady máš trochu inspirace. :)

Jina teď sem byl v SMW, dělal sem úkoly v tych ruinách před BT a docela často sem na 68lvl zkapal heh. :? Když se na mě vrhly 2 70ky pak se tam připlete další 2 tak je to na mojém lvlu a s mojím equipem docela záhul.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak jsem si na boss fighty koupil

Robe of the Crimson Order

http://wow.allakhazam.com/db/item.html? ... ource=live

Je o dost lepsi diky spell hitu nez ta Vengeful dreadweave chesta co mam na PVP.

Uz mam 158 spell hit :-)

Dovybeham honor na silk wristy a dam do nich +8spell hit gem.

Jeste nasetrim na spell strike pants a tech 202 spell hitu bych mohl dosahnout.

Jinak ten spell hit je fakt znat. Treba na Galvovi v AV. Predtim dost resist, ted uz treba jenom 2x za ten fight. Ale vetsinou drive preagruju a lezim :-D

Jakou mate zkusenost s malym spell hitem vs bossove v raidech atd?
Docela by me zajimala praxe jestli to opravdu tak snizi.

Kdyz vezmu v potaz ze kdyz neni zadny spell hit, tak kazdy paty shadow bolt bude resist.
No a kdyz bude spell hit ale zase diky tomu treba prijdu o 5% critu
Protoze se gear budu snazit vymaximalizovat do tech 202 spell hit, tak vymenim gemy a nejake itemy.

Jde o to ze crit/necrit je rozdil obrovsky pokud mam ruin.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

tak koukam ze uz se zacal sosat patch 2,4, tak jsem zvedav kdy se vyda, uz se moc tesim
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Butch > mno nevim, ta roba zase zadny terno neni. Doporucuju tailoring a udelat si Frozen Shadoweave seti a do nej narvat spell hit gemy. Ja mam momentalne spell hit caplej a to myslim, ze 82 coz je 7,06% + k tomu talentik Shadow Focus kterej dava 10% hitu.
Problem u locka je ten, ze pokud jedes affi tak potrebujes mit spell hit 17% a na talent (ted nevim jak se jmenuje u locku) se muzes vykaslat pac ten ti prida tusim jen jednu ze dvou skol (bud Shadow nebo Fire) a jelikoz affi lock pouziva obe tak jedna capla mu je jen cast uspechu :)

Jinak co se tyce bossu. Zkus si nainstalovat recount a tam se podivat jak moc ti to missuje. Predem rikam, ze pokud jako lock nebudes mit alespon na jedny skole cap (tzn. hit + talent = 17%) tak ti to bude v raidu missovat jak blazen. Nedavno s nama sel na gruula nejakej cerstve dinglej spriest a mel 47% miss takze si dokazes udelat obrazek kolik dmg asi dal...

jinak u me je to asi tak takhle:

Kód: Vybrat vše

Spell Hit Caps:

* 76 hit is the cap with 5/5 Shadow Focus
* 101 hit before you can go to 4/5 Shadow Focus
* 126 hit before you can go to 3/5 Shadow Focus
* 152 hit before you can go to 2/5 Shadow Focus
* 177 hit before you can go to 1/5 Shadow Focus
* 202 hit before you can go to 0/5 Shadow Focus

All numbers rounded up to the next whole number.

1% hit = 12.6 hit rating at level 70. 
Doporucuju si precost treba www.shadowpriest.com je tam nekde i sekce o lockovi a jelikoz bdues pouzivat predevsim shadow dmg tak ti to snad pomuze.
Jinak co se toho critu tyce tak na nej se klidne vykasli. Destro lock ma poradnou cenu az s BT/MH equipem. Aby to za neco stalo tak potrebujes tusim okolo 30% critu (mozna kecam a je to jen 20%) a poradnej spell dmg...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Diky za reakci

U locka se ten talent jmenuje Suppression.
A facha to na affi kouzla

Takze na Shadow bolt ne(shadow), a na Immolate, incinerate taky ne..

takze je to prakticky do raidu na nic a pokud pak budu mit hit cap, tak ty talenty z toho uplne vyhodim. Nez tak bude, tak to necham 5/5..aby alespon affi kouzla mely jenom 1% miss.

Ten Recount jsem zkousel..ale

Nova verze vypise chybu s Atlaslootem a s Omenem.(oboje uz jsem updatnul a nepomaha to :-( )

Stara verze kdyz nastavim okno co mi ukazuje realtime dps, tak po relogu se to okno objevi vlevo nahore nad ksichtem a neda se s nim hnout...zbytek okna je mimo obraz takze to neni za co chytit.

Takhle se mi i chovala stara verze KTM, nez jsme presel na Omen.

takze nevim jakou verzi Recountu pouzit
Naposledy upravil(a) Butch dne pát 14. bře 2008, 12:07, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Nevim , ja pouzivam nejnovejsi verzi recountu i omenu. Co se atlaslootu tyce tak nevim, ale asi nejakou starsi....a nemam zadnej problem. Teda jinak, problemu mam spousty, porad mi nekde vyskakujou nejaky chybovy hlasky, ale na to uz jsem si za ten rok a pul zvyknul a ted mi kamos poslal addon kterej ty chyby nezobrazuje :D vsechno funguje jak ma, jedine CT bar mod se mi obcas rozhodi coz nechapu...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Skeeter píše:Nevim , ja pouzivam nejnovejsi verzi recountu i omenu. Co se atlaslootu tyce tak nevim, ale asi nejakou starsi....a nemam zadnej problem. Teda jinak, problemu mam spousty, porad mi nekde vyskakujou nejaky chybovy hlasky, ale na to uz jsem si za ten rok a pul zvyknul a ted mi kamos poslal addon kterej ty chyby nezobrazuje :D vsechno funguje jak ma, jedine CT bar mod se mi obcas rozhodi coz nechapu...
Jak se jmenuje ten addon co "zakryje" ty chyby?

To by mi asi pomohlo.

Protoze i kdyz se snazim mit vsechno nejnovejsi...a vyzkousene, tak proste kdyz povolim ten recount, tak Omen i Atlasloot vyhodi chybu a navic to disabluje recap, ale to je asi ucel.

P.S.:
Tailoring se mi moc delat nechce kdyz mam Alchymii a Herbalismus na 375 obe.
Hlavne alchymie je pro me zdroj prijmu za transmutace.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

AtlasLoot jsem nedávno vyhodil, právě kvůli chybám společně s Omenem a Recountem, teď to běhá velmi pekně. Jen bych ještě potřeboval nějakej addon na sledování Banish a SS timerů, dotky mi sleduje ClassTimer, ale Banish ani SS neumí a držet si jen kvůli tomu prastarý Necrosis mě nebaví

Nevíte o něčem pěkném, malém?
vss Vodnik DrC+ (kp)
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Butch píše:Tailoring se mi moc delat nechce kdyz mam Alchymii a Herbalismus na 375 obe.
Hlavne alchymie je pro me zdroj prijmu za transmutace.
To je sice pěkné, ale Tailoring ti dá výbavu se kterou vydržíš v pohodě do nabrání T5 setu. Pro maina podle mě zcela nezbytné, pokud je to farma alt, tak je to něco jiného
vss Vodnik DrC+ (kp)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“