Team fortress 2
Moderátor: Baneshee
- Alfonzo II.
- Začátečník

Re: Team fortress 2
Asi len hrat a cakat- idiotsky system, ja nemam nic z novych veci, tak som si aspon unlockol sandman a bonk cez unlocker. Myslim, ze je uplne jedno za co hras.
Pentium dual-core E6300@3.8GHz (1.4V), Biostar TP i45, 2x2GB Kingston, Radeon HD4850 512MB DDR5 @ 750/1050, WD 640GB AAKS, seasonic 400W OEM, mys G5, DELL 2209wa...
- PetrB
- Začátečník

nemám teď čas hrá, abych mohl zhodnotit jak rychle se člověk dostane k novým věcem, ale přijde mi to stupidní. skrz achievmenty je to taky blbé, ale míň. a když tam píšou, že čím víc hraju, tím větší šanci budu mít na speciální věci jako klobouky...no, přijde mi, že to bude pro nováčky na houby, nejenom že zkušení hráči budou mít výhodu skillu, ale ještě třeba speciálních předmětů, který najdou jenom proto, že hrají hodiny denně
- bubanek
- Středně pokročilý

Za 5 hodin hraní mi dropnul The Kritzkrieg
Sorry hoši, ale tohle fakt ne.
Sorry hoši, ale tohle fakt ne.
- Alfonzo II.
- Začátečník

Pentium dual-core E6300@3.8GHz (1.4V), Biostar TP i45, 2x2GB Kingston, Radeon HD4850 512MB DDR5 @ 750/1050, WD 640GB AAKS, seasonic 400W OEM, mys G5, DELL 2209wa...
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to je dobre ze ti dava i to co uz mas protze se to pak bude moci vymenovat mezi hracema hlavne to nemazte.... jo a ty veci na halvu se dropuji stejnym systemem ..mam cernou burinku
na spyove hlave xD
- bubanek
- Středně pokročilý

Jednou za 3 minuty máš cca 10% šanci že ti dropne zbraň.
Na head-ger máš šanci asi 0.25 %
Jinak k čemu bude obchod se zbraněma, když ty starý mají všichni a nováčků je hodně málo.
Na head-ger máš šanci asi 0.25 %
Jinak k čemu bude obchod se zbraněma, když ty starý mají všichni a nováčků je hodně málo.
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja nevim jak to nanove z NDR vymyslely
- bubanek
- Středně pokročilý

Bohužel já jo.
Jinak 21. až 25. 5. je TF2 zdarma, kdybyste lidi nevěděli
(meet you in spawn
)
Jinak 21. až 25. 5. je TF2 zdarma, kdybyste lidi nevěděli
- Kašpec
- Mírně pokročilý

A tento vikend jen za 9.99E ... Uz jsem si poridil full ... 
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To je teda úžasný. Schválně dělám archivmenty abych měl nový zbraně a ono nic. Dělají z té hry pěknou sra**u. Doufám že si to brzo uvědomí a zruší to. Rozhodně nehodlám kvůli nové zbrani hrát 5 hodin jak magor. Jóóó to byly doby bez updatů na postavy, to se hrálo parádně ale teď už je to o ničem.

- beardie
- Středně pokročilý

podla poctu achievementov zbrane, tak to ma byt, nechapem preco to zrusili
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- Alfonzo II.
- Začátečník

Asi preto, ze ludia kazili hru- namiesto achievement serverov/ unlockeru robili blbosti na normalnych serveroch- pol tymu scautov za braniaci team a tak. Takze teraz vznikly "idle" servery, kde staci nechat zapnute PC cez noc a nieco vypadne. 
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Podle mě si nepomohly stejně jsou servery plný spyů a sniperu. A to už sem si říkal že mě v TF2 už nemůže nic překvapit. Už se mi to ani nechce hrát.

- Woyta
- Středně pokročilý

Nedavno vypadnul steam a to se to krasne hralo. Ani jedna updatovana zbran. To byla pohodicka.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- bubanek
- Středně pokročilý

Zbraně podle achievementů = blbost, protože achievementy ztrácí svou podstatu (resp. radost z toho že nějakej uděláte ani nevíte jak).
Ale zbraně podle času (a to ještě jenom kdyby podle času, ale neee ona je tam jenom 10% šance) je ta největší kk... na světě.
Za 5 hodin hraní mi nepadlo nic. Takže přes noc zapnu server a nechám jet PC.
D0ne, doufám že je Valve happy.
Ale zbraně podle času (a to ještě jenom kdyby podle času, ale neee ona je tam jenom 10% šance) je ta největší kk... na světě.
Za 5 hodin hraní mi nepadlo nic. Takže přes noc zapnu server a nechám jet PC.
D0ne, doufám že je Valve happy.
- beardie
- Středně pokročilý

praveze preto su dobre, mas potrebu spravit ich co najviac, nielen tak ze nevies ako, ale aj schvalne a cielenebubanek píše:Zbraně podle achievementů = blbost, protože achievementy ztrácí svou podstatu (resp. radost z toho že nějakej uděláte ani nevíte jak).
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- bubanek
- Středně pokročilý

To není dobré, protože to lidi farmí.
Příjdeš o to kouzle, když se ti něco povede, protože jsi to předtím udělal schválně.
Příjdeš o to kouzle, když se ti něco povede, protože jsi to předtím udělal schválně.
- Maranov
- Mírně pokročilý

Tak já jsem zastánce současného systému. Třeba u Scout updatu jsem se lognul 2. den a už měla polovina nafarmené... a nedalo se hrát, protože se hodně farmilo dál.
Teď se hraje cca stejně, jen je to svěží, každou chvíli něčím zpestřené, mezitím si člověk huntí achievmenty normální cestou... samozřejmě, ti nějvětší loseři si zajdou na nějaký AFK server, ale mě to takto vyhovuje... nejsem nucen se sr.t s achievmenty, prostě hraju a huntím si je kdy chcu.
Zábava, místo deprimace, která tu byla při předchozích updatech.
Teď se hraje cca stejně, jen je to svěží, každou chvíli něčím zpestřené, mezitím si člověk huntí achievmenty normální cestou... samozřejmě, ti nějvětší loseři si zajdou na nějaký AFK server, ale mě to takto vyhovuje... nejsem nucen se sr.t s achievmenty, prostě hraju a huntím si je kdy chcu.
Zábava, místo deprimace, která tu byla při předchozích updatech.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja to jebu 4 hodiny sem hral a dostal sem jarate ....ty chcanky ...pak sem e docetl ze staci byt ve spectu, a nebo afk no tak sem to nechal pres noc rano zapnu a co sem dostal ? ..." Trus has found : shovel ....pro ty kdo vi co to je tak zasnou blbosti tohoto systemu a pro ty co nevedi tak je to ta stara lopatka u soldiera 
Edit : ale uz mam 2 kloubocky
k pici
Edit : ale uz mam 2 kloubocky
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě se to nelíbí. Radši udělám pár přiblblejch archivmentů který jsou v podstatě kromě odemykání zbraní absolutně na nic. Když TF2 začínalo bylo jich myslim 35 já je postupně udělal a očekával jsem že za ně něco dostanu ale nic. Nevím proč ve hře vůbec jsou jenom to kazí teamovou hru. Já včera doufal že mi něco padne tak sem hráli asi 5 hodin a padl mě jenom po*elanej sandwitch..... ooo to je teda super když ho mám 2x. Naprostej nesmysl podle mě , stejně každý hraje sám za sebe aby si udělal nový archivment a mohl se s ním chlubit. Doufám že to brzy zruší!