stava se taky nekomu ze vam obcas laguje pripojeni? je to jen kdyz prede mnou jede nejakou typak asi na starym modemu a seka se. me se pak snizej fps na 30
Race Driver GRID
Moderátor: Baneshee
- Zub
- Začátečník

-
- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No tak v každé hře někdo laguje ale nesnižuje mi to FPS
co v te hře vypada dost divně je to jak se jede ten závod ve městě a všivhni jedou do toho kopce tak to vypada jak by těm spoluhračum ty auta doslova plula neboli litala fakt nic moc pohled
jo a taky mě štve že se příliš brzo zmenšuje detailnost aut předemnou jak jsou odemě takových 100m tak se jim misto světel hodi takove černe textury a cele to auto brzy vypada tak nějak nedokonale zkoušel jsem v config souboru nějak zvyšit tu vzdalenost kdy se ty auta takdle hyzdi ale nepovedlo se
snad na to časem někdo příjde jak to upravit
EDIT jo a ještě jsem teď omrkl kolik za to vlastně budou chtit tak to zatim vypada na 900Kč čož neni hrizne ale taky ne idealni
jo a bacha v některych obchodech za to chcou 1500Kč za PC verzi fakt nechapu :O
co v te hře vypada dost divně je to jak se jede ten závod ve městě a všivhni jedou do toho kopce tak to vypada jak by těm spoluhračum ty auta doslova plula neboli litala fakt nic moc pohled
EDIT jo a ještě jsem teď omrkl kolik za to vlastně budou chtit tak to zatim vypada na 900Kč čož neni hrizne ale taky ne idealni
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
- Zub
- Začátečník

-
Dejv Rok 99FPS:
neni nahodou to tvoje nastaveni ovladani pres cfg tak trochu cheat?
jeste bysis mohl vypnout pres cfg prokluz ne?
vypnout neco s cim vsichni jezdej neni fer no ale kdyz to jde vypnout.
jen skoda ze dost lidi to bere jako destruction derby. kdyz zavodi 5 hracu, perou se 4 kola o prvni pricky a nakonec nejakej magor prijede v protismeru a vsechny je rozstreli... mel by tam byt nejakej filtr proti tatarum
jeste bysis mohl vypnout pres cfg prokluz ne?
jen skoda ze dost lidi to bere jako destruction derby. kdyz zavodi 5 hracu, perou se 4 kola o prvni pricky a nakonec nejakej magor prijede v protismeru a vsechny je rozstreli... mel by tam byt nejakej filtr proti tatarum
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
presne, taky potesi kdyz clovek vystihne presne idealni moment kdy vystartovat, kola se mu okamzite zakousnou do asfaltu s tim ze by ziskal minimalne dve pozice hned na startu a nejakej idiot pred nim dostane hovezi napad v podobe startovani dozadu O.o
// jinak 900 za takovouhle hru mi zatim (podle dema) prijde jako celkem adekvatni, zatim to vypada ze to bude pecka jako hrom, takze dobre utraceny penize z myho pohledu:-)
// jinak 900 za takovouhle hru mi zatim (podle dema) prijde jako celkem adekvatni, zatim to vypada ze to bude pecka jako hrom, takze dobre utraceny penize z myho pohledu:-)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hej ja jsem napsal nic o nastavovani ovladani přes config soubor! mluvil jsem jen o graficke stránce!Zub píše:Dejv Rok 99FPS:
jeste bysis mohl vypnout pres cfg prokluz ne?![]()
no a s tim jak někteři jezdi v protisměru tak pokud člověk jede v protisměru a podka se s hrači kteři jedou normalně tak je pro ně fyzicky neviditelny a normalně přes něho projedou co sem si všim
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
- Zub
- Začátečník

-
jj sry omlouvam se, spatne sem se koukl, myslel sem ze to je cesta ve win k tomu cfgDejv Rok 99FPS píše:..
taky sem byl prekvapenej ze tatari co jezdej v protismeru jsou pro normalni jezdce jakoby neviditelny. ovsem sem to nevedel a z 1 mista jsem to strhl rovnou do pangejtu
ale pride mi ze ty narazy jsou takoy prehnany - pr jedu za jednim typkem, kterej jede idelani stopu, jen zlehka se ho dotknu a hned hodiny no.. ale jinak supr navykova hra.
diky lehkemu ovladani jsou hraci vyrovnani a to je dobre
- kul1k
- Mírně pokročilý

- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
x1950 a cat 8,4 nejdou k sobě v teto hře nainstluj 8,2 a vše by mělo byt okKu!1k píše:setkal se nekdo s problemem s texturama? me problikavaj takze to je absolutne nehratelne (najednou je predemnou zed atd) mam x1950gt default a Cat 8.4
- Thellwin
- Administrátor

Takže asi budu jediná černá ovce v tomhle threadu, ale po pročtení všech těch reakcí tady jsem čekal bůhví co a nedostal jsem to. Mě se ta hra nelíbí, grafikou, jízdním modelem, ovládáním atd. a není to o tom, že nemám rád arkády, ale tahle mi prostě teda nesedla.
GRID půjde mimo mě ...
GRID půjde mimo mě ...
Goldnoob team proud member!
- Sobo
- Středně pokročilý

To ovladani se ale nekdy chova divne. Zkouseli jsme to ted u kamarada na Logitech G25 Racing wheel a vubec to neslo. Uz na startu to automaticky davalo plny plyn, skoro se neslo rozjet a po zarazeni vysiho stupne to zase nejelo vubec(nevim, jesti je G25 takovej lacinej sunt volant, nebo je ta hra divna, ale asi to bude hrou), i v trabantu bych to auto predjel, o podpore spojky si clovek muze nechat jenom zdat....
Ikdyz kamarad rikal, ze pri prvnim spusteni se to na tom volantu celkem hrat dalo, tak kdyz jsem u nej byl ja, tak ani ranu. Hrali jsme GT Legends a rFactor.
Jenom na klavesnici oproti NFS parada.
Ikdyz kamarad rikal, ze pri prvnim spusteni se to na tom volantu celkem hrat dalo, tak kdyz jsem u nej byl ja, tak ani ranu. Hrali jsme GT Legends a rFactor.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jediny co ti na to muzu ric ,ze jsi"te" pekny lamy!!,docela me takovy borci udivujou ,jenze v multaku si nikdo ani neskrtnulSobo píše:To ovladani se ale nekdy chova divne. Zkouseli jsme to ted u kamarada na Logitech G25 Racing wheel a vubec to neslo. Uz na startu to automaticky davalo plny plyn, skoro se neslo rozjet a po zarazeni vysiho stupne to zase nejelo vubec(nevim, jesti je G25 takovej lacinej sunt volant, nebo je ta hra divna, ale asi to bude hrou), i v trabantu bych to auto predjel, o podpore spojky si clovek muze nechat jenom zdat....
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- THX22
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak tohle je fakt husta hra uz nech tu je plna verze ....
neviete presny datum kedy bude ? Jeste sa chcem opytat jakej je rozdiel 8XCSAA 8XMSAA alebo 8xQCSAA ?
CPU:E6850@3,6GHz,Zalman9500LED,NB:Asus Commando,VGA:MSI 8800 GTS512 OC,RAM:4x2GB MUSHKIN Redline Series 1000MHz CL5-5-5-12,HDD:System WD Raptor 37GB_Data 2x500GB Hitachi RAID-0_Samsung SpinPoint F1 1000GB,Sound:Creative X-fi extreme gamer,DVD:samsung SH-S203B sata,Power:Enermax liberty 500w,LCD:EIZO FlexScanS2031W+plazma PIONEER PDP-427XD
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ona by byla husta ale me tu hru totalne srazi online rezim .... plno crasheru takze hratelnostu nulova. Do cile nedojede nikdy plnej pocet, trochu to prehnali s modelem poskozeni, preci jenom takovy model poskozeni nema ano gtr2 ci obdobne hry. Pokud chci zavody kde se muzu nicit a narazet apod. tak to radsi flatout 2
- kul1k
- Mírně pokročilý

thx uz me to jedeDejv Rok 99FPS píše:x1950 a cat 8,4 nejdou k sobě v teto hře nainstluj 8,2 a vše by mělo byt okKu!1k píše:setkal se nekdo s problemem s texturama? me problikavaj takze to je absolutne nehratelne (najednou je predemnou zed atd) mam x1950gt default a Cat 8.4
NB:Acer Aspire V3 571G
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co se ovladačů týče, už dělaj na nápravě, v 8.5 to pojede.
2 Nordir: A co ti brání si počkat, až se vymlátěj v první zatáčce, a pak vesele projet zbytkama a závodit s těma, co o to stojej?
Když začínám na prvním místě, tak prostě nedělám chyby a první dojedu (může se stát, že je někdo lepší a předjede mě, jasně).
Když začínám poslední, tak si počkám, a pak dojedu přinejhorším TOP 3.
Když začínám uprostřed, tak je to těžší, ale většinou prostě jedu pomalu po straně a snažím se vyhybat co to jde...většinou se to taky podaří.
Jo a jen tak mimochodem, tohle je DEMO, tzn. nemusí se za něj platit, takže je tam spousta hovad.V plný těch hovad bude míň, PLUS tam budou samozřejmě hesla, privátní sessions a tak dále...
2 Nordir: A co ti brání si počkat, až se vymlátěj v první zatáčce, a pak vesele projet zbytkama a závodit s těma, co o to stojej?
Když začínám na prvním místě, tak prostě nedělám chyby a první dojedu (může se stát, že je někdo lepší a předjede mě, jasně).
Když začínám poslední, tak si počkám, a pak dojedu přinejhorším TOP 3.
Když začínám uprostřed, tak je to těžší, ale většinou prostě jedu pomalu po straně a snažím se vyhybat co to jde...většinou se to taky podaří.
Jo a jen tak mimochodem, tohle je DEMO, tzn. nemusí se za něj platit, takže je tam spousta hovad.V plný těch hovad bude míň, PLUS tam budou samozřejmě hesla, privátní sessions a tak dále...
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- m1na
- Začátečník

Ja sem taky musel nahrat 8.2 jinak to hazelo bordel. Ale souhlasim s Paulem ze to zas tak hrozny neni, multiplayer se da kdyz se jim vyhnes na startu a aji kdyz se jede na startu pomalu tak se da dojet prvni protoze vetsina se jeste nekolikrat vymazne behem zavodu. A aspon je to takovy napinavejsi. Spis se mi zdaj reakce tech aut na ty narazy dost divny, kdyz se nekomu bouchne predkem do zadniho kola tak misto toho aby dostal hodiny tak ot rozhodi vas coz je dost divny. Ale jinak je to parada.Ku!1k píše:thx uz me to jedeDejv Rok 99FPS píše: x1950 a cat 8,4 nejdou k sobě v teto hře nainstluj 8,2 a vše by mělo byt okale nechapu proc to nejede s 8.4 to uz je ta 1950tka tak stara?
- barco
- Středně pokročilý

Copy that ...Thellwin píše:Takže asi budu jediná černá ovce v tomhle threadu, ale po pročtení všech těch reakcí tady jsem čekal bůhví co a nedostal jsem to. Mě se ta hra nelíbí, grafikou, jízdním modelem, ovládáním atd. a není to o tom, že nemám rád arkády, ale tahle mi prostě teda nesedla.
Grid som skúšal u známeho, ten naňho dosť nadával, ja som mu spočiatku neveril, pretože som čítal reakcie tu na fóre, a proste povedal som si že keď to toľko ľudí chváli, nemôže to byť zlé ...
Dojmy po dohraní všetkých troch závodov v deme boli však iné:
- mimoriadne preplácaná grafika, viac HDR už tam snáď ani dať nešlo
- jazdný model čisto arkádový, nech mi nikto netvrdí, že rozumný kompromis medzi arkádou a simuláciou je hra, v ktorej stačí brzdiť dve sekundy z ~ 200 km/h do 90° zákruty
- ovládanie auta je veľmi citlivé, proste lieta po ceste ako sa mu zachce, to isté aj po vypatí všetkých pomocníkov
- na volante (podľa známeho) absolútne nehrateľné
Proste GRID ma ako pokračovateľ série TOCA neoslovil, kde je zlatý I. diel
- scream
- Začátečník

suhlasim plne s barcom... mne sa este zda grafika dost neostra (22" high 16xAA 16x Aniso , blur off). Napriek tomu ze nieje dokonala je strasne zabavna (drift sa im podaril) a multiplayer je navykovy. BTW v multiplayeri je klucova prva zakruta... ked tuto prezijete tak skoro vzdy "crasheri" ostanu za vami...
Priznam sa ale, ze raz som neoodolal a do typka predomnou na konci cielovej rovinky som to napral priamo s plynom na podlahe... Po tom naraze letel jak hnila hruska... Ja samozreme totoalka

Priznam sa ale, ze raz som neoodolal a do typka predomnou na konci cielovej rovinky som to napral priamo s plynom na podlahe... Po tom naraze letel jak hnila hruska... Ja samozreme totoalka
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
- Libang
- Červená karta

-
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Tak mi se konečně podařilo sosnout demo.
A naprosto souhlasím s Thellwinem. To je hruza
Grafika přesvětlené a vůbec divná jak v DIRTu.
Jízdní model, arkáda, takže co čekat, ale proč se mi nepodařilo rozchodit volant nevim. A i tak rhuza, ty auta jsou takovy nějaky komicky.
Menu šíleně pomalé. Sice pěkně animované, ale na úkor použitelnosti. Proč mi to musí říkat, že se mi úspěšně načetlo menu? Multiplayer taky.
A multak je jak rikal Nordir
Ale to je snad všude. Na online zavodění by měly být nějaky spešl papíry. Ale tohle není věc jenom GRIDu, ale i ostatních her. Proto sem na multak u zavodnich her kapituloval.
Jediny co je v te hře pěkny je model poškození.
A naprosto souhlasím s Thellwinem. To je hruza
Grafika přesvětlené a vůbec divná jak v DIRTu.
Jízdní model, arkáda, takže co čekat, ale proč se mi nepodařilo rozchodit volant nevim. A i tak rhuza, ty auta jsou takovy nějaky komicky.
Menu šíleně pomalé. Sice pěkně animované, ale na úkor použitelnosti. Proč mi to musí říkat, že se mi úspěšně načetlo menu? Multiplayer taky.
A multak je jak rikal Nordir
Jediny co je v te hře pěkny je model poškození.