//edit Don: Promaz... tohle by stacilo. vysledky se budou psat bez physx, aby je slo mezi sebou srovnavat. pokud tady tvuj vysledek nebude ma to stejny prinos. takze bud ho vypni a postni nebo sem nic nedavej.
MB: Asus ROG Strix Z690-A D4CPU: i7-13700K @P5.6/E4.5GHz Cooling:Water block RAM: 128GB Crucial DDR4 3200MHz@3600MHz CL18Čerpadlo:EKWB D5 Vario Motor + Alphacool D5 TOP Radiator:MO-RA3 420 black 4x NF-A20 PWM Chromax @500rpm VGA: EVGA RTX 3080TI FTW3 Ultra EK Vector FTW3 HDD: FireCuda 530 2TB + 970 EVO 1TB, 5x HPE Samsung Enterprise PM883 3.84TB Case: Chieftec BigToWER + Corsair AX1600i Monitor: MSI G274QPF + EIZO FlexScan EV2460BK
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Lidi proboha! Dívejte se na to CPU skóre, abyste přišli na to, že máte zaplé PhysX. To nikdo nečtete, že se tady pořád a neustále upozorňuje na zapnuté PhysX?
Blue Storm píše:Opět to PhysX...ne a ne se poučit. Lidi, vypínejte to PhysX, ať se to dá porovnávat!
Fobře vypnu ho, já mám drivery od VGA na default a vůbec tam nelezu, až se mi bude chtít, udělám to znova..a ten PhysX se vypíná přímo v tom nVidia control panelu asi že? - tady vidíš, že mi je nastavení driverů putna, stejně ani nevím kde to tam je