Mirror's Edge

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Ladis1
Začátečník
Začátečník

Re: Mirror's Edge

Příspěvek od Ladis1 »

Ladis1 píše:
NACH píše:hra se me fakt libi hopsacky to je moje. Jen mam problem trener v poho a v prologu se dostanu az do kontrolniho bodu D predpokladam ze to kolo konci v tom vytahu jak z nej vylezou ty tri polodove ja je obehnu a vlezu do vytahu a zmacknu tlacitko nahoru. pak se me hra prepne do hlavni nabidky a kdyz dam pokracovat tak me to hodi zpatky do te budovy jak jsem mel zajit za tou sestrou prolezu dverma a sklouznu se pote sklenene strese... nevite co s tim? Jediny co me na te hre vadi ze jsu jak stvanej pes v tomhle me to pripomina GTA....
NACHU prosím tě jak si to vyřešil, mám stejný problém, taky furt opakující se skleněná střecha :|
Tak zatím vyřešeno. Dal jsem znova patch 1.01 a C...k. Dám pokračovat ve hře a už mě to hned vyhodí nahoře z toho výtahu jak má.
Carbonek
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím

Příspěvek od Carbonek »

Nainstaloval jsem Mirror's Edge a říkal jak to bude príma bez kousání vše nastavené na max a pod 60FPS se to kouše s Vsync On, vypnu ho tak tak je to lepší ale zase se vlní obraz a teď aby si člověk vybral.
Nejde třeba jestli má tahle hra konzoli napsat omezení FPS třeba na 30,40FPS tak aby se hra netrhla? s Vsync On?
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Na mé sestavě se to tedy vubec nekousalo...
Carbonek
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím

Příspěvek od Carbonek »

Problém je zažehnán stačilo mírné OC CPU na 3.25GHz a vše jede jak má nenažráná grafika :razz:
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

nedávno jsem u kamaráda zahrál tuhle věc a nadchla mě. sice to není moc vhodné pro nás, co nesnášíme výšky, ale skvěle se u toho bavím. takováhle akcička mi už dlouho chyběla. fakt super :-)
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

D00M píše:nedávno jsem u kamaráda zahrál tuhle věc a nadchla mě. sice to není moc vhodné pro nás, co nesnášíme výšky, ale skvěle se u toho bavím. takováhle akcička mi už dlouho chyběla. fakt super :-)
A to si vem ještě když to hraješ s 3D vision. Koukneš se třeba někam dolů a tak, celkem hustý dojem prostoru.
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

hm, tak to bych musel mít u stolu kýbl na :blee: :-D
vážně nemám rád výšky. ale v mirror's edge na nich skvěle ulítávám :-)
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Tak já už nevím. Před pár měsíci jsem tu řešil, že mi ta hra pořád padá na x1950 AGP Radeonu. To bych ještě pochopil, ale teď mi to pořád padá na GTX260 a to už se mi vůbec nelíbí... Systém je Windows 7, ovladče poslední WHQL, hra originál s posledním patchem. Prostě třeba 30 minut hraju a pak... Program has stopped working... A ještě jeden poděl, když to shodím pomocí alt+tab na plochu, tak už se nemůžu nikdy dostat zpět, od tohoto okamžiku je status "not responding..." Mě někdo podobné zkušenosti? Jako jde vám třeba to shodit na desktop a zase vrátit zpět?
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Alt + tab mi tiez nefunguje, robi to iste co tebe. A skus vypnut Physx, mne to robilo problemy.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Hele, kvůli tomu jsem si to koupil :-)
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

NA XP žádné problémy, , pak jsem si taky hodil W7 ale nezkoušel jsem..
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Takže ti na XP fungoval třeba i ten alt+tab? Resp. on funguje i mě, ale má obdobnou funkci jako alt+F4 :-)
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jj, mám pocit že jsem normálně "taskoval" mezi ME a ostatními programy.. Ale vždy jsem dal ESC a pak taskoval (když jsem tasknul natvrdo ze hry, tak už jsem netasknul zpět)..
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Hm, tak to se asi děje všem... Mohli to celkem opravit nějakým patchem. Nicméně, proč mi to pořád padá, to nevím...
Enigma
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Enigma »

Dovolím si tento zapadlý topic oprášit příspěvkem pro ty, kteří hráli BioShock a Mirror's Edge.
V jedné části dojde k boji s Ropeburnem. Řeknu vám, on mi připomíná silně Big Daddyho Bouncera z BioShocku. Postava a tělesná konstituce by celkem odpovídala, způsob boje se moc také od Big Daddyho neliší. Akorát snad tomu Ropeburnovi chybí ten skafandr a vrtačka.
petit
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petit »

Ahoj chtěl bych pomoci :-((( mám Mirrors Edge,originálku a mám W7 a bohužel to nejde spustit :-(( když to pustim tak to napíše program pravě přestal pracovat a já vubec netuším čím to je :-(( ani ten patch nepomáhá prosím poradte :-(((
Intel Core 2 Duo E6300 2.8Ghz,Ati Radeon HD4870oc 1gb GDDR5,4gb Ram 800mhz,deska P43NEO MSI....
petit
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petit »

http://forums.electronicarts.co.uk/mirr ... h-fix.html

tady sem ěnco našel ale bohužel se v tom moc nevyznáám,pokud by mi nějakej statnej angličtinář řekl co v tom je budu moc ráád :-) stručně
Intel Core 2 Duo E6300 2.8Ghz,Ati Radeon HD4870oc 1gb GDDR5,4gb Ram 800mhz,deska P43NEO MSI....
Mirek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek1 »

Zdravím,mám problém se hrou.Je to Steam verze.
Ve hře si nastavím grafiku a ovládání k obrazu svému.Když hru vypnu a znovu nahodím,nastavení grafiky a ovládání mám na default či-li 800x600 NEBO 1024x768 i ovládání na default.Taky nejde SAVE ve hře.Když hraju a vjedu do menu hry,možnost hrát od bodu/záchytného/jde.Jakmile hru vypnu uplně,vše je na default.Složku s EA vůbec nemám,jestli to pomůže..
Díky za odpověď
vernys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vernys »

AHoj mám problém se spuštěním hry normálně to spustím objeví se obrázek úakčerná obrazovka a pak chyba že program přestal pracovat :( jinak mám win7 x64
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL

Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

mně to jede na W7 HP 64b uplně v pohodě :)
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“