Call of Duty: World at War
Moderátor: Baneshee
- Thellwin
- Administrátor

Re: Call of Duty: World at War
Já jsem to už dohrál. Kdo chce, může si v threadu o CoD4 najít moje oslavné příspěvky na tu hru. CoD:WaW by měl být v podstatě to samé, jenom v kulisách druhé světové navíc s coop modem. Jenže nevím proč, zatímco CoD4 mě bavilo hodně, tak tohle už moc ne. Nepotřebuju inovaci za každou cenu, ale všechno tohle už tu v sérii CoD 2x bylo, už je to vyloženě jenom recyklace starých nápadů a žádná invence. V CoD4, ačkoliv to bylo naskriptované stejně jako tenhle díl, jsem jim to žral a jel dál se zatajeným dechem, což se tentokrát nekonalo. V podstatě se mi celkem dobře dařilo předvídat, co bude dál náseldovat. S povděkem jsem kvitoval, že takové ty mise "pouze sedím za kulometem v něčem co se hýbe a střílím" případně "hraju brutální tankovou arkádu" nebyly moc dlouhé. Neříkám, že to je špatná hra, ale hodnocení kolem 9/10 moc nechápu. Navíc, délka hry je tragická. Dohráno snad za necelých 5 hodin a to jsem dost chcípal, kvůli granátům.
Co se týče technické stránky hry, tak tam nemám moc co vytknout, grafika se mi líbila, optimalizace dobrá. Hráno na E2160 @ 3GHz, 4GB Ram a HD4830 @ 700/1860 v rozlišení 1280*1024 vše na max. s 4xAA a 8xAF naprosto v pohodě. Hra nepadala a celkem se snášela i s taskováním do woken a zpět.
Multi jsem nehrál, protože mě nebaví a coop nebyl s kým, takže mé hodnocení je založeno čistě na projití SP kampaně v jednom a tam je to slabší. Osobně dávám 7/10. Možná že coop by to zvedl ještě o bod, ale nemyslím si, že si ta hra zaslouží hodnocení 8.0+, takže v tomhle ohledu mi hodnocení CZ magazínů přijdou reálnější, než ty "oslavné" recenze v zahraničí, kde to dostane 8/10 už jenom proto, že je to z CoD série.
Co se týče technické stránky hry, tak tam nemám moc co vytknout, grafika se mi líbila, optimalizace dobrá. Hráno na E2160 @ 3GHz, 4GB Ram a HD4830 @ 700/1860 v rozlišení 1280*1024 vše na max. s 4xAA a 8xAF naprosto v pohodě. Hra nepadala a celkem se snášela i s taskováním do woken a zpět.
Multi jsem nehrál, protože mě nebaví a coop nebyl s kým, takže mé hodnocení je založeno čistě na projití SP kampaně v jednom a tam je to slabší. Osobně dávám 7/10. Možná že coop by to zvedl ještě o bod, ale nemyslím si, že si ta hra zaslouží hodnocení 8.0+, takže v tomhle ohledu mi hodnocení CZ magazínů přijdou reálnější, než ty "oslavné" recenze v zahraničí, kde to dostane 8/10 už jenom proto, že je to z CoD série.
Goldnoob team proud member!
- Surgical
- Začátečník

-
Hm, dohráno, hratelnost pěkná, nový nápad žádný, engine zastaralý, AI zoufalý, fyzika 0.
Počet misí a doba hraní nedostatečné.
Sečteno podtrženo: cena full hry za defacto datadisk je pěkná zlodějina.
Počet misí a doba hraní nedostatečné.
Sečteno podtrženo: cena full hry za defacto datadisk je pěkná zlodějina.
- Keanu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak taky dohráno.. A můžu říct že u Call of duty sem se tak příšerně nikdy nenudil... Za ty rusáky to etě šlo ale proti japoncum? takovou nudu sem etě nezažil.. hlavně ty scripty na každym kroku. to je humus.. V CoD4 sice tak byli ale nebyli tak nápadný jako tady.. Např ležící japončik.. hodim na něj granát .. granát buchne.. tak du dál najednou se zapne script a japončík běhá jako rybička
Připadá mi to jako vylepšená CoD2 s horší hratelností.. navíc je to blbě optimalizovaný
Zlatý Infinity Ward
Treyarch mě téda sklamal 
Připadá mi to jako vylepšená CoD2 s horší hratelností.. navíc je to blbě optimalizovaný
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
- Thellwin
- Administrátor

Proč ti to připadá blbě optimalizovaný ? Mě to naopak přijde v pohodě, na to jak to vypadá.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
u teto hry se teda absolutne nenudim
asi to bude tim, ze jsem od ni nic neocekaval, takze nejsem zklamanej, jak vetsina z vas.
kdyz to tak vemu, je to predelavka dvojky do enginu ctyrky, i kdyz obe v podstate bezej na tom samym. Ale narozdil od dvojky jsou daleko lepe udelane hitboxy, po patchi docela vybalancovane zbrane, az na par zbrani ala ppsh ze dvojky a maly akacko ze ctyrky. podle mne se tento dil moc neprosadi, teda aspon MP, pac je to trosku vic slozitejsi na skill - fullautici akackari by se tu moc nechytali, tak radeji neprejdou
tot muj nazor 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- T!m
- Nováček

Hlavne doufejme ze nebude tak krátká jak 4
- Thellwin
- Administrátor

Tak podle reakcí tady už jsi si mohl přečíst, že je ještě kratší než 4ka, což ti můžu potvrdit i z vlastní zkušenosti.
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam problem, mam origo, hraju to uz nekolik dni bez problemu, tedy na nekterych serverech. Bohuzel se me nedari joinout se na ceske servery nebo servery ktere jsou blizko nasi republice. Kdyz se zkusim pripojit napr na kassanos nebo arenu tak me to napise pro tuto adresu nejsou zadne ukoly nebo jsou ukoly spatne. Bohuzel nemam tuseni co stim. Mam patch 1.1, online profil funguje taky ok, proste vse jak ma byt (krom nefunkcni konzole ve které skoro nic nefunguje:) ) Vetsinou se jedne o ceske, polske nebo madarské servery.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
Neřekl bych že to je špatně optimalizovany.Ale hra je náročnější než 4 a to o dost*, byť na pohled je to dle mě stejny jak cod 4. Cod 4 mě na mojem kompu skt754 sempron64,2gb ram , HD2900pro běhalo naprosto v pohodě, což se o WAW řict nedá. Singl ten je nehratelnej uplně, multi jakš takš. Jasny, je to problém šrotovyho cpu,ale jen jde poznat že je novy cod opravdu náročnější. Na X2 ten rozdil bude ale určitě naprosto zanedbatelnej.Thellwin píše:Proč ti to připadá blbě optimalizovaný ? Mě to naopak přijde v pohodě, na to jak to vypadá.
*pro mou sestavu
JInak, singl jsem nedohrál ( z výše nakousnutyho důvodu ) ale multi mě opět dost chytlo a myslim, že se už ke 4 vracet nebudu. Jsem s novym cod spokojený.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pry byla kladena vetsi optimalizace pro dvoujadra a vice, takze se neni cemu divit...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Fofrer
- Začátečník

mam problem 
Tejden mam Visty x64 a zvuky v 3D hrach me komplet serou, ale to stranou...
problem je ze slysim strileni jen kdyz je ze smeru prede mnou, jak me nekdo kosi zezadu, tak nic
Uplne nehorazny.. mam Creative Alchemy, ale nic mi nepomaha... jak to mate vy.. pripadne nejaky napad? (hra sama rika ze Speaker 5.1 - to je spravne)
Tejden mam Visty x64 a zvuky v 3D hrach me komplet serou, ale to stranou...
problem je ze slysim strileni jen kdyz je ze smeru prede mnou, jak me nekdo kosi zezadu, tak nic
- Thellwin
- Administrátor

Kolik kol vydržíte v té bonusové misi se zombíkama ? Asi jsem lama, ale nemůžu se dostat přes páté.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
napoprve jsem dosel asi do 8. kola... ale to jsem si blb otevrel snad vsechny casti baraku a nestihal opravovat prkna, takze dochazely penize/naboje a po patym zakuchnutym zombikovi mne obklopili a bylo to
dobra je kombinace broku a sapiku
tot muj pohled na to 
- Thellwin
- Administrátor

Já jsem zatím byl vždycky jenom v té první části a tam je k dispozici jenom taková ta malá puška, už nevím, jak se jmenuje
Headshotem se daj zabít na jednu ránu, ale když už je jich kolem moc, tak člověk neudělá nic.
Headshotem se daj zabít na jednu ránu, ale když už je jich kolem moc, tak člověk neudělá nic.
- axloth
- Začátečník

-
Lidova moudrost pravi, ze na zombiky je potreba brokovnice...
- BudyCZ
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak hra bude vypadat se dalo čekat..Treyarch neumí dělat AAA střílečky typu COD viz jejich COD 3 atd...Thellwin píše:7/10
.Taky bych jí dal 7/10 .Hra to není špatná CoD to vzdáleně připomíná a co do atmosféry se ještě něco málo dá vyčíst oč se jedná.Hru jak jsem hrál po prvé tak jsme byl notně zklamaný.Ted to hraji po druhé a hra baví o dost více.Nejlepší jsou hrátky s plamenometem
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
- ThomasVT
- Začátečník

-
me ta hra nevzala vubec... vracet se k jednou uz udelany hre... nuda...CS taky nikdo nepredelava a hraje ho furt hafo lidi... tyhle marketingovy tahy sou k nicemu...pro singleplayeraky mozna jo... pro MP lidi je to prevykani porad na neco jinyho... no muj nazor... ja bych nechal COD2 a 4 at si kazdej hraje jakej ho bavi... http://www.esuba.eu/template.php?action ... page_mode= -> todle se dalo cekat...
CPU: Ryzen 9 5950 X (Thermalright Royal Pretor), GPU: Intel ARC B580, RAM: 128 GB Kingston Fury 3600 MHz (@3600 MHz), MB: Asus ROG Strix B550-A, Case: Antec Flux, PSU: Corsair RM 1000 X Shift
- RainMakeR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak na 4 jádru 4 gb ram a ati hd 4830 docela nářez 
ale singl mě moc nebavil taková arkáda .singl ve 4ce mě bavil více
plamenomet je sice těžce cool ale to je na tehle hře tak asi vše
zkusim večer mulťák
jinak CoD1 je nepřekonaná a 2ka is in my heart
ale singl mě moc nebavil taková arkáda .singl ve 4ce mě bavil více
plamenomet je sice těžce cool ale to je na tehle hře tak asi vše
zkusim večer mulťák
jinak CoD1 je nepřekonaná a 2ka is in my heart
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
- ingi.peter
- Nováček

-
nevite nekdo jakej je ten prikaz co odblokovava ten maximalni pocet FPS?
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
/com_maxfps xxx