Dragon Age: Origins

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Re: Dragon Age: Origins - duchovní nástupce Baldur's Gate...

Příspěvek od Maddogg »

benaja píše:Tiež som na to myslel, ale robí to len táto jedna hra, nič iné... ostatné náročné hry hrávam normálne...
No taky sem hrál ostatní hry v pohodě až tady u téhle se mi restartoval pc, asi se mi něco přehřívalo, přidal jsem jeden outake fan a od té doby ok...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
stinger7
Nováček
Nováček

Příspěvek od stinger7 »

Ano. Hra nie je ziadny zabijak, no obsahuje bug, ktory vytazuje permanentne vsetky jadra procesora na 100%. Skuste si to overit. U mna sa to vyskystuje tak isto. Dokonca aj ked je hra v menu, alebo prepnuta alt tabom do windowsu. Riesi sa to aj na oficialnom fore.

Takze Benaja, mozno ti robi problemy to. Nemas dostatotcne chladeny procesor a po urcitej dobe sa zohreje na vysoku hodnotu a PC sa ti vypne...

Este mam otazku. Vie mi niekto povedat ako v hre otvorim tie truhlice (chest)? Pise mi, ze nemam dostatocny skill.
benaja
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od benaja »

Ako podtaktujem CPU a grafiku?
ATHLON 64 3200+, MB ASUS K8N4-E DELUXE, 2 GB RAM , ASUS 1950XTX 512MB, IBM HITACHI 250 GB 8 mb cache 7200 ot., WD 80 gb 7200 ot., WD 40 gb 7200 ot., OS XP
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

stinger7 píše:Ano. Hra nie je ziadny zabijak, no obsahuje bug, ktory vytazuje permanentne vsetky jadra procesora na 100%. .
Imho to nie je bug ale velmi dobra optimalizacia enginu, urcite je to lepsie nez keby vyuzivala 30% z CPU a behala ako ARMA 2, hra vie podla testov velmi dobre skalovat vykon na stvorjadrovych CPU. A aspon otestujes ci mas PC naozaj stabilny :wink:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak už mi ta Sběratelská edice přisla. JRC spolu s Českou poštou (příjemně) překvapili... i když snad ani tentokráte nemuseli, protože to ťed stejně ještě nebudu hrát.. :)

Ale ten kovový box vypadá opravdu luxusně, akorát jsem ho spolu s mapou čekal o něco větší, teda hlavně tu mapu. Tehdá mapa u Sběratelské edice Gothicu 3 byla si 3x větší. Každopádně doprovodná knížečka od Prima Games je také kvalitní a obecně jsem spokojen.

Jinak na krabici je napsáno, že hra obsahuje mj. také kompletní polskou lokalizaci, tj. včetně dabingu, což je důkaz, že náš trh v porovnání s lidnatějším Polskem pro EA tak zajímavý není. Ostatně ta předváděčka před vydáním se také konala ve Varšavě a ne v Praze..
show must go on..
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Maddogg píše:Hrajete někdo mága? .....
Za maga hraju teda pokud se da pocitat ze sem na levelu 4 :) Prece jen hra se mi odemkla dnes rano a musel jsem do prace :)

Zatim v pohode a planuju battle mage ale uvidim podle ostatnich postav jestli bude mit cenu stat v prvni rade a kydlit.

Ale jinak teda me snad nic nedonuti koupit novou grafiku. 1920x1200, High detaily vcetne AA a pohoda.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Still.Lord píše:Hmm hmm, nějak jsem skončil ve čtvrtém patře věže Ilshenaru(?) u Zlobra, už jsem ho skoro dal Vždycky mu uběru 80% života a pak mně prostě zabije. :evil:
Staci pouzivat lektvary a je to v pohode. ZAbil tri cleny party ale hlavni hrdina ho nakonec uplne vklidu utlouk klackem

jinak teda jsem rad ze hra neni na DnD pravidlech. Uz me to nejak zacinalo vadit. Sice DnD jsem kdysi hral a moc rad ,ale zacinat defacto s tou samou postavou na prvni urovni me prestavalo bavit
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Právě že můj hlavní hrdina Zlobra už po smrti 3 spolubojovníků sám neutluče :(
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

co mas za povolani? s kouzelnikem to byla pohoda. parta chcipla asi v 70% ti procentech. jo je pravda ze sem byl linej je lecit., ale pak to trvalo chvilicku a bylo po nem
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

tak na normalu me souboj trval asi 30s bez zloobr padl .... nevim ale tak tezkej mi vubec neprisel. Jinak hra je hype ..... ohodnotil bych ji tak 8/10 takovej mix Mass Efect Kotor a BG. Hra mi prijde takova staticka a na normal zatim jednoducha. Navic si nemuzu pomoct ale pripomina mi to Dungeon Siege 2
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Dragon Age Patch v1.01 - patch
Bioware has released the Dragon Age Origins patch v1.01 which is now available for download from AtomicGamer, BigDownload, FileFront, FileShack, Softpedia. As well as fixing several bugs, the patch--which has already been deployed to Steam players--tweaks the RPG's difficulty by slightly boosting the combat stats of all party members on the 'Normal' setting and making 'Easy' easier.

- fixed potential corruption of character statistics
- fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator
- fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator
- made Easy difficulty easier
- slightly increased attack, defense, and damage scores for all party
- members at Normal difficulty
- fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays

http://www.ggmania.com/?smsid=28081
show must go on..
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

Nordir píše:tak na normalu me souboj trval asi 30s bez zloobr padl .... nevim ale tak tezkej mi vubec neprisel. Jinak hra je hype ..... ohodnotil bych ji tak 8/10 takovej mix Mass Efect Kotor a BG. Hra mi prijde takova staticka a na normal zatim jednoducha. Navic si nemuzu pomoct ale pripomina mi to Dungeon Siege 2
no ono to pripomína asi hlavne NWN2 :D
ten engine pozerá proste z každého rohu (aurora)
aj ovládanie je veľmi podobné NWN
len sa mi nejak nepozdáva kamera :sad:
ale inak 8/10 poprípade pre fanúšikov 9/10 :-D
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Dungeon Siege 2 jako styl hry chodit a vymlatit .... nevim co ten patch chce resit kdyz normal mi zatim prijde jednoduchej
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Nordir píše:Dungeon Siege 2 jako styl hry chodit a vymlatit .... nevim co ten patch chce resit kdyz normal mi zatim prijde jednoduchej
To si povime az vyfasujes nahodne setkani jeden oranzovej a tri zluti :p
0118 999 881 999 119 7253
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

no nevim nevim a nemuzu za to ze si neumis rozjet postavy :mrgreen:
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindy »

Já myslim, že je to super RPG. Tihle chlápci nezapřou, že měli něco do činění s Baldurs Gate a původními Fallouty. Jsem rád, že dosud všude implementují ten pauzovací/tahový systém. Mě osobně to chytlo o moc víc, než Risen. A ta čeština se docela dost povedla, je to radost s ní hrát. Zatím jsem nenarazil na nic, co by mi ve hře vadilo, takže proč ne 10/10, jako to dostalo v Eurogameru. Nevidim v tom problém, takhle dobrá single RPG už nikdo nedělá. Oblivion jsem hrál kvůli hezké grafice a co se týče všech těch Gothiců, tak tam jsem dohrál jenom první díl. A Diablo mě nechytlo nikdy, to spíš Fallout 1 a 2. Jako Dragon Ages by asi vypadal Fallout 3, kdyby ho dostali do rukou BioWare, jenže nedostali. Mně ten Aurora engine vůbec nevadí, grafika se mi líbí, plní svůj účel. Jen to má pořád stejné omezení s tím loadingem při přechodech do jiných pater, co měl Witcher a spol. To je škoda, mohli to nějak vyřešit. Omezení jen na jedno patro měl naposledy snad Duke 3D Build engine, ale i tam se to dalo šikovně obejít.
FragmeNT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FragmeNT »

Myslite, ze je dobre zacit s prvnim RPG co bych kdy hral zrovna u Dragon Age? Celkem me to laka, ale zadne RPG se mi zatim nedostalo pod ruku, tak nevim, jestli se v tom neztratim a nebude to pro me moc "hardcore".. Teda hlavne jestli pochopim co a jak.
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Co jsem slyšel, tak zas tak hardcore to není. Moje první velký RPG. kdyžn epočítám Dungeon Mastera na 386ce byl Baldurš Gate a taky jsem to zvládnul. Pokud se ti hra na první pohled zamlouvá, tak do toho jdi :)
Goldnoob team proud member!
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindy »

FragmeNT: Ja nevidim duvod, proc zrovna s timhle nezacit, je to vyborne, lepsi kvalitu si aktualne nemuzes vybrat. Na zacatku i v prubehu hry se ti porad pise co mas delat, k ukolum te vede sipka, nemas se kam ztratit. A ma to vyborny dej a pribeh. Je to RPG od mistru, kteri to umeji delat dokonale.

Kup si to v cestine a budes spokojen, nevidim ted lepsi investici do hry, nez prave do tehle. Kdyz neco nebudes vedet, tak myslim, ze ti tu radi poradime. Precti si tu recenzi, jestlis ji jeste necetl:
Dragon Age exkluzivni recenze
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“