Až získaš detektor Svarog nebo lépe Veres, bude hledaní artefaktů snadnéanti.77 píše:No to je stejný jako CoP,ovšem tam jsem je vcelku nacházel i s obyčejným detektorem,ovšem tady lezu k anomáliím jak blbej,detektor v ruce a zatim jsem nenarazil na žádnej...jen mě anomálie zabijou....jsem z toho dost vedle........
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Moderátor: Baneshee
- Ladis1
- Začátečník

-
Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- anti.77
- Začátečník

-
Dík,už se těšim,bez těch artefaktů to fakt není ono .......
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
- kollerr
- Nováček

-
Zdravím prosim prosim můžete mi někdo poradit cetl jsem komentare ale odpoved na moji otazku zde neni nemuzu se dostat k jednomu naradi je to naradi pro jenou praci uplne dole na mape v ty tovarne nebo co to je kdyz jdu nahoru po schodech tam jak jsou ty vyboje elektriny tak se nemuzu protahnout pod trubkama a jinou cestu jsem tam nenasel nevite nekdo jak nato? stalkera jsem dohral uz po druhy ale jediny co nemuzu udelat je to naradi da se nejak nastavit abych se prikrcil vic? nebo lehnul? mackam ctrl na prikrceni ale je to malo a neprojdu proste pod tema trubkama... poradte nekdo prosim
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Říkají ti něco čárky ve větách? Fakt poděl to číst... 
- 6480jojo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
CTRL+ SHIFT a nech ta tam dobre skope ta elektrinakollerr píše:..
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..

4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..
- kollerr
- Nováček

-
6480jojo díky skusím to 
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tahle hra je nehorázně geniální. Stalker SoC dovedenej na maximum. Větší svoboda, jenom tři loadingy za celou hru, rozsáhlost, přebralo to všechny dobrý prvky z předchůdců a přidalo mnohem lepší sidequesty. Atmosférou a immersivností je to nejlepší hra co jsem za těch 15 let co hraju hry hrál.Tomu na databázi her snad vrazím stovku. A to jsem teprv v Jupiteru.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- danhorky
- Nováček

-
Parádní. Bezvadná hra, není co dodat.
Vista Ultimate x64, Core 2 Quad 2.4GHz Q6600, 4GB DDR2 Crucial, 500GB Hitachi SATAII, nVidia GeForce 8800 GTX, Asus P5N32-E SLI PLUS, 650W Sweex PSU, BenQ M2700HD. Auto? Trabant, ne?!!
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
Rozhodně souhlasím, jen mě mrzí, že jsem se už několikrát dočetl jak Stalkera srovnávají s Metrem.danhorky píše:Parádní. Bezvadná hra, není co dodat.
Atmosférou to určitě sedí, ale jinak je to nebe a dudy. Dle mého názoru je Metro koridorovka a Stalker s volným pohybem a způsobem komunikace mezi postavami směřuje spíše k RPG. Obě hry se mi líbí, ale přiznám se, že Stalker je mi bližší.....
- Patton
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Absolutně nesrovnatelné. Já tvrdím Zlatý STALKER. To je hra, která nemá konec, dá se hrát donekonečna.
Na tom Pripjati mě akorát mrzí, že těmi tunely procházíte jen jednou (jinak tuto sekvenci považuji za nejlepší a nejvydařenější). Pak už máte převaděče.
Na tom Pripjati mě akorát mrzí, že těmi tunely procházíte jen jednou (jinak tuto sekvenci považuji za nejlepší a nejvydařenější). Pak už máte převaděče.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pouzivate nekdo nejake mody? Ja jsem driv na prvnim Stalkerovi pouzival tusim nejaky AMK mod a bylo to s nim uplne o necem jinym. Jen tak zbezne jsem hledal a AMK mod pro Call of Pripyat byl pry zrusen. Neznate nekdo neco podobneho ci popripade nejake jine doporuceni...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
- Ladis1
- Začátečník

-
mrkni tutaj je máš něco ohledně moduF4kt0r píše:Pouzivate nekdo nejake mody? Ja jsem driv na prvnim Stalkerovi pouzival tusim nejaky AMK mod a bylo to s nim uplne o necem jinym. Jen tak zbezne jsem hledal a AMK mod pro Call of Pripyat byl pry zrusen. Neznate nekdo neco podobneho ci popripade nejake jine doporuceni...
http://stalker.scorpions.cz/forum3/view ... f1fb899284
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
J diky, to jsem sice taky nasel, ale vyzkousim tedy ten Datastor Mod Pack...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nasel sem dost silenej mod.Jedna se o to, ze se budete divat skrz plynovou masku a ta maska se dokonce bude menit podle obleku!!!!
video http://www.youtube.com/watch?v=wlqwWG4BceU
vice na http://stalker.scorpions.cz/forum3/view ... =51&t=3482
video http://www.youtube.com/watch?v=wlqwWG4BceU
vice na http://stalker.scorpions.cz/forum3/view ... =51&t=3482
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Je mozne, ze pro tuhle hru nestaci 4GB ram?
V te prvni lokaci zotan bylo vse v pohode a nic nelagovalo.Jenze ted sem kolem lokace janov a do 30min je ze hry LAGFEST a neda se to hrat.Musim hru vypnout a zapnout jinak se to proste neda hrat.
Pouzivam win7 64 a hraju v 1920x1080 vse max 4xAA.
Vyuziti pameti ve win pri hrani:

Je to nakej bug a nebo opravdu 4GB nestacej?
V te prvni lokaci zotan bylo vse v pohode a nic nelagovalo.Jenze ted sem kolem lokace janov a do 30min je ze hry LAGFEST a neda se to hrat.Musim hru vypnout a zapnout jinak se to proste neda hrat.
Pouzivam win7 64 a hraju v 1920x1080 vse max 4xAA.
Vyuziti pameti ve win pri hrani:

Je to nakej bug a nebo opravdu 4GB nestacej?
- durod
- Středně pokročilý

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Urcite ne.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to opravdu kvuli nedostatku pameti.Crossfire z nakeho duvodu zere daleko vic operacni pameti, nez single karta.
Takze si do kolonky ze zkusenosti s crossfire pisu 6Gb minimum 8Gb doporuceno
Zvlastni.
Zkusim jeste nastavit manualni swap file na 6GB nebo 8GB.Moc tomu ale neverim...
Takze si do kolonky ze zkusenosti s crossfire pisu 6Gb minimum 8Gb doporuceno
Zvlastni.
Zkusim jeste nastavit manualni swap file na 6GB nebo 8GB.Moc tomu ale neverim...
- durod
- Středně pokročilý

kdyz jsem mel GTX470, vytizeni VRAM bylo 1,2GBHEAD píše:Urcite ne.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
S jednou kartou to nelaguje.