Need for Speed SHIFT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Need for Speed SHIFT

Příspěvek od Sobo »

Možná to kurví SLi, zkus ho vypnout. Jestliže nějaká 8800GT dává 40FPS na max, pak se to na GX2(i bez SLi je vůči 8800GT rychlejší) nemůže tak sekat.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak sem narazil na prvni mega BUG.Ten zavod se prakticky neda vyhrat, protoze auto zacne skakat na silnici.
http://www.edisk.cz/stahni/27955/skakan ... .68MB.html
EDIT: a ani z daleka to neni jen u Carrery GT, ale stejnej problem ma i 911 GT2 a urcite jeste dalsi auta... :evil:
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

HEAD píše:Tak sem narazil na prvni mega BUG.Ten zavod se prakticky neda vyhrat, protoze auto zacne skakat na silnici.
http://www.edisk.cz/stahni/27955/skakan ... .68MB.html
EDIT: a ani z daleka to neni jen u Carrery GT, ale stejnej problem ma i 911 GT2 a urcite jeste dalsi auta... :evil:
Hmmm...hustý...

Já mám zase problém se subjektivním hodnocením grafiky :-D Stáhl jsem si demo, celý natěšený a pak to spustil. S vypnutýma asistentama a bez volantu to asi nemá vůbec smysl hrát, ale z čeho mi teda čelist nespadla, je grafika. Zdá se mi, že v menu při výběru aut jsou modely mnohem detailnější než potom na trati. Pocukávání se tam tedy sice projevuje, ale spíš jak říkám...nepřijde mi to nějak extra graficky našlapaný. Asi jsem slepej či co. Nebo jsem asi čekal víc... :(
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Ta obtiaznost je naozaj dost nevyvazena, tier 1 na medium bez ziadnych problemov a tier 2 car battle na easy neviem dat ziadny... to som az tak neschopny :?:
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Túto trať som hral taktiež, mal som poršátko z druhej kategórie s max tuningom a nevedel som sním vôbec jazdiť tak som ho predal a kúpil BMW, bez tuningu na rovnakej trati som došiel ako štvrtý. Neviem či nepoviem hlúposť ale asi problém bude v tom že ešte nemáš (nemáme) dostatok skúsenosti či úroveň pre dané autá.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

HEAD píše:Prave ze bodykit jinej neni a auto vypada/chova se uplne stejne jako max vytuneni 3 urovne.A hlavne uz nejde pak upravovat(myslim vykon).
Jinak nezda se vam, ze pocitac cheatuje?Hraju na tezkou obtiznost a zda se mi, ze projizdi zatacky strasne rychle a auto mu drzi na silnici jak prilepeny...
Hlavne v duelu to je videt nejvic...
Jn, duely jsou strašně o nervy... Doteď jsem nedojel ten se zondou na tý úzký trati. Ale taky jsem si všiml, že má comp asi jiné podmínky, protože dneska jsme v jedný zatáčce vyletěli oba ven do písku a já jsem se tam kouzal jako po ledě (už to mi není jasný.. přece ten písek tam je na zpomalení auta a ne na rozjetí ještě víc) a comp úplně bez problému okamžitě vyjel na cestu, jakoby po žádným písku nejel... A přitom jsme jeli stejně rychle...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Dominik556
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dominik556 »

Zdravím.Lidi nenašly jste tam náhodou MP přes LAN?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Meridius píše: Hmmm...hustý...
Já mám zase problém se subjektivním hodnocením grafiky :-D Stáhl jsem si demo, celý natěšený a pak to spustil. S vypnutýma asistentama a bez volantu to asi nemá vůbec smysl hrát, ale z čeho mi teda čelist nespadla, je grafika. Zdá se mi, že v menu při výběru aut jsou modely mnohem detailnější než potom na trati. Pocukávání se tam tedy sice projevuje, ale spíš jak říkám...nepřijde mi to nějak extra graficky našlapaný. Asi jsem slepej či co. Nebo jsem asi čekal víc... :(
A mas zapnuty vsechny detaily na max + treba 8xAA?Podle me ta hra vypada uplne perfektne.
Se koukni na tohle video
http://www.edisk.cz/stahni/19058/grafik ... .56MB.html
Tetelici se vzduch od vyfuku a motoru, jiskry z podvozku :) .Co by si chtel vic?:)
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

to demo nemuzu stahnout nejde odkaz takze otazka neni nekde jeste jinde?
NB:Acer Aspire V3 571G
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

Graficky to taky chvalím.Optimalizace taky paradička.
HW:
ASUS P5W DH Deluxe
CPU E6600@3636MHz
Gigabyte 8800GTX 768MB GDR3 takty 660/2060
Corsair DHX C4 8GB 800MHz@404Mhz-1:1 CL 4-4-4-12
Creative X-Fi XtremeMusic
CRT ViewSonic PerfectFlat Master 21"
Vista Ultimate x64 CZ SP2 - čístá instalace
Nvidia New in Release 190.62

Game Seting
1280x1024*85Hz
8xAA+4AF
Detaily na High
Hra frčí v rozmezí 45-90FPS

1600x1200*85Hz
4xAA+2xAF
Hra frčí v rozmezí 30-60FPS
Libuji si když si pak pustím závod ze záznamu - dobra prace kamery.Hra kde moc auta nehraju mně chytla.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

HEAD píše:
Meridius píše: Hmmm...hustý...
A mas zapnuty vsechny detaily na max + treba 8xAA?Podle me ta hra vypada uplne perfektne.
Se koukni na tohle video
http://www.edisk.cz/stahni/19058/grafik ... .56MB.html
Tetelici se vzduch od vyfuku a motoru, jiskry z podvozku :) .Co by si chtel vic?:)
S hrůzou jsem najel do ccc a tam teda nastavená naprostá zvěrstva. Takže ostrost textur je lepší. Nicméně se mi hra spouští v okně. Má tu někdo catalyst 9.9 a problémy v této hře respektive v demu? V plné by se to projevit nemuselo. Zdá se mi taky, že auto má nějaké artefakty, která tam nepatří. :( Jisté probémy jsem zjistil, že mají i ostatní useři a v podstatě stoprocentně se to týká ATI grafik. Chápu, že to nemusí být problém na straně ATI, ale teda.....
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
IMI
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od IMI »

Sobo píše:Možná to kurví SLi, zkus ho vypnout. Jestliže nějaká 8800GT dává 40FPS na max, pak se to na GX2(i bez SLi je vůči 8800GT rychlejší) nemůže tak sekat.
Vypnout sli jsem zkusil ( jestli to bylo ono). Zajimave je ze kdyz dam minimalni detaily seka se to, dam nejvyssi a seka se to stejne. Akorat to po startu spadlo.

Karta mi prisla z reklmace ale nejsem si jisty jestli je to kartou. Protoze NFS se mnohem vice sekaji kdyz mam okolo ostatni zavodniky.
A dalsi hraji i novy Red Faction. A kdyz znicim budovu rozpadne se na mnoho objektu, jakmile se toto stane FPS zase vyrazne poklesne.

Urcite mi nekdo diagnozu ? Je to opravdu grafika ?
Naposledy upravil(a) IMI dne sob 19. zář 2009, 12:21, celkem upraveno 1 x.
michal3d
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michal3d »

Meridius píše: S hrůzou jsem najel do ccc a tam teda nastavená naprostá zvěrstva.
- no tak to teda neviem, co je takeho v CCC, ja som tam nenasiel nic "specialne" co by nebolo aj v inych driveroch, ale dobre no :-D
Meridius píše: Nicméně se mi hra spouští v okně. Má tu někdo catalyst 9.9 a problémy v této hře respektive v demu?
- skusal si to vypnut v hre, aby sa ti to nespustalo v okne? je to v nastaveni grafiky, tam je Window mode, das to na off, a malo by to ist na fullscreen, mne to tam prepne, ked dam nizsie rozlisenie ako ma moj monitor
Meridius píše: Zdá se mi taky, že auto má nějaké artefakty, která tam nepatří. :( Jisté probémy jsem zjistil, že mají i ostatní useři a v podstatě stoprocentně se to týká ATI grafik. Chápu, že to nemusí být problém na straně ATI, ale teda.....
- no musim povedat, ze na zaciatku som s tou hrou mal dost problemy, islo to strasne pomaly a to som stale znizoval detaily nakoniec som mal nastavene rozlisenie 1280x1024 bez AA, 2X AF a vacsina veci na medium a low a aj tak to neslo plynulo, potom som skusal znizit rozlisenie a uz sa hra pokazde sekla ked nastartoval zavod, tak som vymazal profil v dokumentoch, restartoval PC, spustil to v povodnom nastaveni teda 1280x1024 2X AA Trilinear filtering a vsetko na medium a ide to uplne plynulo bez akychkolvek problemov, tak neviem ci to bolo tym, ze som nerestartoval PC po nainstalovani, alebo tym AF ale uz to neriesim, kedze si ta hra (demo) neni schopna zapamat nastavenia...
Inak obecne som z tej hry velmi sklamany, skusal som to zatial len na gampade, ale aj napriek vyrieseniu problemu s FPS to ma u mna velmi nizke hodnotenie, dnes to vyskusam este s volantom, ale nedavam tomu velke sance, ze to bude o moc lepsie, ku kupe aspon za terajsiu cenu ma to asi tazko presvedci...
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

No tak něco napíšu já.

Nevim proč má každý problémi s obtížností, já hraju na zkušený, bez asistentů s ESP a ASR a indikací "ideální" dráhy a žádné problémi nemam. Ono taky neni nejlepší vybírat auto podle počtu koní a jejich nesmyslnému hodnocení aut, jak si většina myslí :) Indikátor dráhy je dle mého názoru naprosto mimo je více naškodu než k užitku.

Mam 4850 700/1100 a propady FPS jsem si všiml akorát, když je více aut a karta dostává opravdu zabrat.
S optimalizací zase tak moc nesouhlasim, GRiD má oproti tomu optimalizaci na úrovni dokonalosti.

A ted to lepší, je to jedna z málo her, kde je poznat to, že dáte lepší pneumatiky, podvozek, tlumiče a brzdy .. auto lépe drží v zatáčkách a celkově je z auta lepší pocit :)

Nejsem moc na dlouhý romány, tak dám jenom osobní hodnocení na 75%. Hra má jako takové potenciál na velmi nadprůměrná hra, pro mě je to lepší průměr. O chybách radši ani nemluvim, protože hru zkoušim na neoficiální verzi. Každopádně, hra stojí za to, vynechat večeři v restauraci a koupit si jí :)
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Syntex píše:Indikátor dráhy je dle mého názoru naprosto mimo je více naškodu než k užitku.
No a podľa môjho názoru je to úplne geniálna vecička. V traileroch to vyzeralo ako zbytočnosť, no v hre je to úplne iné. Takýto dynamický pomocník je vstup do sveta simulácie pre neskúsených, prípadne arkádových jazdcov. Naozaj veľmi pomáha a tým otvára hru širokému spektru hráčov. :-)
.
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

No hra sice pekna ... ale jak uz nekdo poznamenal vyse tak jesti clovek nastavi minilani detaily nebo maximalni stejne se to seka (notebook s 9600M GT a 1680x1050) nehlede nato ze dva zavody a hra vytuhne a nepomuze ani reset PC :-(
Myslim ze vyhozene penize ... a to sem se na to tak tesil ... doufam ze EA vyda velmi brzo nejaky patch ... jedine NFS co sem si kdy koupil byly NFS Porche , NFS ProStreat a to bylo dle meho nazoru hodne povedene NFS a tet sem se tesil a poridil si tohle ale pomalu zacinam litovat :-(
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nebude to třeba v ovladačích ? Mě se hra zatím jeví naopak po technické stránce vlmi dobře udělaná, nepadá, nic.
Goldnoob team proud member!
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Tak já docházím pomalu k názoru, že ta hra stojí za houby a pravděpodobně, kdyby tam nebyl ten pěkný pohled za volantem, tak bych o ni ani nezavadil... Čekal jsem že to budou pěkné okruhové závody se špetkou simulace, ale teď co jsem ve 4. tieru je to těžký flatout/burnout smíchaný s bojem se vůbec udržet na trati. Jel jsem ten závod reventonů a prostě jediný způsob jak vyhrát je všechny vyházet mimo trať a doufat, že se ze smyku nedostanou jako z nějakýho ulítlýho filmu.
Tohle nfs přece neměly být nelegální závody ne? Teda ještě jsem neviděl, aby někdo v normálním závodě ve 200km/h úmyslně vybourávál ostatní ze silnice... Předjíždět se na těch úzkých tratích absolutně nedá, protože, když si teda vyjedu z ideální stopy, abych někoho předjel, tak AI volí jednu ze dvou možností 1. vyjede si taky a blokne mě. Nabourat do něj nesmím, protože mu nic neudělám a poletím ven ze silnice... 2. nechá mě se dostat na jeho úroveň a pak to do mě napálí = letím ven, AI tank pokračuje dál... Nehledě na to, že pořád mám co dělat, abych to auto držel na cestě.
Občas se mi povedlo někoho roztočit a získat tím třeba 3 sec náskoku (v tieru 2-3, ve 4. letím z cesty pokaždé taky), které comp během 3 zatáček bravurně dohnal ať hraju na medium nebo easy.
A co mě dožírá úplně je fakt, že pokaždé teda auto na konci závodu vypadá jako vrak a přitom jsem vždy jel podle toho hodnocení slušně...
Začínám pomalu litovat těch peněz, co jsem do toho vrazil :/
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

barco píše:
Syntex píše:Indikátor dráhy je dle mého názoru naprosto mimo je více naškodu než k užitku.
No a podľa môjho názoru je to úplne geniálna vecička. V traileroch to vyzeralo ako zbytočnosť, no v hre je to úplne iné. Takýto dynamický pomocník je vstup do sveta simulácie pre neskúsených, prípadne arkádových jazdcov. Naozaj veľmi pomáha a tým otvára hru širokému spektru hráčov. :-)
Přesně tak, naprosto dokonalá věc.Hlavně zezačátku když se učím trať, ikdyž se toho nedržím tak to ukazuje kdy začít brzdit, což jě při neznalosti tratě skutečně neocenitelné.Bomba.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

http://www.g2play.net/store/

UK/US verze za 400Kč 8) koupeno.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“