The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové
Moderátor: Baneshee
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové
No je pravda že zástupci CDProjektu řekli, že se budou snažit jít po pirátech a když někoho usvědčí, vymáhat pokutu. Nebo aspoň poslat nějakej dopis. Ale kdoví co z toho bude nebo nebude.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- goelr
- Začátečník

Kez by to byla pravda 
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- icebosss
- Začátečník

-
jdě nějak vypnout to mizení mrtvol? docela mě to štve, někoho zabiju a za pár vteřin je pryč 
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Aha. Já jsem tuto ochranu četl totiž na jinou hru od CDprojektu.
No co si budem povídat každý má doma nějaký ten warez
Jo jinak kde seženu tu sběratelskou edici já byl dnes v obchodě a nikde jsem to neviděl
No co si budem povídat každý má doma nějaký ten warez
Jo jinak kde seženu tu sběratelskou edici já byl dnes v obchodě a nikde jsem to neviděl
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- wallot
- Středně pokročilý

-
Tak pro import savu staci mit pouze nainstalovanou jednicku (aktivace neni nutna) a pak mit save z Ledovych Plani pak import funguje, ale kazdopadne to nema vliv na level postavy zjevne jen pak na pribeh nekde dale.
Jinak teda dostupnost aktivacnich serveru je mizerna, jsou to sileny amateri ale hra nastesti jede v pohode
Jinak teda dostupnost aktivacnich serveru je mizerna, jsou to sileny amateri ale hra nastesti jede v pohode
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No krásné srovnání. Ted když to tak vidím tak jelikož jsem ještě Zaklínače nehrál taky budu v bojích klikat na postavy které má zabít jako v Dragon Age II 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jinak jsem nahrál krátký video ze začátku hry..
http://www.youtube.com/watch?v=g5clc_BKOsw
- Frostys
- Začátečník

-
Je těžké si najít nějaké gamplay video na youtube ?Vlastimil91 píše:No krásné srovnání. Ted když to tak vidím tak jelikož jsem ještě Zaklínače nehrál taky budu v bojích klikat na postavy které má zabít jako v Dragon Age II
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- vernys
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Myslíte, že k pochopení děje musím mít odehraný první díl? 
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL
Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
- Tryton
- Začátečník

FajnePaul píše:Jinak jsem nahrál krátký video ze začátku hry..
Monitor Samsung Odyssey G8 Oled 4K@240 Hz Case: LianLi o11 Dynamic Evo White + White Mesh Kit + 3x EKWB X360M White + 12x LianLi P28 White PSU: Seasonic Prime PX-1600w + CableMod PRO White Board: ROG x670e Crosshair Hero CPU: 9800X3D@5.53 GHz OC + EKWB Momentum2 Monoblock RAM: 32 GB TridenZ5 RGB 6000Mhz 28-36-36-28-1T + EKWB Monarch Module Nickel + EKWB Monarch X4 NVMe: Raid0 2x 2TB Samsung 990 Pro + 2x 1TB Samsung 970 Evo Plus GK: MSI RTX4090 SuprimX 3Ghz/23Ghz + EKWB Quantum Vector2 Fittings: EKWB Torque STC 16/10 Adapters: EKWB Classic Angled Feed: EKWB CryoFuel Clear Tubing: Primochill PrimoFlex Advanced LRT White Pump: EKWB Kinetic D5 Plexi Internal IPS : EKWB Quantum Lumen 7˝ Flow Meter: Freeze Mod Silver External:2xEK_D5dual+2xMora360Pro+18xNF-P12redux+EK_D5_xRes+35cm tube+NexXxosNovaUT60_1080+9xNF-P12+EK_XE240+4xNF-A12x25_CH
- kadet
- Nováček

-
Určitě nemusíš, ale pokud bys ho měl dohrátý, tak by sis mohl do hry naimportovat savy z jedničky a trošku by to ovlivnilo některé věci v příběhu.vernys píše:Myslíte, že k pochopení děje musím mít odehraný první díl?
PC: Cpu: Intel Core 2 Duo E7200@3,42Ghz, Chladič: Arctic-cool. Freezer 7 Pro MB: Asus P5Q-Pro,Gpu: Gigabyte HD4870 512Mb, Ram:DDR2 A-data Extreme Edition 800+ 4Gb (2x2Gb), Hdd: Samsung F1 640Gb Mechanika: LG GH20LS15 Lightscribe PSU:Fortron 650W ATX OS: Vista 64bit / Linux Ubuntu
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nahraju FRAPSem, pak zkonvertuju do 1080p v movie makeru a uploadnu na youtube. Mám tam těch videí víc, crysis 2, shift 2 etc, se mrkni.Tryton píše:FajnePaul píše:Jinak jsem nahrál krátký video ze začátku hry..
http://www.youtube.com/watch?v=g5clc_BKOswPřes co to prosím tě nahráváš? Už dlouho jsem přemýšlel, že spáchám nějaký in-game video. Díky
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co konkrétně ovlivní import save z 1 (jakože jej bohužel nemám, nějak sem netušil že se plánuje více dílůkadet píše:Určitě nemusíš, ale pokud bys ho měl dohrátý, tak by sis mohl do hry naimportovat savy z jedničky a trošku by to ovlivnilo některé věci v příběhu.vernys píše:Myslíte, že k pochopení děje musím mít odehraný první díl?
Vždy prodávám i jinde.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nahrál jsem ještě jedno fullHD video, no spoilers, ultra detaily, les u Flotsamu:
http://www.youtube.com/watch?v=WBLch4Z8sqI
Fakt super atmosféra.
http://www.youtube.com/watch?v=WBLch4Z8sqI
Fakt super atmosféra.
- mungo
- Začátečník

-
Prometheus: Da ti to par veci z toho, co si mal na konci, takze mas napr. o trosku lepsie mece (skoda, ze som si zo sebou na posledny boj nevzal Aerodonight)
Tiez ak si odklial Addu, Foltest spomenie jej manzelstvo s kralom Redanie, inak komentuje, ze so smrtou Addy uz nema dedica. Co dalej zatial netusim.
Paul: Odkial je ta druha snimka? Moc toho nehram, takze mi chyba prehlad. Ale je to super.
Par mojich postrehov, ake su vase?
1.) dizajnovo je to zatial posobive, aj ked som len pri obliehani Valetty (autori zjavne siahaju po primeranych menach). Kolko usilia tak asi stalo obycajna obsluha trebuchetu, ktoru mozno kde-kto ani nezaregistruje?
2.) pouzivanie medailonu na odhalovanie predmetov bude bojim sa slusna otrava, ked musim cakat na znovunabitie.
3.) nutnost prichadzat na niektore veci sam, aj ked je tam ista napoveda ma tiez trolinku netesi. Je niekde spomenuta napr. moznost preskakovat videosceny?
4.) SAVE/LOAD je divne. Stale neexistuje quicksave pozicia, nenasiel som quickload (moja chyba, alebo tam naozaj nie je
), ukladanie vzdy ulozi novu poziciu - tak ani netusim, naco je tam vobec v menu SAVE a nenasiel som postup, ako mazat ulozene pozicie. Tu bola Jednotka o kus lepsia
5.) preklad je zase problem. Nesedi naznak volby s pouzitym textom, takze potom je clovek ako obvykle prekvapeny, co naozaj povie a ako NPC zareaguje. Vid. kobky, kde pri pokuse o podanie ruky sputanemu Geraltovi vyberiem "moc vtipne" a Geralt povie "chod do prdele"
6.) minihry - eeee
Skusil som paku a kocky - pri tom prvom je to udrzanie meskajuceho kurzora v posuvniku dost uhodene a kocky? Nevidim, kade ich hodim, takze to konci alebo vyhodenim mimo misku, alebo na to rezignujem. Navyse, z minimalne 10 hier som vyhral jednu - tak neviem, ci maju zase falosne kocky
7.) AI mi pripadala vyslovene debilna. Boj dole okolo balisty, nepriatelski vojaci ma potom, co som ich napadol a nacal, neprenasleduju. Vojak, ktoreho som zasiahol stoji a minutu bojuje so vzduchom
Taktiez - utocim zdanlivo do boku/chrbta paveznika, ale hra zrazu stoci polohy a zautocim celne. Aj prechody z utoku do obrany ci odskoku su trochu nevypocitatelne - neviem, ci sa podaria alebo nie. Alebo ci Geralt po kliknuti na utok skrati vzdialenost zautoci, alebo len machne do vzduchu ...
Je to ale zatial vcelku zabavne, napr. ono obchadzanie stitu. Len by to chcelo trosku doladit.
P.S. - ja mam v hlave len screenshoty a videouputavky, ale existuje nejaka spojitost TW2 a napr. Assasin Creed? Podobnost kostymov je zrejme dana podobnostou zvolenej doby, ale najst pri baliste mrtvolu v bielom plasti s kapucou a ziskat schopnost "Dyka do chrbta" vo mne vyvolava dojem "Easter egg"
Tiez ak si odklial Addu, Foltest spomenie jej manzelstvo s kralom Redanie, inak komentuje, ze so smrtou Addy uz nema dedica. Co dalej zatial netusim.
Paul: Odkial je ta druha snimka? Moc toho nehram, takze mi chyba prehlad. Ale je to super.
Par mojich postrehov, ake su vase?
1.) dizajnovo je to zatial posobive, aj ked som len pri obliehani Valetty (autori zjavne siahaju po primeranych menach). Kolko usilia tak asi stalo obycajna obsluha trebuchetu, ktoru mozno kde-kto ani nezaregistruje?
2.) pouzivanie medailonu na odhalovanie predmetov bude bojim sa slusna otrava, ked musim cakat na znovunabitie.
3.) nutnost prichadzat na niektore veci sam, aj ked je tam ista napoveda ma tiez trolinku netesi. Je niekde spomenuta napr. moznost preskakovat videosceny?
4.) SAVE/LOAD je divne. Stale neexistuje quicksave pozicia, nenasiel som quickload (moja chyba, alebo tam naozaj nie je
5.) preklad je zase problem. Nesedi naznak volby s pouzitym textom, takze potom je clovek ako obvykle prekvapeny, co naozaj povie a ako NPC zareaguje. Vid. kobky, kde pri pokuse o podanie ruky sputanemu Geraltovi vyberiem "moc vtipne" a Geralt povie "chod do prdele"
6.) minihry - eeee
7.) AI mi pripadala vyslovene debilna. Boj dole okolo balisty, nepriatelski vojaci ma potom, co som ich napadol a nacal, neprenasleduju. Vojak, ktoreho som zasiahol stoji a minutu bojuje so vzduchom
Taktiez - utocim zdanlivo do boku/chrbta paveznika, ale hra zrazu stoci polohy a zautocim celne. Aj prechody z utoku do obrany ci odskoku su trochu nevypocitatelne - neviem, ci sa podaria alebo nie. Alebo ci Geralt po kliknuti na utok skrati vzdialenost zautoci, alebo len machne do vzduchu ...
Je to ale zatial vcelku zabavne, napr. ono obchadzanie stitu. Len by to chcelo trosku doladit.
P.S. - ja mam v hlave len screenshoty a videouputavky, ale existuje nejaka spojitost TW2 a napr. Assasin Creed? Podobnost kostymov je zrejme dana podobnostou zvolenej doby, ale najst pri baliste mrtvolu v bielom plasti s kapucou a ziskat schopnost "Dyka do chrbta" vo mne vyvolava dojem "Easter egg"
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mungo - je to z Dragon Age 2.
Jinak ta instance very funny VS fuck off byla jediná, kdy to na mě působilo špatně - kromě tohoto jednoho případu to na mě působí dobře.
Jinak ta instance very funny VS fuck off byla jediná, kdy to na mě působilo špatně - kromě tohoto jednoho případu to na mě působí dobře.
- Keanu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem právě dohrál. Trochu mě zklamala třetí kapitola
Připadá mi jako rychlokvaška po perfektní první a druhý kapitole
A ten konec je opravdu debilně otevřenej , čekal sem od konce trochu víc 
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
- mungo
- Začátečník

-
ledva to vyslo a on to uz ma dohrane? To mas prazdniny / dovolenku / totalnu nespavost? Ani neviem, kolko cisteho casu mi trvala jednotka, ale za nieco vyse 2 dni by som to nestihol ani keby som tahal 24-hodinovky. Ale ja si skusam rozne postupy, mechanizmy a tak.