Doom 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

Jája píše:
Sentenced píše: Rozbaleni packu jsem testoval na pracovnim PC (Barton 2500+, Ti4200, 512) a nemelo to vubec zadnej vliv :) Doma jsem to uz ani nezkoušel.

Takze tezko rict jak to s tim rozbalením je.
Já sem to rozbalil taky, a taky mi to vubec nepomohlo, řekl bych naopak že disk při prvním loadu víc pracuje protože musí nahrát fyzicky vice dat než když jsou v zkomprimovane podobě, zkusim to ještě defragmentovat. zlepšení je asi poznat jen u pomalejších CPU ktery už muže dekomprese vic zatěžovat, umě vlastni FPS během hry jede uplně stejně.

K tomu seta image_cacheMegs "32" - já tam mám dokonce jen 20 tak to teda zkusim dat na 128 a uvidime.

no mne to po rozbaleni prestalo uplne nasavat a jede to plynule o cemz se mi predtim ani nesnilo furt to salo sem myslel ze to smazu , a nemyslim ze mam slabsi procak takze prinos by z toho moh mit kazdej
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hm

Příspěvek od mr_sheen »

ja sem to hnedka zkousel a ja sem rozdil nepocitil..plynulost mam tak i tak..nekomu se to povede nekomu ne.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

tak už sem to testl a žádná změna, jinak já si na sosání z hadru taky nestěžuju, jen občas si něco sosne párkrát za level. :)
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Zkusil jsem rozbylit ty packy a rozdím mám znatelný...
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jája píše:tak už sem to testl a žádná změna, jinak já si na sosání z hadru taky nestěžuju, jen občas si něco sosne párkrát za level. :)
Mam to stejny. Pri vstupu do novy mistnosti si to malinko sosne, ale neni to nic moz znatelny.

Zato timedemo bezi napoprvy fakt dost hrozne, napodruhy uz je vše o.k.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lipfeather »

Lidicky mate nekdo screenshoty tech Bossu?? :)
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Sentenced píše:
Jája píše:tak už sem to testl a žádná změna, jinak já si na sosání z hadru taky nestěžuju, jen občas si něco sosne párkrát za level. :)
Mam to stejny. Pri vstupu do novy mistnosti si to malinko sosne, ale neni to nic moz znatelny.

Nejspíš to bude znát opravdu pouze u slabších CPU...timedemo mi dělá to samé.

...Jinak jedu na 1024X768 nonAA a HIGH
Naposledy upravil(a) prf.KuBA dne pát 6. srp 2004, 23:26, celkem upraveno 1 x.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

prf.KuBA píše:
Sentenced píše: Mam to stejny. Pri vstupu do novy mistnosti si to malinko sosne, ale neni to nic moz znatelny.

...Jinak jedu na 1024X768 nonAA a MEDIUM
njn tak mam asi slapsi cpu :-D ,ono de taky o to jaky kdo ma nastaveni
nekdo rika jak mu to jede supr a pak z nej vyleze ze na 800x600 a medium detaily , by mne zajimalo na jaky nastaveni to hraje nekdo s podobnou sestavou mam 1024+high-nonAA,jak uz dam bud 1280 nebo ultra high uz je to v ri.. a neda se to hrat
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

prf.KuBA píše:
Sentenced píše: Mam to stejny. Pri vstupu do novy mistnosti si to malinko sosne, ale neni to nic moz znatelny.

A jak ti jede?? Měřils FPS? Máme přibližně stejnou sestavu...
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Delarge píše:
prf.KuBA píše: Nejspíš to bude znát opravdu pouze u slabších CPU...timedemo mi dělá to samé.

A jak ti jede?? Měřils FPS? Máme přibližně stejnou sestavu...
Jede to dobře->plynule+občas malý swap - stěžovat si nemůžu...ale chtělo by to svižnější CPU, k ideálu i další 512ku...
Jinak v benchmarku jsem měl cca30fps bez AA.
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vy se tu porad bavite jenom o tom jak ta hra komu funguje.
Tak se ptam primo k ty hre: Sem ted u toho vlaku a nevim jak ho zapnout. Ani nevidim zadny jiny dvere nekam....
Poradite mi co mam delat?

A jak daleko sem uz ve hre? Proste kolik mi zbejva dokonce?
Please poradte.... :)

EDIT: Ted jsem v Delta Labs- level 2
Jaxem daleko?
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Lipfeather píše:Lidicky mate nekdo screenshoty tech Bossu?? :)
jasne na netu muzou byt davno. ja sem to vcera dohral
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mr_sheen píše:
Lipfeather píše:Lidicky mate nekdo screenshoty tech Bossu?? :)
jasne na netu muzou byt davno. ja sem to vcera dohral
Nenasel sem je :(
A jak daleko mi zbejva do konce? Ted sem v Delta labs 3 u toho teleportu jak teleportuje do dvou moznejch lokaci. Kam se mam teleportovat? Prestal sem to hrat, zejtra zase zacnu. Porad :)
RYAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RYAN »

teleportuj sa do EXITU :) inac si uz daleko zachvilu to dohras. skoda sa mi to zdalo byt kratke :(
Intel Core 2 Duo E6300@3220Mhz,Asus P5B Deluxe,2GB DDR2 800MHz CORSAIR TWINX XMS2@1150MhzCL4,MSI OC 8800GT,250GB 7200.10 16MB Seagate SATA2,320GB 16 MB Samsung Sata2,Audigy 4+Logitech Z5500,DSL 4 MB 1:1
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Roxyman píše:
Sentenced píše:Zkoušel jste nekdo laborovat s timhle ??
http://www.svethardware.cz/akt.jsp#F126 ... E70044C31F
Nekomu by to mohlo helpnout. Jedna radka v configu :-)
Zatím ne, ale až přijdu domů můžeš se vsadit že to zkusím! :twisted:
Tak jsem to zkusil s různejma hodnotama a bez zvednutí výkonu :( .
Co mě ale dost pomohlo bylo nainstalování catalyst 4.9beta! Kdy při rozlišení 1024x768 high 2xAA šel výkon z původních 33,3 fps na 37,1 fps!!! Hra už mi ani neswapuje po rozbalení a smazání těch souborů...A taky je potřeba defragmentovat disk! Prý to pomáhá...
:wink:

OT:A něco pro ostatní: Naučte se zkracovat ty CITACE. Už je to tady jak na smeťáku. Vždyť je to tak jednoduchý :evil: :roll:
Naposledy upravil(a) Roxyman dne sob 7. srp 2004, 11:17, celkem upraveno 1 x.
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Když dám grafiku na HIGH tak se mi v menu a na načítacích obrazovkách rozmázne veškerý text - ve hře třeba na PDA. Ale jak dám MEDIUM je text krásně ostrý...Nevíte čím to je??
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

prf.KuBA píše:Když dám grafiku na HIGH tak se mi v menu a na načítacích obrazovkách rozmázne veškerý text - ve hře třeba na PDA. Ale jak dám MEDIUM je text krásně ostrý...Nevíte čím to je??
asi takhle podle me bude v brzke dobe na doom3 vydan patch i kdyz je hra finalni verze preci jen ma jeste nejaky mouchy to je muj nazor.
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

2sentenced> doom3 neni kravina .... je to jen poradne nafoukla bublina. ja jsem skeptik ohledne novych "kultovnich" hitu, doom3 neni zadny milnik, ale hra je to dobra (stary dobry doom)
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Roxyman píše:Mám otázku : když dělám screenshot, tak se mi dost často stane, že mi ztmavne obraz a musím hru nastartovat znova.
Čím to je?
Opravdu nevíte čím to může být?
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Tady je docela zajimave povidani o tom proc X800 ma v Doom3 v nekterych pripadech jen 50% vykonu 6800.

http://www.3dcenter.org/artikel/2004/07-30_english.php
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“