Herkis píše:
Tak vnímání trhanosti hry je čistě subjektivní, někdo je na to citlivější více, někdo méně. Většinou ale platí to, že jakýkoliv skok pod 20fps se projeví jako citelný záškub, který je tím výraznější, čím menší fps jsou.
- tak ja som napr. dost narocny na plynulost hry, a v podstate pokial to ide, vzdy volim stabilnych 60 FPS, aj za cenu drobneho znizenia kvality obrazu nebo vypnutia AA, proste nemam rad ked kolise FPS, je to vo vacsine hier dost neprijemne. Tam ale ide hlavne o to, ze min FPS je absolutne nic nehovoriaci udaj, to je len jeden bod na grafe, a podla toho jedneho bodu si rozhodne GK vyberat nebudem
Jestli ti připadá lepší mít po každých 28 sec. střílečky CoD5, kde je > 50fps, "oddechový" úsek o délce 7 sec., kde je < 25fps, nikdo ti (ani Stratosovi) v tom bránit nebude.

1) ako som napisal predtym, osobne vyzadujem stabilnych 60 FPS, HD5970 je k tomu velmi blizko na rozdiel od GTX 480, ktora sa hybe okolo 45 FPS, co mne osobne prijde vzhladom na cenu tej karty a na to, ze COD 5 nie je zrovna hra s najlepsiou grafikou na trhu, malo...
2) co sa tyka toho prepadu, zasadny problem je, ze ten prepad je tam na vsetkych kartach (s vynimkou GTX 295) a teda to znizenie FPS (hlavne vzhladom na to, ze tie karty tam uz dosahu skutocne nizkeho FPS) bude pravdepodobne znacne pozorovatelne na vsetkych tych kartach (s vynimkou GTX 295) a preto to neriesim
3) este by som uviedol, ze co sa tyka toho prepadu v podobe HD 5970, tak tam ide zjavne asi o problem ovladacov, pretoze v tej pasazi je pomalsia aj ako HD 5870, cize tam pravdepodobne nefunguje CF, co je vec, ktora sa moze lahko zmenit v niektorych z dalsich ovladacov, zatial co GTX 480 jednoduse ten vykon nema (co dokazuje v tej predchadzajucej pasazi), v tej narocnej casti podava dokonca vykon ako HD 5870, cize tam by som ja osobne nejake zlepsenie necakal...