mnoo, ten bug je danej formatem casu ve woknech.. kdyz si nastavite 12h format,tak je to ok,ale zvykat si na toTomV píše:Si na zkoušku změň čas ve Woknech, ne...sovicka2001 píše: Jak já bych si toho mohl všimnout? Ráno PC nezapínám ani o víkendu a 24/7 mi fakt neběží ... ale jednou si ho ráno zapnu a uvidíme
Fakt žádnej jinej soft neumí hodiny? Bééé ...Mně běží komp skoro 24/7, takže je ten bug krásně vidět...
Textový LCD displej
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
mohl bych se zeptat co presne dela to BlinkenLCD?no_-_name píše:mnoo, ten bug je danej formatem casu ve woknech.. kdyz si nastavite 12h format,tak je to ok,ale zvykat si na toTomV píše: Si na zkoušku změň čas ve Woknech, ne...Mně běží komp skoro 24/7, takže je ten bug krásně vidět...
btw, necet jsem tu vsechno,takze pokud se po nekom opakuju,tak se omlouvam
btw, taky pouzivam JaLCDs,s pluginem BlinkenLCD jsem uz par lidi zaujal =)
BTW: porad nikdo neprisel na to jak SW udelat invertovane LCD?
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no blinkenlcd je plugin na prehravani animaci z puvodniho panelaku blinkenlights v berline (www.blinkenlights.de) btw, umi to i ten sw "invert" 
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 skodik:
SW LCDcko imho invertovat nejde. Muzes si vytvorit 8 "invertovanych" (tzn bila > cerna, cerna > bila) znaku, ale ostatni jsou zapsany primo v radici displeje a nedaj se menit, ale aby mel cely displej obraceny barvy se ti SW nepovede...
SW LCDcko imho invertovat nejde. Muzes si vytvorit 8 "invertovanych" (tzn bila > cerna, cerna > bila) znaku, ale ostatni jsou zapsany primo v radici displeje a nedaj se menit, ale aby mel cely displej obraceny barvy se ti SW nepovede...
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no jo to mas pravdu€agle píše:2 skodik:
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- George Baker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dj´ Frodo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
diky to me nenapadlo. ja jsem si na to objedna original konektory alezapomel sem si do nich objednat takovy plisky takze ty konektory mi sou knicemu. a tak sem nasel starej kabel od disketovky a ono to fakt pasuje. dekuju ti za napad.no_-_name píše:naletoval jsem si pinheady (nebo jak se to jmenuje) a na to jsem pripichnul konektor jako je na disketovce.. je sice o 1-2 piny delsi a jednu radu jsem nevyuzil,ale funguje to dobre
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja ho neobjednaval... vzal jsem starej kabel z disketovky a kdyz je clovek sikovny a opatrny a ma nejaky spendlik,tak se da sundat bez poskozeni... pak akorat vytahas nepotrebne piny a je to... druha moznost je pouzit cely kabel a na druhy konec pripajet lpt konektor... do jeho pouzdra se nacpou i ty trimry a ostatni soucastky,pak si kabel zavedes pod grafikou dovnitr pc (popripade pod MB) a ten maly oblouk vzadu za compem tak moc nevadi
ale existuji i ploche lpt konektory,nekde jsem to tady videl...
ale existuji i ploche lpt konektory,nekde jsem to tady videl...
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dj´ Frodo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dj´ Frodo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- George Baker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mám problém....
zohnal som si 16x2 display (len tak čvične) a pospájal som to podla návodu na pctuning, odskúšal testerom vodivosti atd --- zapojenie je ok
v biose som nastavil EPP (mám tam aj normal, bi-diferencial, ECP) - mno a po zapojení svieti správne prvý riadok displaya (test)....nainstaloval som port95nt.exe (netreba ešte čosi nakopírovať ???) a ani za nič to nejde sprevádzkovať....furt zostane svietiť testový obrazec tekže ani sa neinicializuje....skúšal som už Smartie, jaLCD a iné....
zohnal som si 16x2 display (len tak čvične) a pospájal som to podla návodu na pctuning, odskúšal testerom vodivosti atd --- zapojenie je ok
v biose som nastavil EPP (mám tam aj normal, bi-diferencial, ECP) - mno a po zapojení svieti správne prvý riadok displaya (test)....nainstaloval som port95nt.exe (netreba ešte čosi nakopírovať ???) a ani za nič to nejde sprevádzkovať....furt zostane svietiť testový obrazec tekže ani sa neinicializuje....skúšal som už Smartie, jaLCD a iné....
AMD fanATik 
Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;
Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Bi-Directional, ty diferenciále...George Baker píše:mám problém....
Zkontroluj, jestli nemáš konektor (na port) zrcadlově obráceně. To je častá chyba.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- George Baker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja si to nepametám.....otočený neni bo som to spájal podla čísel pinov na schémate a nie podla "pohladu" na konektor .... ešte to skúsim na nejakom šrote s Win 98 a uvidime---mám ten pocit že to problem v software....nenapísal by si presný postup (ten port95nt.exe a pod...či stačí len instal alebo aj niječo skopčiť a pod........)TomV píše:Bi-Directional, ty diferenciále...George Baker píše:mám problém....
Zkontroluj, jestli nemáš konektor (na port) zrcadlově obráceně. To je častá chyba.
AMD fanATik 
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak co to je za ten trimr 100*????