Pokud pravidla pro tento proces vymažeš tak se tě FW začne znovu ptát (pokud se přes svchost bude snažit komunikovat nějaký aplikace nebo další prces) co si přeješ provést. Ty nastavíš vlastní pravidlo "custom" pro různé porty přes které se snaží komunikovat. Povolíš outbound(odchozí) pro port 80, 443. Všechny inbound (příchozí) zakaž.EfineSS píše:Nastaveni toho "svchost" jsem nasel, ale kde mam nastavit ty porty, to fakt nevim...
jaký je nejlepší FireWall ??
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
- Spectral
- Středně pokročilý

-
- zombux
- Odborník PCT

můžeš to zkusit. podle toho co jsem slyšel tam až takovej rozdíl není, ale nevím, s Keriem mám nulový zkušenosti, vím jen z doslechu něco...Spectral píše:Má smysl přecházet z Keria na Outpost? Z toho, co tu vykládáte, to vypadá, že Outpost má propracovanější konfiguraci pravidel. S Keriem nemám problém, slouží dobře, ale někdy bych přece jenom ocenil trochu větší možnosti. Takže váhám. Díky za názory.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kerio je bezpochyby vyborný FW, ale na můj vkus až moc nenažraný. Kvůli jeho nenažranosti jsem přešel z Keria na Agnitium (v době kdy jsem měl ještě 512MB Ram) a už jsem u něj zůstal.Spectral píše:Má smysl přecházet z Keria na Outpost? Z toho, co tu vykládáte, to vypadá, že Outpost má propracovanější konfiguraci pravidel. S Keriem nemám problém, slouží dobře, ale někdy bych přece jenom ocenil trochu větší možnosti. Takže váhám. Díky za názory.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
- spirit64
- Mírně pokročilý

- 55
- Začátečník

-
- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pouzivam Kerio a je to vyborny firewall. Ked vyprsi trial a niektore funkcie sa deaktivuju tak bude este stale dost spolahlivy?
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
- MiKe[sk]
- Začátečník

-
Spolahlivy ostane aj potom, len sa ti vypne pop-up blocker a blokovanie reklam.350Z píše:Pouzivam Kerio a je to vyborny firewall. Ked vyprsi trial a niektore funkcie sa deaktivuju tak bude este stale dost spolahlivy?
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj diky takze ho mozem pouzivat s kludnym svedomim aj po vyprsani trial verzie 
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spirit64
- Mírně pokročilý

Teď zkouším trial Zonealarm Security suite (
http://www.zonelabs.com/store/applicati ... lid=nav_ss
) Zatím spokojenost, trochu to poladím. Je to ZoneAlarm firewall + jejich antispyware a antivir. Mám ale pocit, že zonelabs to vychrlilo moc rychle a ten antispyware a antivir nebude moc dobrý.
//edit:
Zkoušel jsem všelijaké testy bezpečnosti, FW všechno blokuje na výbornou, antivir odhalil testovací Eicar, škoda že neexistuje nějaký test na spyware
Například u otupost FW, jsem zjistil že dokáže zablokovat port scan, to jsem ještě neviděl
http://www.zonelabs.com/store/applicati ... lid=nav_ss
) Zatím spokojenost, trochu to poladím. Je to ZoneAlarm firewall + jejich antispyware a antivir. Mám ale pocit, že zonelabs to vychrlilo moc rychle a ten antispyware a antivir nebude moc dobrý.
//edit:
Zkoušel jsem všelijaké testy bezpečnosti, FW všechno blokuje na výbornou, antivir odhalil testovací Eicar, škoda že neexistuje nějaký test na spyware
Například u otupost FW, jsem zjistil že dokáže zablokovat port scan, to jsem ještě neviděl
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Osobně neznám nikoho komu by se ho povedlo korektně nastavit - tenhle balast se mi naisntaloval s ovladačema desky (proč já to povolovalHEAD píše:Dostal se mi do rukou Nvidia Firewall a chci se zeptat,jestli to je dobrej Firewall?Taky me zajima,jestli je lepsi jak KERIO?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Me funguje uplne normalne proste si nastavim uroven zabezpeceni a jede to jak ma.Potrebuju ale vedet,jestli to je lepsi jak Kerio.Preci jenom je to HW firewall.Don Martinez píše:Osobně neznám nikoho komu by se ho povedlo korektně nastavit - tenhle balast se mi naisntaloval s ovladačema desky (proč já to povolovalHEAD píše:Dostal se mi do rukou Nvidia Firewall a chci se zeptat,jestli to je dobrej Firewall?Taky me zajima,jestli je lepsi jak KERIO?) a mám ho permanentně vyplej
.
- Shit
- Odborník PCT

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ciapka
- Začátečník

s dobre nastavenym kerion je to jedno....cize... ak nerobi problemy, tak si nechaj, inac vymazat a kerio(zonealarm)...HEAD píše:No ale jak je natom se zapezpecenimPorad jen rikate jaky dela strasny problemy,ale ani slovo otom,jestli je lepsi,nez KERIO.Me problemy nedela tak polozim jednoduchou otazku KERIO nebo NV firewall?
CPU Athlon64 3000+ (winchester) 1800@2208MHz + Zalman CNPS7000B-CU Led + Arctic Silver 5 (Idle:35°C|Burn:45°C) MB ASUS A8N-SLI Deluxe + Zalman ZM-NB47J RAM 2048MB (2x1024MB) Kingston CL3,4,4,8-2T Dual GPU XFX GeForce 6600GT (500/1000@580/1250) + Zalman VF700-CU (Idle:51°C|Burn:72°C) HDD Western Digital 640GB AAKS DVD-RW LG SuperMulti GSA-4163B Black Sound on board PSU Corsair HX620 Mouse Razer DiamondBack Chameleon System MS WindowsXP Professional
- spirit64
- Mírně pokročilý