Ja som hru neodsudzoval ale 30fps lock na pc nema co robit. Ja som ochotny pochopit lock na 30fps len na xbox360 a ps3, vsetko novsie ma mat 60 alebo unlock. Ak to nejde tak znizim graficke detajly.Vlastik80 píše:Takže day one patch to asi neopraví, ale je to důvod pro takovou vlnu nevole? Jsou přece hry, např. Forza 3, kde 30 fps není až tak moc na závadu... Přijde mi to divné, vracet hru, nebo jí odsoudit jen pro 30 fps, nebo to možná vidím jen nějak špatně já![]()
(tím spíše když se to jistě časem "odemkne")
A to, ze tam idu slubovat "post-launch" patche tak to nech si strcia niekam. Hra ma byt hotova v den vydania. Rovnako ako konzolove. Lenze na konzoli sa za patche plati. Na pc nam mozu osrat hlavy. Nemam rad takuto politiku.
Ak to nestihaju casovo tak nech kludne na pc daju odklad.
Osobne som to nepredobjednaval kedze z gameplayov to vyzeralo priemerne. Ja si pockam a az to bude opatchovane a lacnejsie, tak to mozno kupim.
Koniec tohoto roku je na hry extremne nabity, takze radsej beriem hry co idu technicky aj hratelnostne dobre.
Mafia 3 zrejme pocka.
P.s. nejdem tu hateovat, kedze chapem, ze hromada ludi tu na fore sa na nu tesi. Ja som len sklamany, ze to nebude zazitok hoden PC. Ale nepredbiehajme, mozno su to len zvasty.