Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

ted jsem o tom psal ja .... jsou to svine ... ja mam jen kupon, co jsem dostal s kartou na inzerat ... hovada jedny
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

bokononista píše:ted jsem o tom psal ja .... jsou to svine ... ja mam jen kupon, co jsem dostal s kartou na inzerat ... hovada jedny
souhlasim ale proc to blokujou kdyz mam origos,jsou to p... uz si zadnou hru od VALVE nekoupim!!!
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

vsak nebojte, myslim ze valve si steam hodne rychle rozmysli, nebo aspon blokovani acountu pac uz k nim miri hodne zalob :roll:

btw: a nerikejte mi ze 20k cisel muze pouzivat "offline" comunita :lol:
0118 999 881 999 119 7253
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

cool.user píše:vsak nebojte, myslim ze valve si steam hodne rychle rozmysli, nebo aspon blokovani acountu pac uz k nim miri hodne zalob :roll:

btw: a nerikejte mi ze 20k cisel muze pouzivat "offline" comunita :lol:
ja to nemuzu pouzivat offline,koupil jsem novej HDD a potrebuju rozbalit ty soubory a co je me po tem ze budou zazalovani,ja chci hrat a ne se divat na origos,piste kde mam stahnout cracky na icq abych to rozjel(klidne adminum poslu fakturu o koupi)
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

jinak uzivatele crackle verze od E.M.P.O.R.I.O za to nemohou, tato verze se ani na steam nepripojuje (kamaradi bez netu ji hraji, ale maji doma i originalni verzi kuli pozdejsim modum atd.) nejspis je to asi opravdu zasluhou pujcovani....
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

palda píše:jinak uzivatele crackle verze od E.M.P.O.R.I.O za to nemohou, tato verze se ani na steam nepripojuje (kamaradi bez netu ji hraji, ale maji doma i originalni verzi kuli pozdejsim modum atd.) nejspis je to asi opravdu zasluhou pujcovani....
ale ho*** pujcovani, valve v steam accountech ma bordel a nektery cisla vydala opakovane nekolikrat . hlavne u kuponu k ati grafikam .
0118 999 881 999 119 7253
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

cool.user píše:ale ho*** pujcovani, valve v steam accountech ma bordel a nektery cisla vydala opakovane nekolikrat . hlavne u kuponu k ati grafikam .
Jsou to proste pic* ,zitra pujdu do toho obchodu a hodim jim na stul HL2 a vezmu si novej a reknu "zdar"
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

to je dobry reseni.... tohle valve moc na prestizi a duvere zakazniku neprida... :cry:
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Tak ja mam dotaz trochu z jineho soudku - koupil sem si HL2 jako normalni retail verzi (s CS:S) a chci se zeptat: de nejak vypnout ta ******** ochrana vyzadujici vlozeni nejakeho instalacniho CD? Jediny resen, co me napada je, ze to odinstaluju a stahnu pres net (teda doufam, ze by to s tim retail CD keyem slo...), ale je to na me dost velky sousto.

Jinak, rady typu DaemonTools si nechte, rusej za tu ucty :blee: - to sem se docetl na official steam foru, vic bohuzel ne, protoze tam ty kokoti vyply vyhledavani... (chapete to, vypnout vyhledavani na foru? - ja ne...)
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

DIVAD píše:
cool.user píše:ale ho*** pujcovani, valve v steam accountech ma bordel a nektery cisla vydala opakovane nekolikrat . hlavne u kuponu k ati grafikam .
Jsou to proste pic* ,zitra pujdu do toho obchodu a hodim jim na stul HL2 a vezmu si novej a reknu "zdar"
Ja bych udelal to stejny ale myslim ze te pekne Vyfu...
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

frost.silenec píše:Ja bych udelal to stejny ale myslim ze te pekne Vyfu...
to si myslim taky ale zitra tam zajdu a jestli to nevyreklamujou tak jim reknu svuj nazor
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

tak mi servery zase nabehly ... hmm dejou se to veci
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

bokononista píše:tak mi servery zase nabehly ... hmm dejou se to veci
to mas dobry ale ja mam bloklej celej steam :evil:
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

DIVAD píše:
bokononista píše:tak mi servery zase nabehly ... hmm dejou se to veci
to mas dobry ale ja mam bloklej celej steam :evil:
njn, divad to ma blby...

no.. ja bych udelal to co ty a kdyby to nedopadlo, vzal bych si s sebou priste par zfetovanejch nacku s klestema a letlampou :twisted:

@next post: stop ot :oops:
Naposledy upravil(a) thool dne pát 26. lis 2004, 23:57, celkem upraveno 1 x.
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

thool píše:no.. ja bych udelal to co ty a kdyby to nedopadlo, vzal bych si s sebou priste par zfetovanejch nacku s klestema a letlampou :twisted:
dobrej napad,ale to by neproslo :evil:
Naposledy upravil(a) DIVAD dne sob 27. lis 2004, 09:26, celkem upraveno 1 x.
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

ted du na reklamaci,tak vam reknu co a jak :)
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Problém-začnu hrát a bum, v momentě, kdy na začátku G-Man mluví, to skočí pěkně svižně a bez servítek ani vysvetlujících okének do Windows! Tuší někdo čím by to mohlo být? Mám totiž nepříjemnej pocit, že by se to mohlo opakovat.

Další věc-pokud si to během té animace často sejvuju, světe div se, doběhne a já můžu začít hrát. Ale ouha, najednou mi zlikne monitor a poč nereaguje. Řeší se to i na tomhle fóru. Díky za vaše případné rady.

P.S.: Upřímně vám přeju všem hodně štěstí s reklamacema![/url]
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Mam takovej problem, nak nevim jak dal, pokusim se nastinit, kde to je:

Pote, co jsem slez z majaku a preskakal po utesu, tam prez ty kaminky v pisku az k tem dverim, ktery otevre tamto hovado, zase zavre, da mi novou zbran ( ty vejce), otevre dvere a stoupne si doprostred tak, ze nemuzu projit. Tohle jsem vyresil tak, ze jsem si prisunul krabici a nejak ho preskocil. On tam zustal dal nehybne stat ( AI byla zapnuta). Tak jsem sel dal, tam mi nakej capek rek, ze nemuzu dal ci co, uz ani nevim proc a jsou tam pletivovy dvere a nejdou otevrit.

Diky moc za radu!
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
Ricardo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ricardo »

Chci si stáhnout hru pomocí kupónu z GK, ale hra se automaticky začne stahovat na systémový disk C, kde nemůžu uvolnit dostatečný prostor pro tuto hru. Nevíte náhodou jak změnit cíl uložení na jiný disk ve steamu? Dík :)
Intel C2D E4600 2.4GHz, AsRock 4COREDUAL-SATA2, 2x1GB A-DATA DDR, Radeon X1950Pro, Zdroj Nexus NX-4090 (400W), SAMSUNG 226BW, SB Live!, Genius SW-5.1 Home Theater, DVD, atd...
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tUrbine »

Ricardo píše:Chci si stáhnout hru pomocí kupónu z GK, ale hra se automaticky začne stahovat na systémový disk C, kde nemůžu uvolnit dostatečný prostor pro tuto hru. Nevíte náhodou jak změnit cíl uložení na jiný disk ve steamu? Dík :)
jedine preinstalovat Steam na disk,kde je dost mista

u mne to po preloadingu vypadalo asi nasledovne:

http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... &pos=-1250
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“