Jak to teda je? Myslel, že Cool & Quiet je záležitost pouze BIOSu.

Moderátor: Eddward
Mám na tebe dvě otázky:SutterBoy píše: Chtel jsem se jen podelit o par zkusennosti s touhle deskou ...
Pawlis píše:http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Sup ... 9_More.htm
Zde jsou biosy, me ten F8 jede vpoho, ale nejsem si jistej jestli to nejsou jen bety.
xor píše:Mám na tebe dvě otázky:SutterBoy píše: Chtel jsem se jen podelit o par zkusennosti s touhle deskou ...
1. Jak je to s tím Cool & Quiet (viz můj dotaz výše)?
2. OC všechno jsi dostal k desce (myslím hlavně jaké kabely)?
Celou dobu mluvim o tehle desce a k te jsou BIOSy pokud vim zatim jen tri ... nejsem si jisty jestli jsou ty modely natolik stejne ze se do nich muze narvat BIOS i z jineho typu desky ... a ikdyby nemyslim si ze by to mohlo pomoct ...Pawlis píše:http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Sup ... 9_More.htm
Zde jsou biosy, me ten F8 jede vpoho, ale nejsem si jistej jestli to nejsou jen bety.
No ona ta deska chybí ve výčtu celkově, takže jí tam as ještě nezařadili.SutterBoy píše: fakt je ten ze na strankach AMD, kde jsou uvedeny desky podporujici Cool'n Quiet ta moje ve vyctu chybi.
Já jsem se zatím s Cool'n Quiet vůbec nesetkal, takže právě nevím, jestli se to někde zapíná nebo jestli to funguje automaticky.SutterBoy píše:V BIOSu neni nikde zminka o Cool'n Quiet kazdopadne je mozne nastavit otacky ventilatoru podle teploty.
Takže deska má všechny datové SATA/PATA kabely, které budou zapotřebí. O to mi šlo.SutterBoy píše:samozrejme jsou soucasti baleni i dva ATA kabely a jeden FDD ... na nic dalsiho si momentalne nevzpomenu ale vybaveni desky je slusne !
Mas pravdu posledni bios pro tuto desku je F3. ale me stve ze mi nejde oc pres bios tak sem skusil tam narvat jine biosy gigabyte nF4U viz vise.s problemama sem je tam dostal ale chova se to uplne stejne jak dam vic jak 210 tak koncim . jedine oc pres wokna 245 na mim winim prime stableSutterBoy píše:Celou dobu mluvim o tehle desce a k te jsou BIOSy pokud vim zatim jen tri ... nejsem si jisty jestli jsou ty modely natolik stejne ze se do nich muze narvat BIOS i z jineho typu desky ... a ikdyby nemyslim si ze by to mohlo pomoct ...Pawlis píše:http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Sup ... 9_More.htm
Kazdopadne pokud se nekomu podari odbourat ten problem s OC v BIOSu tim ze do desky nahraje urcitou konkretni verzi tak to rozhodne vyzkousim ...
jj, po dnu zkousek a omylu jsem si nastavil HT 3x, pridal jsem vsude 0,1V na procak jsem dal 1,45V, a jeste v DRAM configuration jsem predelal z auto na 1T ( ve skrytych nastaveni, po crtl+f1) pred tim FSB nechtelo pres 210 a ted mam 275 a opteronek 144 lice na nejakejch 2,5GHz, tak jsem mel takovou radost ze jsem pretaktoval jeste 800GTO od sapphire a ejhle z puvodniho score z 3dmarku 05 4350 jsem se dostal na 5300 bodu, ojoj
omg ja su vul, sem si spletl oznaceni desky, mam totiz K8N Ultra-9 a ne K8NF9-Ultra, na tu mou je ten F8, tak sry chlape sem vazne netusil, ze jsou ty oznaceni tak podobnyBROS píše:Mas pravdu posledni bios pro tuto desku je F3. ale me stve ze mi nejde oc pres bios tak sem skusil tam narvat jine biosy gigabyte nF4U viz vise.s problemama sem je tam dostal ale chova se to uplne stejne jak dam vic jak 210 tak koncim . jedine oc pres wokna 245 na mim winim prime stableSutterBoy píše: Celou dobu mluvim o tehle desce a k te jsou BIOSy pokud vim zatim jen tri ... nejsem si jisty jestli jsou ty modely natolik stejne ze se do nich muze narvat BIOS i z jineho typu desky ... a ikdyby nemyslim si ze by to mohlo pomoct ...
Kazdopadne pokud se nekomu podari odbourat ten problem s OC v BIOSu tim ze do desky nahraje urcitou konkretni verzi tak to rozhodne vyzkousim ...