NFS Underground

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Alois
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde jsou saves?

Příspěvek od Alois »

Spectral píše:
Alois píše: Asi budu za vola ale v mejch win xp engish neni adresar application data a kdyz dam vyhledat underground nebo NFS tak nic pouzitelnyho nenajde :wink: :cry:
Nastav si zobrazení skrytých a systémových souborů. Je to v Možnostech složky...
Jasny jsem vul..priznavam :?
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

To nidzo: Jsem v práci a savy doma, zítra ti je přinesu.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Podařilo se někomu rozchodit NFSU přes LANku??????
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Luke píše:To nidzo: Jsem v práci a savy doma, zítra ti je přinesu.
OK, very dik
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Kde jsou saves?

Příspěvek od Spectral »

Alois píše: Jasny jsem vul..priznavam :?
Co blbneš, jaký vůl? Vždyť o nic nejde. Každý občas zapomeneme na něco primitivního...
Veterán
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

a já to hrál vždycky (asi 3x) od znova.... když přeinstalovával moje PC :sad:
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

Luke píše:Podařilo se někomu rozchodit NFSU přes LANku??????
Musis si na to stahnout patch... vice na http://nfs.x-thunder.net/
K7VTA3-VIA KT266, 1000MHz Thunderbird, 512 + 128 Mb RAM, SAPPHIRE RADEON 9500-64MB, SEAGATE 40 GB, SB Live 5.1 + Genius HT 5.1
Score: 2249 - 3dMARKs03
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

VikX píše:
Luke píše:Podařilo se někomu rozchodit NFSU přes LANku??????
Musis si na to stahnout patch... vice na http://nfs.x-thunder.net/
Dík. Zkoušim to stáhnout, ale zatim neúspěšně :(
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

Mám menší problémek.Všechno ve hře funguje tak jak má,ale nemůžu spustit " GO UNDERGROUND"...přehraje se video a hra se vypne... :( Nějaký nápad?...Díky..Drag, quick race atd. jede normálně..
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Orbithek píše:Mám menší problémek.Všechno ve hře funguje tak jak má,ale nemůžu spustit " GO UNDERGROUND"...přehraje se video a hra se vypne... :( Nějaký nápad?...Díky..Drag, quick race atd. jede normálně..
Ja mnel stejny problem a kamarad mi poradil nadstavit cez control panel ->Date, Time and regional options->regional and language options vsechno na Americky region + klavesnici a de to. Kdyz sem byl asi tak v pulce, tak segra mela z toho ve wordu pekny bordel a nadtsavil sem vse naspet na CZ a slo to i potom.
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

Mtex píše:
Orbithek píše:Mám menší problémek.Všechno ve hře funguje tak jak má,ale nemůžu spustit " GO UNDERGROUND"...přehraje se video a hra se vypne... :( Nějaký nápad?...Díky..Drag, quick race atd. jede normálně..
Ja mnel stejny problem a kamarad mi poradil nadstavit cez control panel ->Date, Time and regional options->regional and language options vsechno na Americky region + klavesnici a de to. Kdyz sem byl asi tak v pulce, tak segra mela z toho ve wordu pekny bordel a nadtsavil sem vse naspet na CZ a slo to i potom.
Díky. Vyzkouším to :wink:
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Orbithek píše:
Mtex píše: Ja mnel stejny problem a kamarad mi poradil nadstavit cez control panel ->Date, Time and regional options->regional and language options vsechno na Americky region + klavesnici a de to. Kdyz sem byl asi tak v pulce, tak segra mela z toho ve wordu pekny bordel a nadtsavil sem vse naspet na CZ a slo to i potom.
Díky. Vyzkouším to :wink:
Uz si ti vyzkosel? De ti to? Daj vedet.
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Marsellus Wallace píše:
Sentenced píše:Nevíte nekdo, kam si ta hra ukládá profily jednotlivych hracu ??? Nemuzu to najit :oops:
C:\Documents and Settings\All Users\Data Aplikací\NFS Underground\ 8-)
A nevite jaka je cesta v anglickem WinXP? :oops:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

ManchesterUnited píše:
Marsellus Wallace píše: C:\Documents and Settings\All Users\Data Aplikací\NFS Underground\ 8-)
A nevite jaka je cesta v anglickem WinXP? :oops:
Zkus to Data Aplikaci prelozit jako Application Data, tam bych to hledal. :wink:
ASUS F3T
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

Mtex píše:

Nejde to..pořád stejné..zkusil jsem i jiné ovladače, protože podobný problém mi dělala i hra Colin MCrae 3...ale nepomohlo to :(
figaro
Nováček
Nováček

Příspěvek od figaro »

Mam problem dokoncit NFS underground. Uspesne som skoncil 103 level. Problem je v tom, ze pri nacitavani nasledujuceho levelu mi hra spadne do Windows. Skusal som uz vsetko mozne, ale dalej ma nepusti. Mam najnovsie ovladace na grafiku, DX9.0b, najnovsi patch na NFS. Skusil som aj preinstalovat hru, ani to nepomohlo. Ani zaboha mi nenabehne 104 level. Mal niekto podobne problemy? V com by to mohlo byt? Poradte, chel by som to dohrat.

Alebo to moze byt zle napalenou kopiou? :D
Microstar KT6 Delta FIS2R, Athlon XP 1800+ Palomino, Spire Falcon RockII, Microstar GeForce FX5600 128 MB, 512 MB DDR 400 MHz VIKING, WD SATA 120GB 7200 rpm 8 MB,DVD Liteon, CD-W540E 48/40/12 Teac, Monitor Sony 220E, WinXP Pro CZ + SP2
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Nejsou někde na netu ke stažení nová auta??? Třeba s takovym trábíkem by se to svištělo :)
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

figaro píše:Mam problem dokoncit NFS underground. Uspesne som skoncil 103 level. Problem je v tom, ze pri nacitavani nasledujuceho levelu mi hra spadne do Windows. Skusal som uz vsetko mozne, ale dalej ma nepusti. Mam najnovsie ovladace na grafiku, DX9.0b, najnovsi patch na NFS. Skusil som aj preinstalovat hru, ani to nepomohlo. Ani zaboha mi nenabehne 104 level. Mal niekto podobne problemy? V com by to mohlo byt? Poradte, chel by som to dohrat.

to je mozny. spis blbym crackem. sezen si originalku, nepatchuj ji a vono to pude ;)
ASUS F3T
figaro
Nováček
Nováček

Příspěvek od figaro »

martin_CZ píše:
figaro píše:Mam problem dokoncit NFS underground. Uspesne som skoncil 103 level. Problem je v tom, ze pri nacitavani nasledujuceho levelu mi hra spadne do Windows. Skusal som uz vsetko mozne, ale dalej ma nepusti. Mam najnovsie ovladace na grafiku, DX9.0b, najnovsi patch na NFS. Skusil som aj preinstalovat hru, ani to nepomohlo. Ani zaboha mi nenabehne 104 level. Mal niekto podobne problemy? V com by to mohlo byt? Poradte, chel by som to dohrat.

to je mozny. spis blbym crackem. sezen si originalku, nepatchuj ji a vono to pude ;)
Naozaj to bolo sposobene zlou kopiou. Zohnal som si novu a uz je to OK. Dnes som NFS Underground konecne dokoncil.
Microstar KT6 Delta FIS2R, Athlon XP 1800+ Palomino, Spire Falcon RockII, Microstar GeForce FX5600 128 MB, 512 MB DDR 400 MHz VIKING, WD SATA 120GB 7200 rpm 8 MB,DVD Liteon, CD-W540E 48/40/12 Teac, Monitor Sony 220E, WinXP Pro CZ + SP2
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Orbithek píše:
Mtex píše:

Nejde to..pořád stejné..zkusil jsem i jiné ovladače, protože podobný problém mi dělala i hra Colin MCrae 3...ale nepomohlo to :(
Ma to jednu vyhodu, alespon si usetris nervy :D , ale ne asi to bude tou zlou kopii jak napsal Figaro.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“