Call of Duty 2
Moderátor: Baneshee
- scarinko
- Začátečník

no chlapci moji je to sice hra so super hratelnostou co ja mam rad (ziadne prisery sapajuce sa mi po krku) ale neviem preco objavilo sa mi tam strasne vela bugov teda chyb
napr v jednej misii kde ste mali vbehnut do polozburanej budovy zobrat vybusniny a pripevnit na tank tak ten tank odisiel odtial kde mal byt a nechcel sa tam vratit pripevnit a znicit islo ale stale svietilo ze uloha nebola splnena a neslo to dalej
alebo ked som mal ist pomahat nejakym dvom vojakom ktory kosili na takej lucke stale novych a novych nemcurov tak som ich tam postrielal asi 10 000 a potom ma to prestalo bavit ked sa to nezmenilo
ale takch veci tam bolo vela asi 15 misi a dokonca aj posledna kde som mal na konci vycistit to namestie a vycistil som cele mesto a nic proste nic sa nedeje
a neviem preco
ale inac milujem taketo hry vojenske bez priser ale toto ma dost sklamalo
napr v jednej misii kde ste mali vbehnut do polozburanej budovy zobrat vybusniny a pripevnit na tank tak ten tank odisiel odtial kde mal byt a nechcel sa tam vratit pripevnit a znicit islo ale stale svietilo ze uloha nebola splnena a neslo to dalej
alebo ked som mal ist pomahat nejakym dvom vojakom ktory kosili na takej lucke stale novych a novych nemcurov tak som ich tam postrielal asi 10 000 a potom ma to prestalo bavit ked sa to nezmenilo
ale takch veci tam bolo vela asi 15 misi a dokonca aj posledna kde som mal na konci vycistit to namestie a vycistil som cele mesto a nic proste nic sa nedeje
a neviem preco
AMD Athlon64 3000+ VeniceBOX DFI LP UltraD nForce4 2x512MB DDR 500 ADATA Viteste Hitachi SATA 160GB Sapphire Radeon X800GT 475/980@570/1120 BOX!!! LG Supermulti 4156B Case Airbox Black
- J X P
- Středně pokročilý

Ani jedna z tebou popisovanych situaci se me osobne nestala. Spis jsi neudelal neco co skriptik ocekava k posunu deje o kousek dal. Prescti si poradne zadani a ono se to podari.scarinko píše:.....napr v jednej misii kde ste mali vbehnut do polozburanej budovy zobrat vybusniny a pripevnit na tank tak ten tank odisiel odtial kde mal byt a nechcel sa tam vratit pripevnit a znicit islo ale stale svietilo ze uloha nebola splnena a neslo to dalej
a neviem preco
P.S. Ten tank se snazi ujet, proto pouzij zkratky k tomu, bay jsi ho dobehl, ale pozor na obrance. Ty po tobe pujdou stejne
---
- [M@s|ers]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- honny
- Středně pokročilý

IMHO né, aspon né v nejbližší době. Nemám to podložený žádnym faktem, CoD2 sem ani nehrál. Ale je to můj pocit.kaimaster píše:Myslíte, že COD 2 multiplayer bude mít taky tolik příznivců jako COD 1?
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- J X P
- Středně pokročilý

- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- honny
- Středně pokročilý

imho tím, že na gamezone nebylo ověřování CD-keye. tzn. warez.kaimaster píše:Jak snadné dostupnosti, tim myslis warez?
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Thellwin
- Administrátor

Tak se ke mně konečně dostala plná. Zatím mám odehráno jenom pár misí v Rusku ... no je to prostě CoD1 v lepší grafice a ten rozdíl u mě smazává ještě to , že jedu na DX7 1024 AF, 4xAA vše na max. Hry ze druhý světový mám rád, takže i tady to mě docela baví (ale Hidden and Dangerous 2 rulezzz). Dám to jednou, maximálně dvakrát a asi to letí z disku.
EDIT : Mám docela zásadní problém. V misi za Brity se dostanu k protileteckýmu dělu a mám setřelovat letadla. Hra se těsně předtím savla. Ten problém spočívá v tom, že pokaždý když je začnu sestřelovat tak mi tam někdo hodí granát a já chcípnu. Když na chvíly to dělo opustím aby mě ten granát nesejmul, tak je ise neúspěšná. Teď nevim co s tím
EDIT : Mám docela zásadní problém. V misi za Brity se dostanu k protileteckýmu dělu a mám setřelovat letadla. Hra se těsně předtím savla. Ten problém spočívá v tom, že pokaždý když je začnu sestřelovat tak mi tam někdo hodí granát a já chcípnu. Když na chvíly to dělo opustím aby mě ten granát nesejmul, tak je ise neúspěšná. Teď nevim co s tím
Goldnoob team proud member!
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Thellwin - nikdy se mi to nestalo, ale nez vlezes do dela, postrilej vsechny nemce. Kamaradi za tebe vse neudelaji. Mise je neuspesna proto, ze ti nejaka stihacka asi uletela 
kaimaster - CoD2 rozhodne nebude mit tolik priznivcu, protoze se moc nelisi od jednicky, vyjma narocnosti na HW a ta je, v DX9 renderu, natolik extremni, a tak prestrelili, ze se to v Cesku nema sanci ujmout. Navic mene narocnych her z 2 svetove je dost + as to nebde NO-CD key bezne, takze...
scarinko - zadne chyby jsem nezaznamenal, ve hre se musis pohybovat, jinak se nepratele neprestanou obnovovat a asi mas moc pretaktovano - ci chyby v ramce, ze ti to dela takovy bugr... Anebo proste Duron je na tohle uz prilis moc slaby?
kaimaster - CoD2 rozhodne nebude mit tolik priznivcu, protoze se moc nelisi od jednicky, vyjma narocnosti na HW a ta je, v DX9 renderu, natolik extremni, a tak prestrelili, ze se to v Cesku nema sanci ujmout. Navic mene narocnych her z 2 svetove je dost + as to nebde NO-CD key bezne, takze...
scarinko - zadne chyby jsem nezaznamenal, ve hre se musis pohybovat, jinak se nepratele neprestanou obnovovat a asi mas moc pretaktovano - ci chyby v ramce, ze ti to dela takovy bugr... Anebo proste Duron je na tohle uz prilis moc slaby?
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- Thellwin
- Administrátor

- Isghole
- Začátečník

-
- patrix
- Začátečník

-
- Swat
- Mírně pokročilý

- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Máš originál?Swat píše:Chlapi co mám prosím vás dělat,když se v multiplayeru nemůžu připojit vůbec nikam.Když se chci připojit k jakýmukoliv serveru,napíše mi to:Key code in use,try reconnecting later.Díky za rady.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsi mě setřelSwat píše:No jistě.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207