jelikoz jsem na to s moddingem jeste hur nez JXP, on uz to ma vychytany, muj pomer je tak 1:1Swat píše:....Kolikátou jedete hlídku,chlapi?Teda JXP se zdá,že už to paří dost dlouho,ale Geralt začal tak nějak se mnou,nemýlím-li se (aspoň podle fóra).A jak dlouho vám klucí trvá jedna plavba,nebo která byla vaše nejdelší?
momentalne je rok 1940, valim se u severnich pristupu do Britanie, cestou jsem dostal 1 torpedoborec, vcera jsem nacal konvoj (muj 1. velky), doufam, ze ho jeste najdu a v noci vypalim sva posledni torpeda a pak rychle domu...
hlavne nemam cas u toho porad sedet, ale i kdybych mel tak parba na 1x je maximalni hardcore, dobre pro nezamestnane ponorkove kapitany
presne jak se jiz pise vyse, tahle hra je uasna v tom, ze podnecuje zajem o danou problematiku, moji "domenou" byly vzdy letadla, ale uz jsem nasal nekolik knih o valce v Atlantiku a znacne si rozsiril obzory... maly priklad: docela me dostalo, ze beznou praxi bylo nejdrive lod upozronit davkou z palubnich zbrani, ze bude torpedovana, poskytnout cas na presun do zachrannych clunu a az pak torpedovat, navic pak jeste kontrolvat evakuovanou posadku ve clunech a davat ji alkohol, pripadne obvazy atd... (z knihy o Otto Kretschmerovi, nejvetsi nem. eso)
zrovna se snazim modifikovat si periskop... bojuju tu s stridave s photoshopem a gimpem... kdyby mi chtel nekdo udelat radost muj cil: pouzit vzhled z Brodintruments z IUB 1.03, ale zrusit tu cast kolem vyhledu (proste aby bylo jen cerno) a pak jeste trochu zvetsit vyhled, aby byly lepe citelne udaje o o smeru... ma nekolik modu, snazim se to ruzne kombinovat...