free666 píše:
...nepoznas to spis z toho duvodu, ze mas malo RAM...
Ja uz dlouho mam 1GB tak jsem FC kdysi neresil..ale na FC proste musis mit 1GB..Muj nazor je takovej,ze pri dnesnich smesnych cenach pameti se vyplati mit 2X1GB...
Nemuzu nic nez souhlasit ,jenze nemam ted mergle na pamet, i kdyz to neni zadna financni bomba,ale rozhodne je to dalsi vec kera se musi do toho kompu dat.Taky uz sem si vsimnul na obcasne trhani ,treba ve F.E.A.R. Rozhodne to chce aspon 1GB.
Highlander píše:no jo ale málo kdo má 14K na 2 GB ramek na 550 mhz mushkinů....atd
Cozeee...nikdo tady nemluvi o mouchach...imho je zbytecny tak drahy pameti mit..mame tady nejaky delicky neee....1GB se da sehnat za 3000kc..treba Samsung,A-DATA...cili za 6000 mas 2GB..slusny
Tak mam sice bomba kartu a v Marku03 8100b, ale je mi celkem k prdu, protoze si s ni celkem nic nezahraju. UT2004 - chybova hlaska. NFSU2 - po chvilce stuhne (jen ta hra, muzu se vratit do Win). FarCry - prdlajs, nejde mi to patchnout. Rainbow Six - vsechny patche a kousne se to jakmile v planvani akce kliknu na mapu. Lidi ja uz nevim - zatim jsem si zahral akorat CoD. Zacinam byt pekne nas**ny
OK, zkusim vsechno odtaktit a hrat, ale pochybuju o tom.... :-/
Predtim jsem mel tu samou sestavu, akorat jsem ted jen poridil grafiku a najednou se to vsechno se*e. Ani v BIOSu uz nemuzu nastavit u RAMek System Performance: FAST, ale jen NORMAL, protoze jinak mi ani nenajede comp...a to se starou kartou pred tydnem normalne valilo....ale zkusim
Achilies píše:Tak mam sice bomba kartu a v Marku03 8100b, ale je mi celkem k prdu, protoze si s ni celkem nic nezahraju. UT2004 - chybova hlaska. NFSU2 - po chvilce stuhne (jen ta hra, muzu se vratit do Win). FarCry - prdlajs, nejde mi to patchnout. Rainbow Six - vsechny patche a kousne se to jakmile v planvani akce kliknu na mapu. Lidi ja uz nevim - zatim jsem si zahral akorat CoD. Zacinam byt pekne nas**ny
Pokud menis grafickou kartu (zvlast kdyz prechazis treba z ATI na nVidia nebo naopak), tak ti doporucim preinstalovat system.. Pak nainstalovat ovladace k MB a potom ke GK.
neres reinstal a zkus nejdriv po odinstalaci pustit v nouzaku driver cleaner pro, menil sem na chate na kt600 nekolikrat grafiku a reinstal nebyl treba.
dfi nf4ultra D, a64 3200venice , gskill4400LE 520 2,5,3,3,8 , his x800xl, 2 x liteon 167T+1693S, 2 x hitachi T7K250 250GB SATA II, tsunami dream, hercules fortissimoIV, lcpower 550W, zalman 7000B cu, eizo t960
free666 píše:
...nepoznas to spis z toho duvodu, ze mas malo RAM...
Ja uz dlouho mam 1GB tak jsem FC kdysi neresil..ale na FC proste musis mit 1GB..Muj nazor je takovej,ze pri dnesnich smesnych cenach pameti se vyplati mit 2X1GB...
Můžete mi někdo (teda jestli to jde) poslat bios grafiky 6600 DIAMOND vtd 128 E (Pci E) ??? Já jsem si totiž přes Live Update stáhnul novější BIOS na tuhle grafiku a potom se mi posralo taktování, že když sem to nastavil třeba na 500/1000, tak se mi restartl komp. Tak nevím, kde sehnat původní BIOS od téhle grafárny.
Jestli to nějak jde, tak mi ho PLZ pošlete na mejl: lukimiki@seznam.cz
lukimiki píše:Můžete mi někdo (teda jestli to jde) poslat bios grafiky 6600 DIAMOND vtd 128 E (Pci E) ??? Já jsem si totiž přes Live Update stáhnul novější BIOS na tuhle grafiku a potom se mi posralo taktování, že když sem to nastavil třeba na 500/1000, tak se mi restartl komp. Tak nevím, kde sehnat původní BIOS od téhle grafárny.
Jestli to nějak jde, tak mi ho PLZ pošlete na mejl: lukimiki@seznam.cz
muzes tam dat treba tehnle BIOS, je sice z 6600GT128MB PCI-E,ale melo by to fakat...