Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Mám to komplet Razer Diamondback + eXatcMat i s područkou ... nemůžu si vlůbec stěžovat nevím o ničem lepším ... nic po stole nejezdí, nic nikde nestudí všechno je OK

Razer k Razeru :)
ManCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManCZE »

Digitaldoom píše:Razer k Razeru :)
moje rec :) jestli mi to nikdo nevyvrati, tak ji asi beru. jen mi prosim rekni, jestli se k ty podlozce lepi ruce :) (suche i spocene) :oops:
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

ManCZE píše:
Digitaldoom píše:Razer k Razeru :)
moje rec :) jestli mi to nikdo nevyvrati, tak ji asi beru. jen mi prosim rekni, jestli se k ty podlozce lepi ruce :) (suche i spocene) :oops:
:lol: :lol: :lol: Si k tomu chceš koupit i nový ruce?

IMHO se spocený ruce lepí ke každý podložce ( snad kromě látky ), páč je v potu sůl, která za to může, to podložkou nespravíš... A ještě sem si nevšiml, že bych se k ní někdy "přilepil", akorát sem po dlouhý pařbě a spocenejch rukách musel tu podložku i myš umýt...q
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

nevim já mám područku a mě se ruce nepotí ... :) takže nemohu sloužit já sničím takovým problém nemám :) většinou ale jezdím po podložce myší ne rukou ;)
ManCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManCZE »

wector píše:IMHO se spocený ruce lepí ke každý podložce ( snad kromě látky ), páč je v potu sůl, která za to může, to podložkou nespravíš... A ještě sem si nevšiml, že bych se k ní někdy "přilepil", akorát sem po dlouhý pařbě a spocenejch rukách musel tu podložku i myš umýt...q
no me jde o to, ze se podlozky nedotykam permanentne. nekdy se stane, ze pri strelbe strejchnu, coz znacne zmeni silu nutnou k pohybu mysi a samozrejme s tim nedokazu pocitat. tak proto :)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

ManCZE píše:no me jde o to, ze se podlozky nedotykam permanentne. nekdy se stane, ze pri strelbe strejchnu, coz znacne zmeni silu nutnou k pohybu mysi a samozrejme s tim nedokazu pocitat. tak proto :)
Á, druhej Fatal1ty :lol: Hele, tak s timhle sem se teda nesetkal, tady imho hledáš problém tam, kde není :wink:
Stefi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stefi »

Ahoj, sry jestli to tu nekde je (asi neumim hledat). Potreboval bych poradit, jak na novy FW u copperheada (anglictina neni muj silny jazyk) a jak dosahnout toho, aby mi furt ten programek od razeru nehlasil ze nedetekoval mys, ... . DK moc
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Vždyť je to jednoduchá angličtina, navíc tam sou obrázky... http://www.razerzone.com/copperhead/help/firmware.htm
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

co si vybrat?
prosim jen o obektivni rady a odpoved typu 1 a3 ci 3a 4
nemam snimi skusenosti a recenze mi toho moc nereknou.
99% vyuziti je hry a to Cod1 a 2(ESL liga)
budu opravdu rad.
skuste vybrat idealni kombinaci,podle Vas(vlastni kusenosti a tak)optimalni cena/vykon(ikdyz vykon zde)
dekuji predem.
1,Razer Mantis Precision Speed Gamers Gaming Mouse Mat
ZDE
2,Thermaltake A2256 Gamma Pad - Gaming Surface 4 Mouse
ZDE
3,Raptor P1 Gaming Mouse Mat in Black
Zde
4Raptor P2 Gaming Mouse pad
ZDE
5,Razer Exactmat Precision/Speed Gamers/Gaming Mouse Mat
ZDE
na cenu nekoukejte potrebuji tu NEj z tehle poldozek!
priorita------>.HRY!
a jeste prosim jaka myska z techto 3?
1,RAZER
2,RAZER2
3,RAZER3
4,MX518
5,NEBO priplatit trochu a..
poradite? :)

jetse doplnim jednu ale to je asi nic oproti temhle,jen ze jste se oni take zminili
6,jsem to asi nepochopil,se mi zda jako nejhorsi a levna :oops:
Naposledy upravil(a) hlupak dne sob 14. led 2006, 23:38, celkem upraveno 1 x.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Když ani neřekneš, jakou máš myš, tak je to težký... Předpokládám, že preferuješ snadnej skluz, což je na hry imho nejlepší.

Pokud máš Copperhead nebo G5/G7 ( tzn. laser ), tak Mantis, pokud optiku, tak je víc možností: Raptor P1 a P2 se liší jenom příslušenstvím, P2 má nějakej gel na lepší skluz a skaty. Ale jak už se tu psalo hodněkrát - Razer eXactMat je super. Recenze právě leží na http://www.pctuning.cz, máš tam všechny typy povrchů, tak si to přelouskej a uvidíš.

Trošku rozepiš, co očekáváš, takhle je těžký dobře poradit...
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Uz sem to opravil,muzete to skouknout? myslim ze informace jsou vycerpavajici
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

U vás se ještě prodávaj IE 3.0 :o

Tak já ti nevim, ale v podstatě všechno, na co se ptáš sem tady napsal na 1. stránce... Ale znova a už asi po sté: všechny 3 Razery sou stejný po HW stránce, ty si vyber takovou, která se ti prostě líbí. Na 1. stránce sem rozdíly mezi nima popsal, myslím, dostatečně... Zhruba stejně je na tom MX518, je jen mírně horší, ale obecně má horší zpracování, takže při případný koupi bacha, už sem viděl spoustu kousků s odřenym lakem přímo v krabici, nepoužitý...

Za G5 nemá cenu doplácet, rozdíl nepoznáš, vyhozený prachy. Jestli nutně toužíš mít laser, tak Radši Razer Copperhead, ale oproti optice je rozdíl v praxi nepoznatelnej a za ty prachy to nestojí. Je to jako když nastupovala optika místo kuličky, taky si hráči chvíli počkali, než se to "vychytá"...

Opět odkazuji na 1. stránku: co ti sedne si musíš zkusit. Obecně o tvaru zase na 1. straně. ( btw kdo si u mě doma zkusil Razer, ten si ho pochvaloval a to i lidi co maj MX310/510 )

Pokud budeš brát inteligentně a nevyhazovat prachy za laser, tak k Diamondbacku i MX518 asi nej eXactMat, máš tam rovnou 2 strany, podle toho, která ti bude vyhovovat...
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

wector píše:U vás se ještě prodávaj IE 3.0 :o

Pokud budeš brát inteligentně a nevyhazovat prachy za laser, tak k Diamondbacku i MX518 asi nej eXactMat, máš tam rovnou 2 strany, podle toho, která ti bude vyhovovat...
a je tedy jedno jakyho koupim (diamonda)?
pro me je lepsi agronomii u nich,jak sem na to koukal tak ta MX518 je vcelku 2obrovska" a ja mam maly ruce :oops:
a ta podlozka..dik za tip,jsem ji tam dal jen na doplneni uplne na zacatku jsme mel vplanu tu
Razer Mantis Precision nebo RAptora P2
ale dik
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

mx518 a G5<IE 3.0
razer<mx518 a G5
razer>mx310 (tady je to tezke rozhodovat)
ja mam dlouhe prsty,mel sem mx510 a byla mi mala, tak sem si koupil IE 3.0,
pokud mas male ruce tak mx nebo G5 nekupuj, rozhodnuj se mezi mx310 a razerem
btw ty podlozky co sis vybral sou vsechny nahovno krome mantise
rozhodni se jaky chces material... imho nejlepsi plast ale jak chces
nejoblibenejsi podlozky, co sem mel moznost testovat :
EverGlide Ricochet 2.52 (Black)
fUnc sUrface (Orange)
Steelpad S&S
Steelpad 4D
EverGlide Titan MonsterMat
a ty co byly dobre v testech :
Steelpad 5L
fUnc sUrface 1030 Archetype MBA
Razer Mantis
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

SORRY, nepochopil som to: Odvolavam, co jsem odvolal, slibuji, co jsem slibil...
Naposledy upravil(a) Wuuduu dne pon 16. led 2006, 09:27, celkem upraveno 1 x.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

IE 3.0 je rozhodne vetsi nez 518 a G5
a urcite neni razer tak veliky jak 518
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

hlupak píše:
wector píše:...
a je tedy jedno jakyho koupim (diamonda)?
pro me je lepsi agronomii u nich,jak sem na to koukal tak ta MX518 je vcelku 2obrovska" a ja mam maly ruce :oops:
a ta podlozka..dik za tip,jsem ji tam dal jen na doplneni uplne na zacatku jsme mel vplanu tu
Razer Mantis Precision nebo RAptora P2
ale dik
Jo, je to úplně jedno, liší se jenom vzhledově. Jestli máš malý ruce, tak na Logitechy ani nemysli, max. MX310, ale jestli máš prachy, tak ber rovnou Diamondback.

Ten Mantis je látka a primárně určenej pro laserový myši. Optika na něm půjde taky, ale raději ber ten eXactMat. Tuhle kombinaci tu má dost lidí ( já, DigitalDoom, myslim Honny a určitě ještě někdo... ) a naprostá spokojenost. Jestli chceš, tak zkus i ten Raptor P2, špatná taky není, máš tam i slušný příslušenství, akorát je trochu vyšší.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

no, já mám ruce asi tak střední, prostě normální velikost, žádný tlapy a ta mx518 mi přišla nejprve také až příliš vysoká a už jsem málem objednával razer. Nicméně bylo tomu tak jen proto, že jsem byl předtím zvyklej na nízkou myš a s tím spojenej její úchyt (ms intellimouse optical). Druhej den jsem si ale doslova zničehonic zvyknul a teď už bych neměnil. Jde o to tu myš jen správně chytit. Pak je ergonomie dokonalá a myš se drží velmi dobře a pod pohybem máte plnou kontrolu. Vedu ji spíše palcem a malíčkem, pro což je myš ergonomicky uspořádána a dlaňí se myši až na položené prsty na tlačítkách myši ani moc nedotýkám. Nebo jen lehce. Kolečko mačkám normálně prostředníčkem. Nejprve to šlo trochu z tuha, teď ale už bez problému.

Myš provozuju na Steelpad 4D. To je osvědčená klasika. Ale na ty hrubší straně. S přiloženými padsurfery to klouže na obou stranách prakticky stejně a ta hrubší strana je příjemnější pro položené zápěstí (u té hladké strany mám takový pocit lepení).

Jak si člověk na Logitecha zvykne, už nechce nic jiného :roll:

Myš je lehká. V pohodě. Myš je vysoká jen první pocit. Pak je to spíše výhoda - Při správném držení. Tlačítka jsou tak akorát. Ten Razer to je taková módní vlna a nepříjemně svítí (nechápu proč to světélkování do všeho cpou, jako kdyby všichni museli mít podobné "in" komponenty hrající všemi barvami. Logitech je osvědčená kvalita i design a v decentních barvách :).
show must go on..
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

shadow píše:no, já mám ruce asi tak střední, prostě normální

Myš je lehká. V pohodě. Myš je vysoká jen první pocit. Pak je to spíše výhoda - Při správném držení. Tlačítka jsou tak akorát. Ten Razer to je taková módní vlna a nepříjemně svítí (nechápu proč to světélkování do všeho cpou, jako kdyby všichni museli mít podobné "in" komponenty hrající všemi barvami. Logitech je osvědčená kvalita i design a v decentních barvách :).
hele fakt dik!
protze uz jsme premyslel jen o tech razerech,pac RUCE..ehm,no ne maly jak dite ale ,proste 23let mi je nemam tlapy jak komunistycky delnici :)
a podle fotek s emiz dali ty hlodavci fakt velky .
nejvetsi nevyhoda je to ze ji nemam kde skusit,aspon vosahat,to by bylo mnohem lepsi ,bych nevahal
duvod:Shadow: presne ted mam podsvetlenou mys,a dost me to otravuje,kdyz sledujii filmy nebo proste jen hraju tak mi nekdy hodi "sain" na monitor, aproto se mi prave nechce koupit Razera,
hmm,tak holt jeste pockam
BTW: kopuil sjme ten Razer eXmat podlozku jak mi radil cujo
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

hlavně to nechápej tak, že razer je špatnej. Oba výrobci dělají skvělé myši. Razer je kvalitní módní vlna :) Aby mě někdo netahal za slovo... :lookround:

To kup na nějakém inetovém shopu, který má nějakou přívětivou refundační politiku. Není to třeba amazon, který to snad umožňuje normálně vrátit, když se ti to nelíbí?

Obdobně jako do 14 dnů u nás můžeš při nákupu přes eshop odstoupit od smlouvy.

Nevím, jestli je ten razer eXmat vhodnej ale k Logitechu... k tomu by byl asi ideální ten razer.
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“