Project:DARK ALIEN CASEMOD by Radeon9550

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

c
o to bude v te druhe bocnici? Confused
Haha to zatim nevyzradim dam to sem az to bude cele,vi to jen kopi.(NEVYZRAD TO)ale sem se divil ze si toho jeste nikdo nevsim,tady vidim ze si lidi moc nevsimaj :lol:
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

ze by to same jako na tom graviru? :P
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

a nebude v druhe bočnici nahodou tento znak ?
Obrázek
:razz:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

RADEONKU..NEUMLAT ME..ale me se to porad zda takove...mno proste mi to nesedi... :oops:
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

azgard píše:a nebude v druhe bočnici nahodou tento znak ?
[img]...[/img]
:razz:
jj taky se mi zda ;)
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

ne to co je na tom graviru-to opravdu nebude :-D
RADEONKU..NEUMLAT ME..ale me se to porad zda takove...mno proste mi to nesedi... Embarassed
vec nazoru a vkusu :wink: :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak na druhé bočnici to vypadá zase na nějaký efektní logo vyvrtané v bočnici...:)

Jinak sorry, nechci pořád kritizovat, ale je to hrůza. Vnitřek je podle mě absolutní prasárna a kolotočárka...kdyby jsi tu case vzal, pořádně rozebral a udělal konečně normální vnitřek, kde uklidíš kabeláž (klidně i udělat custom) a pohrát si teda s barvou a prostě kompletně. To samý to osvětlení LEDkama - je to udělaný tak, že to vypadá hrozně a ještě polepený izolačkou...to mi příjde fakt hrozný...

Co se předku týká - nevím...mám z toho prostě pořád dojem toho, že ty máš v case PC a pořád vymýšlíš nějaký "kraviny", který můžeš udělat za provozu. Zkus si nejdřív rozvrhnout pořádný úpravy a promyslet je dopředu na celej case, pak to rozebrat a dělat. Vždycky seženeš někde nějakou case, kam si to prozatím dáš...

A navíc mi připadá, že je škoda mít v case s vodníkem takový zbytečný kabeláže...vždyť to jde krásně uklidit... :wink:
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

tak za
1 vyhod ten hnusnej molitan
2vyhod nahore ty hnusný ledky
3 dej prič tu hnusnou zlutou omotávku a dal bych tamhttp://www.tntrade.cz/shop/index.php/de ... 6mm5mblack
nebo flexo
4 urovnej konečně ty kabely

jediný co semi na tý case libí je fakt jen předek :wink:
jinak jak řek Stoobi vypadá to fakt že nevíš co tam dát
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

to za 3. by byl blazen v obi si za 200kc koupi tutoho neco okolo 10m v cernej nebo za 100kc to samy v bilym
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Molitan bych dal taky pryč... je to tam jak v nějakej kotelně, kde jsou všechny možný části obalený izolací.

Ten vnitřek je pravda že je tam bordel jako v tanku. To že ty kabely táhneš po hranách a přelepíš je lepenkou je pěkná prasečina - to platí i pro to uchycení LEDek...

K tomu předku: Zatim si myslim, že to je to nej co si s nim zatim udělal... Je to teďko konečně takový ucelený, stylizovaný do jednoho stylu, dvě barvy atd... S tim už bych asi nic nedělal.

Ty pořád jen experimentuješ, a předěláváš, doděláváš atd. Jen si uvědom kolik různejch věcí už si udělal a kolik si jich a kolikrát předělával. Ale zas na druhou stranu tim získáváš zkušenosti, který jsou hodně důležitý.

Nakonec v podstatě Copy&Paste Stoobiho komentář. Tam je to myslim dobře vystižená.
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Notak na druhé bočnici to vypadá zase na nějaký efektní logo vyvrtané v bočnici...Smile
Ano stoobi ma pravdu bude tam logo ktere jsem promyslel velice dlouho,uz je na 40% hotove ale zatim ho sem nechci davat.
Co se předku týká - nevím...mám z toho prostě pořád dojem toho, že ty máš v case PC a pořád vymýšlíš nějaký "kraviny", který můžeš udělat za provozu. Zkus si nejdřív rozvrhnout pořádný úpravy a promyslet je dopředu na celej case, pak to rozebrat a dělat. Vždycky seženeš někde nějakou case, kam si to prozatím dáš...
predek a ta bocnice prave ma ladit do sebe a ktomu i zbytek case(vcetne vnitrku protoze ty zeleny omotavky me zacinaj srat-porad se z nich krusi barva)Proto bych ocenil kdyby byl nekdo ochoten prodat cerne flexo http://www.tntrade.cz/shop/index.php/de ... 0mm5mblack
Prave ze jsem zacal rozvrhovat a planovat a proto to pusobi odlisne,myslim ze az to bude v konecne fazi tak bude pusbit uplne jinak :)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Pořád jsem prostě toho názoru, že bys to neměl dělat za provozu, ale normálně to rozebrat a máknout.

Jinak flexo si objednej z Rieggeru, ne? Výjde tam levněji a máš tam metráž...
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

:-) :-) :-)
Horsi zpracovani tohohle CASE jsem jeste nevidel, no fuj! Fakt se mi to nelibi, ukazoval jsem to schvalne jeste trem lidem a vsichni jsme se shodli, ze je to jak na KOLOTOCICH a vypada to priserne.. Ale to je vec vkusu :razz:
OT: Jinak "RADEON 9550" vysel uz davno z kurzu :P
PS: Mel by jsi s tim neco delat, radsi bych to ani tady neprezentoval.. :-D
PPS: Hlavne ty trapne "molitany" me dostaly.. :-D
Odpovědět

Zpět na „Projekty“