Haha to zatim nevyzradim dam to sem az to bude cele,vi to jen kopi.(NEVYZRAD TO)ale sem se divil ze si toho jeste nikdo nevsim,tady vidim ze si lidi moc nevsimajo to bude v te druhe bocnici? Confused

Moderátor: L4mka
Haha to zatim nevyzradim dam to sem az to bude cele,vi to jen kopi.(NEVYZRAD TO)ale sem se divil ze si toho jeste nikdo nevsim,tady vidim ze si lidi moc nevsimajo to bude v te druhe bocnici? Confused
vec nazoru a vkusuRADEONKU..NEUMLAT ME..ale me se to porad zda takove...mno proste mi to nesedi... Embarassed
Ano stoobi ma pravdu bude tam logo ktere jsem promyslel velice dlouho,uz je na 40% hotove ale zatim ho sem nechci davat.Notak na druhé bočnici to vypadá zase na nějaký efektní logo vyvrtané v bočnici...Smile
predek a ta bocnice prave ma ladit do sebe a ktomu i zbytek case(vcetne vnitrku protoze ty zeleny omotavky me zacinaj srat-porad se z nich krusi barva)Proto bych ocenil kdyby byl nekdo ochoten prodat cerne flexo http://www.tntrade.cz/shop/index.php/de ... 0mm5mblackCo se předku týká - nevím...mám z toho prostě pořád dojem toho, že ty máš v case PC a pořád vymýšlíš nějaký "kraviny", který můžeš udělat za provozu. Zkus si nejdřív rozvrhnout pořádný úpravy a promyslet je dopředu na celej case, pak to rozebrat a dělat. Vždycky seženeš někde nějakou case, kam si to prozatím dáš...