to je vec hodne individualni. necekas, ze ti Oblivion pojede stejne jako nekomu s grafikou 2x7900 GTX ve SLI, zeds píše:Radku nemohl bys nekam upnout ini. soubor s tim nejlepsim nastawenim nechce se mi to po jedom prepisovat
TES4 : Oblivion - technická stránka hry
Moderátor: Baneshee
- J X P
- Středně pokročilý

Naposledy upravil(a) J X P dne pát 21. dub 2006, 18:41, celkem upraveno 1 x.
---
- Logue
- Začátečník

- CyberDeath
- Začátečník

Logue : me na Sempronu 2800+(2,4Ghz) , 2x512MB RAM DDR 480 , a 6800GS 475/1180, to jede na HIG z HDR (jak to poprve spustis tak ti to oznami jak moc ti to nastavilo) a z dohlednosti travy na MAX (ale hodne veci tam neni na max)
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
- ds
- Začátečník

- RDK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ale nechapem preco je v tej hre self shadows ked to vypada absolutne hnusne na kazdej GK a pripada mi to nedotiahnute..tak radcej to mam vypnute ako kazit si zazitok z hry....Najlepsie porovnanie na Guru je asi Maximum-Minimum settings nechapem naco tam hodili toto porovnanie... 
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ludia mam problem.
mam quest v meste Bravil kde mam najst nejakeho gemblera ktoreho niekde ukryl taky Orc (neviem mena). ked toho orca najdem povie mi ze mam ist na taky ostrov v lodke. ked tam pripalavam je tam ten gembler co ho uniesol a povie mi ze mam ist do katakomb vybojovat slobodu ze je to nejaka hra: Hunter's Run alebo tak nejako. no ked vsetkych pozabijam a chcem vyjst naspet na ostrov len co sa mi naloaduje scena tak zostanem zaseknuty vo dverach a nemozem nic robit iba sa otacat, cupiet... nemozem sekat skakat a ani pozerat inventar... skusal som cheaty na prechadzanie cez steny ale mohol som ist len hore a dole... vobec nie do stran ani nikde inde... ked som si to skusil v tej chodbe tesne pred tymi dverami tak som mohol lietat po mape... a tuto nic... PLS HEEELP!!!

//EDIT: tak problem seems to be vyrieseny... bohuzial som musel pouzit konzolu. takze cital som na forach a nie som jediny komu sa to stalo. ak sa vam to stane tiez tak ja som postup. takto: pomocou konzole som sa teleportoval na ine miesto prikaz (coc NAZOV_MIESTA) a odtial som potom presiel cez vodu na ten ostrov kde som zabil toho typka... a quest splneny. ja som mal waterwalking boots takze to bolo trocha lahsie...
//EDIT: tak problem seems to be vyrieseny... bohuzial som musel pouzit konzolu. takze cital som na forach a nie som jediny komu sa to stalo. ak sa vam to stane tiez tak ja som postup. takto: pomocou konzole som sa teleportoval na ine miesto prikaz (coc NAZOV_MIESTA) a odtial som potom presiel cez vodu na ten ostrov kde som zabil toho typka... a quest splneny. ja som mal waterwalking boots takze to bolo trocha lahsie...
Naposledy upravil(a) Othrondir dne ned 23. dub 2006, 19:43, celkem upraveno 1 x.
- honny
- Středně pokročilý

prej po určité úpravě oblivion.ini (zvýšení rozlišení stínů a ještě cosi) to vypadá good... ale kde to bylo popsaný už nevim.RDK píše:Ale nechapem preco je v tej hre self shadows ked to vypada absolutne hnusne na kazdej GK a pripada mi to nedotiahnute..
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Artass91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všem:)Tak už konečně se mi snad splní sen:)Zahraji si Tes 4: Oblivion.Hrooooooooooozně mooooooc se těším a tak se už nemoho dočkat mám konfiguraci AMD Athlon 2000+(na hry 1,6), 768Mb Ram a GK Ati Radeon 9600Pro.A tak jsem se chtěl zeptat jak mi to pojede na této sestavě?Prosím zodpovězte děkuji:)Jinak je to úžasná hra ty možnosti a vše co nabýzí:)No není to tak??Díky Vojta
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Bud 640x480 Low-Medium,nebo 800x600 LOWArtass91 píše:Ahoj všem:)Tak už konečně se mi snad splní sen:)Zahraji si Tes 4: Oblivion.Hrooooooooooozně mooooooc se těším a tak se už nemoho dočkat mám konfiguraci AMD Athlon 2000+(na hry 1,6), 768Mb Ram a GK Ati Radeon 9600Pro.A tak jsem se chtěl zeptat jak mi to pojede na této sestavě?Prosím zodpovězte děkuji:)Jinak je to úžasná hra ty možnosti a vše co nabýzí:)No není to tak??Díky Vojta
- Artass91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- nikl
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zkuz to a uvidis, muj kamos ma pc AMD Athlon 2500+, 512MB 400Mhz RAM a 9600SE 128bit 256MB a nerozfara to ani na uplne nejnizsi detaily a 640*480. V dungu mu to jeste slo ale jak vysel na les uplna slide show a to ma vsechny soupatka uplne na min. Sice jsme to trochu zpravily novymi ovladacemi a upravou ini, ale i tak se na to radsi vyprd, protoze jednak ta grafika vypadala strasne(na ty deatily, bez travy atd. proste rovny hranaty rozmazany plochy) a i tak se to v soubojich moc nehyba a jednak ma zkouskovy tak nechce pestovat dalsi zavislost
. Ja mam P4 2GHZ a X1600Pro a jedu v poho 
- J X P
- Středně pokročilý

- shadow
- Středně pokročilý

I když jsem to uvedl už na svém fóru, tak i zde, abyste si toho všimli :
http://www.oldblivion.com/

http://www.oldblivion.com/
//edit Thellwin - teď jsem to sem chtěl taky postnoutOldblivion is a piece of software which allows graphics cards which are pre DirectX9 to run Elder Scrolls: Oblivion from Bethesda. This means that Oblivion can run on cards such as Geforce 3, Geforce 4, Radeon 9200 and so on. Oldblivion is still in an early development phase but it's fairly stable, however there still are a few bugs and kinks to work out.
How does oldblivion work?
Oldblivion attaches to Oblivion and applies certain patches to it. Some of these patches are for making sure that Oblivion doesn't crash when run on hardware which lacks certain new functionality. It also changes the shaders used by Oblivion from pixel shader 2.0 and vertex shader 2.0 into pixel shader 1.1 and vertex shader 1.1.
show must go on..
- Artass91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
JJ to určitě nehraji kvůli grafice ale kvůli vymoženostem co tahle hra nabízí:)Ale ta odpověď před tebou mě dost zarazilaJ X P píše:bohuzel je to tak, ale pokud budes hrat kvuli pribehu pak to za zkousku urcite stojiArtass91 píše:![]()
Jaktože tak málo???Nejde to třeba o trošku víc než low na 800x600??
.
- Artass91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hoj prosím vás chtěl jsem se zeptat.Četl jsem mnoho diskuzí a někde říkali, že na této GK Ati Radeon 9600Pro to vypadá příšerně a jinde že to pojede celkmen good sice na low detaily, ale pojede.
PC mám: AMD Athlon 2000+(na hry 1,6Mhz), 768 Ram a GK Ati RAdeon 9600Pro.Prosím může mi někdo říct jak to pojede a jestli stouto aspoň podobnou sestavou má skušenosti?Byl bych rád za radu.Děkuji Artass
PC mám: AMD Athlon 2000+(na hry 1,6Mhz), 768 Ram a GK Ati RAdeon 9600Pro.Prosím může mi někdo říct jak to pojede a jestli stouto aspoň podobnou sestavou má skušenosti?Byl bych rád za radu.Děkuji Artass
- Boin
- Začátečník

-
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pojde ti to na 800x600 a medium details. distance na minime alebo vypnute. vsetky efekty ako Bloom a HDR off.Artass91 píše:hoj prosím vás chtěl jsem se zeptat.Četl jsem mnoho diskuzí a někde říkali, že na této GK Ati Radeon 9600Pro to vypadá příšerně a jinde že to pojede celkmen good sice na low detaily, ale pojede.
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: