Ta seda obrazovka je vetsinou kvuli ovladacum....nevis co meli za ovladace???m.h.l píše:Několik mých kámošů se Betu 1 pokoušelo rozjet na winXP a bez úspěchu-šedá obrazovka, až jeden co měl win2k to v pohodě rozjel, tak sem si tam hodil win2k a valilo to upně v pohodě.Beta 2 jede všudeLuke píše: Nesmysl, jede i na XP
DOOM3 - pred vydáním
Moderátor: Baneshee
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- mhl
- Středně pokročilý

-
zkoušeli upně všechno, ale to tet už není důležitý protože beta2 jede v pohodeNidzo píše:Ta seda obrazovka je vetsinou kvuli ovladacum....nevis co meli za ovladace???m.h.l píše: Několik mých kámošů se Betu 1 pokoušelo rozjet na winXP a bez úspěchu-šedá obrazovka, až jeden co měl win2k to v pohodě rozjel, tak sem si tam hodil win2k a valilo to upně v pohodě.Beta 2 jede všude
- M@rtin
- Začátečník

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pOOLa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Me to taky tak pripada... resp beta urcite existuje ale rozhodne to neni ta "beta 2" co se siri na netu... staci se kouknout na design novych levelu a musi to bejt vsem jasny... pak konfigurator je taky "hustej"...TomV píše:To je zajímavej názor. Kdes to zjistil ?M@rtin píše:zadna beta neexistuje, je to pouze predelana alfa amaterem.
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet...
Moje clanky na PCT
Moje clanky na PCT
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dámy a pánové, teď jsem si to zahrál... A dvakrát jsem se málem posral...
Myslím, že je tu konečně něco, co atmosférou předčí AVP za mariňáka...
To je hustý... Sice jsem musel vypnout spoustu věcí, aby se to na GF3Ti500 hejbalo (sakra sakra sakra !!! já chci vidět ty stíny...
), ale jinak, až to vychytaj, tak to bude bomba...
Btw, nevíte, jak se v tom, ehm...,"konfigurátoru" nastavuje citlivost myši ? Nebo to musím udělat ručně na konzoli ? A ze kterýho souboru čte hra parametry grafiky při spuštění pouze přes doom.exe ?
P.S.: Ten downgrade ovladačů na 41.09 byl příjemnej...
Btw, nevíte, jak se v tom, ehm...,"konfigurátoru" nastavuje citlivost myši ? Nebo to musím udělat ručně na konzoli ? A ze kterýho souboru čte hra parametry grafiky při spuštění pouze přes doom.exe ?
P.S.: Ten downgrade ovladačů na 41.09 byl příjemnej...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- M@rtin
- Začátečník

-
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Ta alfa je temer nehratelna jak je zabugovana, Beta i Beta2 jsou uz v pohode.M@rtin píše:ta "beta2" neni beta ale predelana alfa, nevim kdo to predelal, sice se mu to docela povedlo, hodne lidi to pak mate a mysli si ze je to skutecna beta. (jako ze neni)
btw. Carmack pristi cvrtek bude mit nejakej proslov, asi se ceka ze uz oznami datum vydani dooma 3. Kez to rekne)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- M@rtin
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

Heh, to je masakr, napadl mě scénář - lidi si nepůjdou koupit plnou verzi protože se jim nelíbila nedodělaná alpha...M@rtin píše:alfa mohla odradit spoustu lidi
Můj názor na celou tuhle věc je ten, že na nějaký nedodělaný kradený verze zvysoka kašlu a užiju si až to vyjde oficiálně.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- M@rtin
- Začátečník

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nastav tam ovladače 41.09.bigbalu píše:tak jsem si konečně stáhnul tu beta 2 verzi a jsem docela sklamaný, mám jen blikající obrazovku. Já si to tu docela pročetl, ale existuje nějaký opravný path, aby to jelo i na novějších ovladačích? Docela rád bych si to zahrál, tak mi zkuste poradit, co mám jak nastavit. Moc díky

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A já jsem si to musel vyzkoušet, abych věděl, jestli mě to přesvědčí ke koupi nové grafiky, nebo ne...M@rtin píše:Proc se vsichni horlive poustite do nedodelanych verzi ? Ja bych proste pockal az to vyjde.

- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hmm, takže na jiných to nefrčí, to je na ho*no, ale co, třeba to někdy testnu, když už jsem to stáhnulTomV píše:Nastav tam ovladače 41.09.bigbalu píše:tak jsem si konečně stáhnul tu beta 2 verzi a jsem docela sklamaný, mám jen blikající obrazovku. Já si to tu docela pročetl, ale existuje nějaký opravný path, aby to jelo i na novějších ovladačích? Docela rád bych si to zahrál, tak mi zkuste poradit, co mám jak nastavit. Moc díkyNevím, jak se budou tvářit na tvojí FX5700, ale jsou asi jediný, se kterýma ta hra celkem funguje...
- Masster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Doom 3 jede i na nejnovejsich ovladacich, testovano s 53.03, jen si musite stahnout Rivatuner a v opengl nastavit emulaci NV40 
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
- mhl
- Středně pokročilý

-
To já sem si koupil zase hodně těch hliníkovejch sra*ek, protože budu muset hoooodddně taktovatTomV píše:A já jsem si to musel vyzkoušet, abych věděl, jestli mě to přesvědčí ke koupi nové grafiky, nebo ne...M@rtin píše:Proc se vsichni horlive poustite do nedodelanych verzi ? Ja bych proste pockal az to vyjde.A taky abych mohl být ještě víc natěšenej...
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Asi blba otazka, ale zajimalo by me jak pude me Doom III na me sestave
Ja si myslim ze kdyz budu mit vsechno dole tak se to nejak hejbat bude 
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T