Project: Mini Container

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
mensa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mensa »

no_-_name píše::rejp: nemáš tam takovou tu spojovací tyč mezi předníma nožičkama, tu od toho otevíracího mechanismu nebo co to je (je to patrný na poslední, společný fotce)
no jenže na tý společný fotce je jinej typ popelnice...když se koukneš na první stránku, tak je tam originální verze jak to má vypadat a má to úplně OK :wink:
PC:ASUS A7N8X-X | AMD Barton 2500+ 1833Mhz@3200+ 2200MHz + Zalman 7000B Cu | 2x 512 MB RAM Kingston HyperX CL2 DDR400 | n6600 300/550@510/684 128MB | SB audigi 2, Creative T5900 5.1 | Seagate 7200.10 320GB SATA | Forton BlueStorm 400W | DVD-RW LG GSA-4163B, CD-RW TEAC CASE: Blue Shadow - projekt,Blue shadow - web
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Tez unikatni mod...konecne jine tvary nez je tower a ty bezny tvary .... je to super
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Díky všem za ohlasy. K té tyčce dole: je to tak jak se tu psalo - je focený s jiným typem kontejneru, protože jsem nenašel u nás žádný od Mevy abych mohl vyfotit přesně dva stejné vedle sebe.
A protože se v Polsku všichni divili že je konťák tak malej, dávám teda konečně fotky v porovnání s měřítkem které všichni dobře znáte. Je to verze pro všechny, tedy i pro nealkoholiky :lol: . Omluvte značku piva že nejdu ve stopách Polska, ale Budvárek nebyl :-D
ObrázekObrázek
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tomu říkám nápaditej casemod. vynikající práce :thumbsup:
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Taky se mi to líbí, ale vedle stolu bych si to nepostavil, určitě by mě to svádělo k tomu do toho házet odpadky :oops:
Goldnoob team proud member!
Dratek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dratek »

GOOD job :up: :worship: :worship: ses fakt borec kez bych to taky umel tak jako ty.
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Chlape, všechna čest, to je nádhera!
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Na zacatku jsem psal, ze se tesim na konec a konec predcil ma ocekavani......... fakt nadherna popelnice. hned bych si ji dal do pokoje. docela me prekvapilo propracovanost detailu. ale ta fotka srovnani skutecneho popelaku a tvojeho me fakt dorazila. paradni prace gratuluji :)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

Obrázek
Tahle fotka dílo dokonala...
Super práce....
(Uf,uf, musím to rozdejchat) :worship: :worship: :worship: :worship:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

No, to je jak nějaký mimino od toho velkýho konťáku. Když jsem to fotil tak tam na mě lidi koukali nejdřív co tam očumuju konťáky, a pka když jsem vytáhl z auta malej, tak zírali co to nesu. Jsem musel vypadat jak nějakej homeles při prohlížení těch konťáků. Nenašel jsem ale konťák od Mevy podle kterýho je dělanej, takže ho musím někde najít ať ho můžu bliknout s ním.
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Ja ze se i divala policie a uz se na tebe chystala :lol:
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
FLiPPY
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od FLiPPY »

ZdenekSveda píše:Nenašel jsem ale konťák od Mevy podle kterýho je dělanej, takže ho musím někde najít ať ho můžu bliknout s ním.
u nas v havirove sou jenom takove
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

ZdenekSveda píše:No, to je jak nějaký mimino od toho velkýho konťáku. ...
:-D tak to se teda vůbec nedivím, ale je to super...
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Je to super... a divim se, ze te vidim jako zlutou kartu..to ti bude trvat jak me nez to zmizne-do vanoc :lol:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

No jo, chyba komunikace v bazaru. Prodal jsem ramky levněji uživateli kterému jsem více důvěřoval a už se mi to tu zažloutlo :oops:
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Aha..to je bordel :? .... a nevis, kdy bude dalsi veletrh pc tuningu ?? Chystas neco noveho ??
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Dalsi vystava bude ve Wroclavi na jare, ale nevime jeste kdy. Bude to na homepage targi. Chystam neco noveho, ale ted na to neni moc cas, takze doufam ze to aspon do Wroclavi stihnu. Prinejhorsim bych jel jen s kontejnerem.
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Mno ja tez chystam neco noveho...to moje dokoncim, ale s tim bych tak vyhral nejshorsi modding :(
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

vypada to opravdu velmi velmi dobre
jedina vec co mi na tom nejak nesedi, jsou ty kolecka ... promin, ale je to tak ....
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

OneHead píše:vypada to opravdu velmi velmi dobre
jedina vec co mi na tom nejak nesedi, jsou ty kolecka ... promin, ale je to tak ....
To si nemyslím...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Projekty“