no jenže na tý společný fotce je jinej typ popelnice...když se koukneš na první stránku, tak je tam originální verze jak to má vypadat a má to úplně OKno_-_name píše::rejp: nemáš tam takovou tu spojovací tyč mezi předníma nožičkama, tu od toho otevíracího mechanismu nebo co to je (je to patrný na poslední, společný fotce)
Project: Mini Container
Moderátor: L4mka
- mensa
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
PC:ASUS A7N8X-X | AMD Barton 2500+ 1833Mhz@3200+ 2200MHz + Zalman 7000B Cu | 2x 512 MB RAM Kingston HyperX CL2 DDR400 | n6600 300/550@510/684 128MB | SB audigi 2, Creative T5900 5.1 | Seagate 7200.10 320GB SATA | Forton BlueStorm 400W | DVD-RW LG GSA-4163B, CD-RW TEAC CASE: Blue Shadow - projekt,Blue shadow - web
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
- CZEBLADE
- Začátečník
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem za ohlasy. K té tyčce dole: je to tak jak se tu psalo - je focený s jiným typem kontejneru, protože jsem nenašel u nás žádný od Mevy abych mohl vyfotit přesně dva stejné vedle sebe.
A protože se v Polsku všichni divili že je konťák tak malej, dávám teda konečně fotky v porovnání s měřítkem které všichni dobře znáte. Je to verze pro všechny, tedy i pro nealkoholiky . Omluvte značku piva že nejdu ve stopách Polska, ale Budvárek nebyl
A protože se v Polsku všichni divili že je konťák tak malej, dávám teda konečně fotky v porovnání s měřítkem které všichni dobře znáte. Je to verze pro všechny, tedy i pro nealkoholiky . Omluvte značku piva že nejdu ve stopách Polska, ale Budvárek nebyl
- zombux
- Odborník PCT
- Thellwin
- Administrátor
- Dratek
- Nováček
-
- X-COM
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- myom
- Středně pokročilý
Na zacatku jsem psal, ze se tesim na konec a konec predcil ma ocekavani......... fakt nadherna popelnice. hned bych si ji dal do pokoje. docela me prekvapilo propracovanost detailu. ale ta fotka srovnani skutecneho popelaku a tvojeho me fakt dorazila. paradni prace gratuluji
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- bubanek
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No, to je jak nějaký mimino od toho velkýho konťáku. Když jsem to fotil tak tam na mě lidi koukali nejdřív co tam očumuju konťáky, a pka když jsem vytáhl z auta malej, tak zírali co to nesu. Jsem musel vypadat jak nějakej homeles při prohlížení těch konťáků. Nenašel jsem ale konťák od Mevy podle kterýho je dělanej, takže ho musím někde najít ať ho můžu bliknout s ním.
- CZEBLADE
- Začátečník
- FLiPPY
- Začátečník
- bubanek
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- CZEBLADE
- Začátečník
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: