Bioshock

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

takze moje 8400M G si to prekvapive v 848x480 dava na medium textury, DX9, jednoduchy odrazy cca 25-40fps podle mista...s upravama v konfigu (snizeni AF, defaultne je tam 4x.. a vzhledem k tomu ze ta GK ma 64bit sbernici...) se to da uz bez problemu hra... mimochodem... i kdyz sem ze zacatku mel textury na high a 4xAF... prisli mi nektery textury dost spatne komprimovany (nebo dost silne) napriklad kdyz vchazite do toho "zvonu" co vas hodi dolu do mesta.. tak ta stena naproti...
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Tak uz to kalim v DX10 ale graficky je to naprosto stejne jako DX9 ... ona to urcite neni DX10 hra ale pouze DX9 + neco malinko z DX10, co se zapne ale ja nic nevidim lepsiho ...

Obrázek
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

Tak tohle je brutalni titul.Vipijes nakej ten alkohol a ses na maderu.
Graficky 1600x1200 na 8800GTX OC vse na max vcetne DX10 pod Vistama s C2D na 3600MHz , 2GB RAM 800Mhz to teda jakz takz 50-60FPS jede dobre do doby nez je vic nepratel tam to pada na 25-40 , system je cistej jen Visty, drivery new nVidia pro Bioshock , fraps a gamesa.Zvuky parada.Na to ze je to jen singlhra ta cena odpovida udajne neni tak dlouha a tim ze tam multi neni a dostava to tak vysoke hodnoceni to je i s podivem vetsinou je to brano jako minus ale jinak tvurci si zaslouzi pochvalu.Trosku ty postavy ktery clovek sundava jsou takovy divny tohle pro deti neni jak je psano od 17+ by odpovidalo.

EDIT: Vertical Synch - byl ON
Jak se vypne je vse uplne jinak lita to jak z porakuuuu
Global Lightning = OFF.
Naposledy upravil(a) djstudio dne ned 26. srp 2007, 07:11, celkem upraveno 2 x.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

tak ono pres steam fakt uz jede :)

nechtelo se mi takhle po ranu pred odchodem do prace lizt do Vist tak sem to zkusil jen v XP. v dx10 to podle me vypada o kousinek lepe, ta voda hned na zacatku spolecne s plameny mi prijdou v dx10 o neco lepsi a prirozenejsi.

//zkusil jsem to ve vistach a ten rozdil je minimalni. ale vypada to pekne
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Zkusil jsem vcera to demo a s 1280x800 s vsim zaplym se nedostanu zatim pod 40fps, takze neni nijak zvlast narocne. Ale jak psal OBR, ta grafika neni kdovika uzasna. Atmosfera ale vyborna
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

ak by este niekto potreboval rychly link na stiahnutie:
ftp://ftp.vein.hu/pub/windows/games/demos/bs.zip
mne to dava 500kB/s
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

Tak novy drivery mam, preinstaloval sem to ale stejne stejna chyba :( nevite nekdo co stim prosim ?: (
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

Co se te reálnosti a grafiky týče. tak na tom začátku jak jsem v té vodě tak by si mohli odpustit ty neviditelné zdi a udělat to tak že bych se po par desítkách metru prostě utopil a ne to co jak to tam je teť :x
A další hodně nereálný prvek je při pohledu na to podmořské město jak se vlní to je uplny nesmysl ten pohled ma byt absolutně nerozvlněny. No a ta voda by si zasloužila detailnější textury. the end
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

tak uz sem na to prisel, verze z GT je nejaka nedotazena a chybej tam naky slozky a soubory :evil:
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

jak to jede pod dx 10kou? je to rychlejsi?
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

palda píše: ... (snizeni AF, defaultne je tam 4x.. a vzhledem k tomu ze ta GK ma 64bit sbernici...)
Výkon při AF není závislý na propustnosti pamětí :roll:
Goldnoob team proud member!
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

zrovna sem dohral demo a muzu rict ze me to absolutne nadchlo 1024*768 high detaily na ty moji cfg old(school) a jede to jako hodinky imho podle me je tohle nejvic psycho cast toho dema :)

Obrázek
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

ty textury by se teoreticky daly ještě zvýšit pokud dobře koukám, protože já mám ve hře vše na max, ale v configu koukám, že weapon, world atd textury jsou nastavený na medium... ale může to být jen nějaký základní nastavení.. nevím nezkoušel jsem to..

ještě pls kde najdu to nastavení af?
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Prave delam na testiku jak to jede na ruznych nastavenich a pocitacich ...

a DX9 versus DX10 - rozdil tak 1-2 procento ve prospech DX9, v DX10 je snimku nekdy nepatrne mene ...

Dual Core versus Single Core, versus Quad - Temer zadny rozdil! ! ! I na rychlem Single core to jde hrat naprosto v pohode a beze zmen ...

Mam tu Athlon XP 2700+ a grafiku 7800GS a jede to tam v 1280*1024 naprosto perfektne a ani to neni hnusny!
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

no ja mam 3200+ 7600GS a da se na to koukat az moc :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Podle ohlasů ze všech koutů z netu to vypadá, že si autoři dali konečne jednou nejakou praci s optimalizací. Líbí se mi jak je to všude oslavováno a vynašeno do nebes, i když by to dneska mela bejt samozřejmost :roll:

Bohužel neni ... Dobre optimalizovana hra je temer zazrak a tohle tak fakt vypadá.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

V noci jsem dal konečně demo a musim se přidat k pozitivně nalděné většině :) Zaujalo mě to, hlavně změna prostředí, protože umístit příběh pod mořskou hladinu tu bylo tušim naposled částečně v "Cold Fear" a je to jednoznačně pozitivní tah, skvěle vykreslené scenérie z podmořského města...prostě po dloouhej době něco co mě láká vyjímečností...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Sentenced píše:Podle ohlasů ze všech koutů z netu to vypadá, že si autoři dali konečne jednou nejakou praci s optimalizací. Líbí se mi jak je to všude oslavováno a vynašeno do nebes, i když by to dneska mela bejt samozřejmost :roll:

Bohužel neni ... Dobre optimalizovana hra je temer zazrak a tohle tak fakt vypadá.
Je to Xbox port, takze neni duvod aby to neslapalo i na pomalych strojich (male textury s malym rozlisenim) ... Xbox se zda jako primarni platforma pri vyvoji ... Je dobre vedet ze 8800GTS 320 a 640 maji naprosto stejny vykon ... vzhledem k odflaklzm a malzm texturam bohate staci pro tuto hru i 256MB RAM na grafice ...
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

az prijdu z treningu zkusim to jeste prochu prohulit :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“