S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

Hijacker933 píše:...doom3 byl mnohem vyspelejsi,krasnejsi a graficky revolucni, kdo pochyboval tenkrat ,dnes to jasne vidi :sly:
doom 3 že je(byl) krásnější jak HL2?já to tedy jasně nevidím, D3 engine se mi vůbec nelíbí,je moc plastický...HL2 byla IMHO o řád graficky lepší než d3 :oops:
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ChrastyII píše:
Hijacker933 píše:...doom3 byl mnohem vyspelejsi,krasnejsi a graficky revolucni, kdo pochyboval tenkrat ,dnes to jasne vidi :sly:
doom 3 že je(byl) krásnější jak HL2?já to tedy jasně nevidím, D3 engine se mi vůbec nelíbí,je moc plastický...HL2 byla IMHO o řád graficky lepší než d3 :oops:
tak tak
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Goldnoob team proud member!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Preview - Bit-Tech 7.2. 2007

Jsou u toho moc pěkné screeny :)
Anticipation
So having played for a good few hours now, we're eagerly awaiting the final code to see how it plays for real. Our current build requires a pretty monster PC to run smoothly, and we're hoping that this will not be the case in the final version, as tweaks and polish make the game more efficient. We do expect, however, that on a decent set-up the game will look spectacular - GSC has integrated a bespoke physics engine, HDR lighting and widescreen support to make the game look pretty awesome.

In its current state, the game is also pretty buggy, and dies rapidly on Vista, which we're also hoping will be fixed in the weeks up until the end of March. If GSC can use these final weeks to pull everything together, the game will almost certainly be a corker, and the first contender for Game of the Year 2007. Stay tuned for our full review in just a few weeks.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Thellwin píše:Preview - Bit-Tech 7.2. 2007

Jsou u toho moc pěkné screeny :)
Anticipation
So having played for a good few hours now, we're eagerly awaiting the final code to see how it plays for real. Our current build requires a pretty monster PC to run smoothly, and we're hoping that this will not be the case in the final version, as tweaks and polish make the game more efficient. We do expect, however, that on a decent set-up the game will look spectacular - GSC has integrated a bespoke physics engine, HDR lighting and widescreen support to make the game look pretty awesome.

In its current state, the game is also pretty buggy, and dies rapidly on Vista, which we're also hoping will be fixed in the weeks up until the end of March. If GSC can use these final weeks to pull everything together, the game will almost certainly be a corker, and the first contender for Game of the Year 2007. Stay tuned for our full review in just a few weeks.
Tak ak to bude vyzerat tak ako na screenshotoch tak bude hra aj po grafickej stranke na slusnej urovni, urcite nie na spicke ale na urovni ano, btw screeny s tym kalachom mi pripominaju velmi ale velmi Boiling Point az nato HDR .
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Co ta citace :huh:
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Our current build requires a pretty monster PC to run smoothly
:(
Moje pc je sice monster (větráčky vydávají opravdu strašidelné zvuky), ale myslím, že tady mi to bude houby platné :D

Jinak ty screeny vypadaj fakt pěkně...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Updated Q&A - Smart AI, Advanced Physics, and Multiplayer - GameSpot 10.2. 2007
GameSpot: Give us an update on the game's development. What aspects of the game is the team working on now?

Anton Bolshakov: We are close to the finish line. The team is preparing the release-candidate version. The feature list is already closed, but we are still correcting some bugs, fine-tuning the balancing, optimizing the game for different PC configurations, and just polishing the game as a whole. So in general, everything is going well and according to plan.
Po přečtení celého IW - jako řeči pěkný, no, jak jinak. Uvidíme jak to bude vypadat v praxi :)
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Tak sem si zahral betu.
je to vicemene pouze MP a musite mit server s verejnou ip jinak litate po mapach sami :roll: jsou tam nejake 4mapy skouknul sem je ..tezko soudit hru grafika-zadne nastaveni jak se dalo cekat na betu.

http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... -18-44.jpg

http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... -19-50.jpg

http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... -18-35.jpg
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

crux2005
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crux2005 »

Ingame video preview: http://video.google.de/videoplay?docid= ... &q=stalker :wink:

ingame screenshoty: http://www.forumdeluxx.de/forum/showpos ... tcount=233

pekné :)

ďalší preview: http://pc.ign.com/articles/761/761625p1.html

požiadavky:

Minimálne:
Microsoft Windows XP (Service Pack 2)/Microsoft Windows 2000 SP4
Intel Pentium 4 2 Ghz/AMD XP 2200+
512 MB RAM
10 GB voľného miesta na HDD
128 MB DirectX 9c kompatibilná grafická karta/ nVIDIA GeForce 5700/ATI Radeon 9600
DirectX 9 kompatibilná zvukovka
LAN/pripojenie k internetu - DSL pre MP
klavesnica, myš

Odporúčané:
Intel Core 2 Duo E6400/AMD Athlon 64 X2 4200+
1 GB RAM alebo viac
256 MB DirectX 9c kompatibilná grafická karta/ nVIDIA GeForce 7900/ ATI Radeon X1950

- zdroj: http://www.gamestar.de/news/pc/spiele/a ... alker.html
s pozdravom, crux.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

crux2005 píše:požiadavky:
...
Hmm, to se docela zvýšily... Ale to se dalo čekat... Doufám, že to aspoň pěkně odladí..

EDIT : Něco málo o demu :
Oleg Yavorsky: We plan to launch a multiplayer demo of the game shortly before the release. Details will be known a bit later. At the moment we’re holding the beta trial of the game. Please, keep your eye on the game’s web-site for further announcements.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

S.T.A.L.K.E.R. Update Interview - FiringSquad 13.2. 2007
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

to hlupak: multiplayer betu sem hral uz asi pred rokem, ale sam :oops: ,trochu jsem tam nepochopil jakto ze me dycky zabila radiace,at sem si koupil sebelepsi oblek,nebo ty vzdusny viry jsou psycho,clovek se tam v klidu prochazi a najednou to s nim nekam mrskne a uz kamera snima skrvavenou podlahu,sem si myslel, ze je tam nejaky neviditelny monstrum co po me celou dobu jde, celkem stiha :lol:
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ano, neoficiální MP beta s opravdu velkou informační hodnotou o tom, jaká bude finální hra :roll:

Jinak, já bych raději než MP dema přivítal demo SP ... snad se také dočkáme.
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Thellwin píše:Ano, neoficiální MP beta s opravdu velkou informační hodnotou o tom, jaká bude finální hra :roll:

Jinak, já bych raději než MP dema přivítal demo SP ... snad se také dočkáme.
NJn jeste zxe sem to smazal :roll:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No já reagoval na Hijacker933, protože ta jeho beta co před rokem hrál nemohla být nic jiného, než leaklá nedodělaná verze ...
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Thellwin píše:No já reagoval na Hijacker933, protože ta jeho beta co před rokem hrál nemohla být nic jiného, než leaklá nedodělaná verze ...
jj ja odpovidal jemu, S tebous em mluvil kdyz sem to hral predevcirem takze. Moc se mluvilo a nakonec si myslim ze to vysumi. Snad tu brzy bude HL.Ep2.
Urcite si tahle hra najde priznivce ja to ovsem nebudu.
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

na screenech to vypadá pekně(to vypadal i Gothic 3 a jak dopadl) ale mám obavy z bugu a celkové neoptimalizace .... a už se ví jakou to bude mít ochranu? Vzhledem k tomu že to dělají ukrajinci tak tipuji SF.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

hlavně ne SF,to si do pc pouštět nechci:(jinak mě nároky vyhovují,ale je fakt, že jsou hrozně vysoké...jestli to půjde tímhle tempem tak za chvíli budou chtít nějaký Tera-Scale :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“