War Thunder
Moderátor: Baneshee
- RiCK
- Začátečník

Re: War Thunder
Tak som dnes trochu poexpil nemcov, StuG III A so 100m. pen. HEATmi je fakt boží
Mobilita úžasná, tie lowtier tanky moc posádky nemajú, tak dám jednu ránu, čeknem na previewu kde má posádku, a do dvoch rán je nepriateľ mŕtvy
Tiež tie t1 nemecké lietadielka sú celkom vhodné proti tankom, sice len proti lightom a medkám s papierovým vrchným pancierom, ale tá mobilita je super, za minútu spravím 6-7 otočiek
V RB ale hrozne rýchlo dojde ammo a na doplnenie je treba pristáť, no a s tou 300kmh maximálkou to trvá večnosť kým človek doletí na základňu a späť...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- LoCo99
- Začátečník

mě ta hra moc nebaví když celej den bojuju s kv-1 proti IS-1 , SU-152, Tiger I a Panther
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak hraj RB nebo SB. Vyhnes se stejnymu narodu. KV1 ma trosku vyssi BR, ale to delo neni zase tak spatny, ma APCR naboje.
Co ma rikat SU85 nebo Pz IV ausf F1, Pz III ausf. J?
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Svata_Oresky
- Začátečník

-
Tak v RB se momentálně stejnému národu nevyhne.Jackiii píše:Tak hraj RB nebo SB. Vyhnes se stejnymu narodu. KV1 ma trosku vyssi BR, ale to delo neni zase tak spatny, ma APCR naboje.
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:Be quiet! PURE POWER 12 M 850W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Be quiet! SHADOW BASE 800DX Black Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No kdyz nebude cekat tri minuty ve fronte tak vyhne. Ale to vsichni vime, takze sem nepredpokladal, ze me budes opravovat.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- Sobo
- Středně pokročilý

Vždyť už dávno se tady (a nebo na WT fóru) řešilo, že trik s resetem odpočtu nefunguje. Jinak mě to klidně hodí do smíšené bitvy už v první minutě, takže pokud jde o mě, mluvíš tady nesmysly.
Proto teď hraju arkády. Smíšené bitvy mám tak jako tak, ale místo několika minut (průměr) čekám jen několik sekund + v arkádách jsou daleko větší výdělky RP i lionů, taky jsou bitvy díky lepší mobilitě a menším mapám rychlejší, což je ideální na grind.
Schválně jsem si teďka dal RB, a i když jsem měl hromadu killů a kosil nepřátele, tak mi oba tanky zničil bombardér (se třetím jsem už neudělal nic, hra skončila na cap). Ne, děkuji nechci. Nebudu na zemi dělat šaška posraným letadlům. No, a teďka to navíc úplně zazdili těma markerama v RB, aniž by se obtěžovali nejdřív vyřešit problém s ultra-low grafikou, takže pá-pá RB, nebudete mi chybět. Na arkádě mi sice vadí, že je taková hektická a občas nepřehledná, ale zase se mi nestane, že někam jedu 5 minut jenom proto, aby mě zabil nějaký ultra-low spec vykempenec skrze 20 stromů, 10 křaků a půlmetrovou trávu.
Proto teď hraju arkády. Smíšené bitvy mám tak jako tak, ale místo několika minut (průměr) čekám jen několik sekund + v arkádách jsou daleko větší výdělky RP i lionů, taky jsou bitvy díky lepší mobilitě a menším mapám rychlejší, což je ideální na grind.
Schválně jsem si teďka dal RB, a i když jsem měl hromadu killů a kosil nepřátele, tak mi oba tanky zničil bombardér (se třetím jsem už neudělal nic, hra skončila na cap). Ne, děkuji nechci. Nebudu na zemi dělat šaška posraným letadlům. No, a teďka to navíc úplně zazdili těma markerama v RB, aniž by se obtěžovali nejdřív vyřešit problém s ultra-low grafikou, takže pá-pá RB, nebudete mi chybět. Na arkádě mi sice vadí, že je taková hektická a občas nepřehledná, ale zase se mi nestane, že někam jedu 5 minut jenom proto, aby mě zabil nějaký ultra-low spec vykempenec skrze 20 stromů, 10 křaků a půlmetrovou trávu.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak hold ja tak casto smiseny bitvy nechytam, proto sem se domnival, ze to s tim cekanim funguje spravne.
Prominte, ze kecam nesmysly. Ty zase na druhou stranu mluvis o ultra-low spec vykempenci kterej te vynda skrz 20 stromu, 10 kraku a pulmetrovou travu.
V tom bude figl jinde ani na ultra-low nevidis skrz kere a stromy. Takze zase ty nevypravej pohadky
Prominte, ze kecam nesmysly. Ty zase na druhou stranu mluvis o ultra-low spec vykempenci kterej te vynda skrz 20 stromu, 10 kraku a pulmetrovou travu.
V tom bude figl jinde ani na ultra-low nevidis skrz kere a stromy. Takze zase ty nevypravej pohadky
- LoCo99
- Začátečník

hele ale v arkádách je nějakej spotting system jak ve Wotku ne ? mě ty tanky mizej před xichtem občas
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To mizej vsude, nezalezi na modu. Me obcas zmizi tank za latkovym plotem
Hold to ma jeste svoje mouchy.
- LoCo99
- Začátečník

no tak jak pak někomu pomůžou low detaily když stejně na dálku ty tanky vidět nejsou ? nebo to nesouvisí s dálkou ? je pravda že když jedu do bitvy tak už mam kilometr před sebou spotlý tanky (a už jsem takhle nějaký i zničil random střelou za jízdy
)
- Sobo
- Středně pokročilý

Jackiii: vidíš, protože tam žádné nejsou.
Zůstane jen pár stromů, které by jinak měly vliv na pohyblivost tanku při nárazu. Doporučuju zkouknout - https://www.youtube.com/watch?v=UdyPhdZLWmA
Spotting system má bugy, nedávno jsem jim reportoval neviditelného Tigera, který mi před dělem SU-152 zmizel na 30m a objevil se pak o 20m dál (byl mezi náma ten kamenný plot). Ale prý už o tom ví, tak uvidíme.
Spotting system má bugy, nedávno jsem jim reportoval neviditelného Tigera, který mi před dělem SU-152 zmizel na 30m a objevil se pak o 20m dál (byl mezi náma ten kamenný plot). Ale prý už o tom ví, tak uvidíme.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tim padem to vsichni hrajou na low, protoze v SB staci kdyz nekde vystrcim drzku a uz ji chytam a ja kolikrat nevidim ani pres kopec. A to uz tam nejsou ikonky na mape. Jiny vysvetleni asi neni.
Existuje ale spousta situaci a to takovych, ze i kdyz se schovam za ultra low stromy tak pres ne tank nevidis a nedokazes ani odhadnout kde je a i presto vsechno kolikrat dostavam rany, to je na povazenou.
loco: tanky ani letadla nemizej ani po 6km ti nezmizi, porad tam je
Me se stava taky to, ze se mi na nakejch 600m vykresluje mesto, ploty, kamenny zdi atd a kolikrat vidim tank kterej by videt byt spravne nemel protoze jak prijedu bliz tak zmizi za zdi, ale realne tam porad je
Existuje ale spousta situaci a to takovych, ze i kdyz se schovam za ultra low stromy tak pres ne tank nevidis a nedokazes ani odhadnout kde je a i presto vsechno kolikrat dostavam rany, to je na povazenou.
loco: tanky ani letadla nemizej ani po 6km ti nezmizi, porad tam je
Me se stava taky to, ze se mi na nakejch 600m vykresluje mesto, ploty, kamenny zdi atd a kolikrat vidim tank kterej by videt byt spravne nemel protoze jak prijedu bliz tak zmizi za zdi, ale realne tam porad je
- Sobo
- Středně pokročilý

Ano, SB hrajou všichni na ultra low, protože jinak nemáš vůbec šanci. Takhle to psali týpci na WT fóru, jinak to prostě nemá smysl. A tohle čeká i RB. Z toho důvodu se už poslední cirka dva týdny pevně zabydluju v arkádách. 
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To je humus ta dzungle. Mam to snizeny, ale takhle to teda nemam. Jak sjizdely ty T26 z toho kopecku tak ja tam mam normalne taky listy a porost. 
- RiCK
- Začátečník

Já ti nevím, niekedy vidím tanky na x-kilákov (bez markeru), a niekedy mi zmizne (wot-style) M6ka pred očami.Jackiii píše:loco: tanky ani letadla nemizej ani po 6km ti nezmizi, porad tam je
Má vegetácia vplyv na "spotovanie" (pod spotovaním myslím markery) v RB?
//No čumím, že RB by mali byť podľa národu, možno zopár krát sa mi to tak stalo, ale 80% mám zmiešané ale tiež je pravda, že väčšinou čakám 3-8min.
Naposledy upravil(a) RiCK dne ned 15. bře 2015, 18:54, celkem upraveno 1 x.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Svata_Oresky
- Začátečník

-
Tak ještě bych věřil, že když máš bitvu do 3 minut, tak není smíšená (takovou jsem dnes jednu chytil), ale přerušování čekání jsem zkoušel teď a výsledek mě moc nepřesvědčil. Vypl jsem to v čase 2:55, zapl znovu a v čase 2:30 mě to hodilo do smíšené bitvy. Možná s tím máš lepší zkušenosti.Jackiii píše:Tak hold ja tak casto smiseny bitvy nechytam, proto sem se domnival, ze to s tim cekanim funguje spravne.
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:Be quiet! PURE POWER 12 M 850W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Be quiet! SHADOW BASE 800DX Black Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
- havli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi obcas stava ze tank zmizi primo pred ocima. Jednou jsem poslal ranu "do prazdna", kde pred chvilkou tank jeste byl videt... a kill. 
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
- Sobo
- Středně pokročilý

Mno, tak jsem zjistil, že War Thunder podobně jako wotko umí vypnout trávu ve sniper modu. Je to v nastavení grafiky pod položkou "Grass in optics". V praxi je rozdíl v tom, že velká část vegetace (veškerá tráva a menší křoviny) se ve sniper modu přestanou vykreslovat, takže můžete relativně dobře vidět, po čem střílíte.
Ukázka (křaky nalevo nejsou ve sniper modu vidět):
Až dneska jsem zjistil, že tohle dost ulehčuje život.
Hlavně na zalesněných mapách typu Kubáň, Karpaty apod. Takže ve výsledku solidní kompromis v tom, že hra vypadá stále pěkně a zároveň vidím, po čem střílím.
Ukázka (křaky nalevo nejsou ve sniper modu vidět):
Až dneska jsem zjistil, že tohle dost ulehčuje život.
- icebosss
- Začátečník

-
bez trávy ta hra právě vypadá dost divně 
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tjn, jenze bez travy te strili trava a ty vubec netusis ktera bije