Každopádně rozdíl teplot tři stupně je opravdu zarážející, ale to už je asi jedno. Bez ohledu na to, jestli bylo nějaké OC nebo ne.
Moderátor: morke
Když měl problém s tím, že měl teplotu vody přes 45 stupňů a bylo to hlučné, tak za to může špatně dotažený blok na gpu?
Hele tohle je relativní... 9700K + 3070 s UV a ani při hraní nevím o tom, že mám zaplé PC.JohnXXL píše: ↑sob 25. čer 2022, 19:51 Osobne bych vodu uz nikdy nevymenil za obycejny vzduch i kdyz jsem treba mel doma i monstra Noctua a jiny na testy...
Jak se rikalo kdo zkusi a vyzkousi ty moznosti jak uz OC potencialu navic tak hlavne to ticho pri hrani atd. uz nikdy pokud vyuziva PC na vic jen brouzdani po netu.Sam vodu pouzivam uz pres 15let mozna jeste dele, a vzdy s usmevem vzpominam na zacatky s radiatorem jeste ze skodovky a jiny veci![]()
neni to prvý krát žo boli na nejakých GK v podstate hromadne nedotihnuté chladiče, imho som pochopil že mal aj na GPU vysoké teploty
Vstupni investice do vody je vyssi ale treba ja co mam vodni blok a vse tak ho uz pouzivam od s.775 az do ted na s2011 a za tu dobu bych mel nekolik ruznych chladicu a s zadnym bych se nedostal na takovy teploty a ticho jak s vodou. Samozrejme ze voda ma i minusy ale ja co jsem mel moznost vyzkouset hodne vzduch chladicu uz bych to nechtel. Voda je specificka ale na vysoky oc furt poskytuje paradni vysledky kam se clovek se vzduchem nedostane podle me nikdy.python.p píše: ↑pát 1. črc 2022, 15:12Hele tohle je relativní... 9700K + 3070 s UV a ani při hraní nevím o tom, že mám zaplé PC.JohnXXL píše: ↑sob 25. čer 2022, 19:51 Osobne bych vodu uz nikdy nevymenil za obycejny vzduch i kdyz jsem treba mel doma i monstra Noctua a jiny na testy...
Jak se rikalo kdo zkusi a vyzkousi ty moznosti jak uz OC potencialu navic tak hlavne to ticho pri hrani atd. uz nikdy pokud vyuziva PC na vic jen brouzdani po netu.Sam vodu pouzivam uz pres 15let mozna jeste dele, a vzdy s usmevem vzpominam na zacatky s radiatorem jeste ze skodovky a jiny veci![]()
Vodou bych získal tak 15% výkonu navíc, možná 20%, ale za 3x tolkou cenu. Nic proti tomu nemám, ale v mainstreamu je to jen machrovinka.
![]()