World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: World of Tanks

Příspěvek od dexterav »

snad by medko čo sa týka armoru nemalo byť lepšia aho ht na rovnakej úrovni
tá škodovečka je práveže super :D
radšej škodovku ako T-34 :D
btw 2300dá kv1 leda tak z HE, ale hádam nechceš tvrdiť že dáš každým výstrelom 350DMG, leda vo sne , papier znesie
len musí byť top mno
cz je peklo 1-4, potom hlavne 8 veľká ako maus a pancier papierový, t9 a t10 by sa dal zaradiť aj k OP hlavne T9
mne zatiaľ z LT najviac sedí HWK12
ono všeobecne si myslím že tanky na T9 sú naj celkovo , čeť výnimkám
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

KV1 ma 2300DPM a T24 jen 1400 :).Mas to napsany ve hre.Medko by prave melo mit vic dpm jak heavy pac nema armor.
Jinak light tanky to je mega porod.Nesnasim je.Skoda, ze mise nejdou plnit jen s heavy to bych mel hned.
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

pozri aj ostatné a zistíš že tá škodovka nijak neuteká priemeru
t-34 má top 1500dpm
ako vravím 57 projeck 413, 2227dpm
121mm u11, 2368 lenže strila HE čiže naplno tak z každých 100 hier 10 :D
to čo používa skoro každý je 85mm F30, 1920 dpm
a takto je to tam min od vtedy čo to ja hrám
na vyšších tieroch sa to už potom obracia
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

HEADe, jestli se chces kouknout, jak se jezdi s LT, muzu ti poslat svoje replaye s AMX 13 75 a Bat 12t. A dneska, teda vcera jsem si koupil AMX 13 57, taky dobrej masakr.
Nejlepsi je preskolit nejakou dobrou posadku treba z HT a resetovat skilly, cele pondeli je na to jeste akce. No a samozrejmost je maskovani a zradlo.

Dextere, T-34 ma daleko lepsi dpm s malym delem. Asi o 1000. :roll:
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Type T-34 nejlepší pětka pro mě.

Ta škodovka je nejhorší tank kterej sem hrál od tieru 1-5
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

Ja tam vidim 1500 max
Idem to mrknut este raz
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

t34 mi ukazuje 2628DPM(57mm delo)
Skoda t24 1397DPM(ale jeste nemam posadku na max)
KV1 2225DPM(85mm delo)

Btw vcera jsem celej den jezdil jen lehky tanky a konecne jsem udelal LT13 a 14 misi a ted uz jen 15mise.Btw moje staty stojej za to win7 pod 1000 :mrgreen:
A celkove staty mi jdou rapidne dolu pac diky gold festu se nedaj jezdit tezky tanky jako driv a ja odmitam pouzivat gold ammo.
Banana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Banana »

WinRate: 9/28 32.14%
at ziji mise, cele tri dny dostavat 0:15 s tankama co mam winrate pres 60% (mise nesplnena, absolutne nemozné)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja se dnes snazil udelat LT15 misi.Pro me dost nemozny dat 3000spot/dmg pri dnesnich mapach.Vetsinou to sou koridory/metsky sracky kde se neda spotovat.Za dnesek asi budu mit win8 100 :mrgreen:
Clovek je podrizenej na stesti a ne skill.
Musi dostat spotovaci mapu coz se stane jednou za 50bitev a jeste mit stesti na spolubojovniky, ze to nastrilej a jeste vetsi stesti, ze nebude spotnutej nepratelskym LT.
Mozna s tier 9/10 LT by to slo nastrilet, ale to ja nemam. :(

Treba s T34 bych to dal v kazde druhe bitve, ale se zasranyma LT je to v nedohlednu
Naposledy upravil(a) HEAD dne pon 2. dub 2018, 23:40, celkem upraveno 1 x.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

3k combined se dá dát v pohodě s 6 tier lightem, na to opravdu nepotřebuješ tier 9/10. Co by jsi říkal u LT15 na 260ku, kde to je 8k? :)

Btw, Mko hned třetí bitvu a ten tančík je neskutečnej troll, tu HEADovo misi jsem s tím dneska dal asi 5x :)

http://wotreplays.eu/site/4271370#live_ ... -amx_13_57
Goldnoob team proud member!
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

amx13 57 je op jako svine.tyhle mrdky porad potkavam a ten jejich kulomet je neskutecnej.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Tak ono je to jeste z roku 2015 delane na stary match making, takze tedka to efektivne jezdi proti tankum o tier niz. Samozrejme rebalanc jako ostatni lighty to nedostane, protoze premium tanky se nesmi nerfovat, ze? Coz mi pripomina, ze bych mozna mohl nekdy vytahnout Black Doga, az si nekdy dam pauzu od Far Cry 5. :)
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Blackdog je pořád super, jedna z mála osmiček, kterou mi nevadí i v dnešní době tahat na public, taky na něm už tahám 7 perk :)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Jak som dúfal, že nová grafika & mapy ma znova prilákajú... nestalo sa tak :( Skúšal som grindiť aj nové lajny o ktorých "back in my days" vývojári ani len neuvažovali :D A tiež nezájem, všechno mi to přijde stejný :-D
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja mam strasnou smulu konecne jsem byl blizko 3000dmg a pak me zabije vlastni dement.To snad neni mozny.
https://abload.de/img/worldoftanks_2018_04_10u9x.png
Ja se z te mise poseru...
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jaká mise? všechny LT-15 jsou v pohodě, i ta na objekta. Jediný těžký mise jsou to huntění artyn, capování a podobný věci který se špatně ovlivňujou.

Hlavně je to o tom spotit, ne střílet. Jako nastřílet jde i 8K, proti gustu... ale je to komplikovanější.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jo je to tak v poho, ze se stim seru uz 2 dny.Aby si spotnul 3k, musis mit stesti na spot mapu+stesti na tym+stesti, ze te nestpotne nepratelskej scout.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Kdyby jsi brečel, že nenaspotíš 8k tak bych tomu i věřil, to není tak easy a je opravdu málo map, kde je nějaká reálná šance to udělat, ale 3k naspotit se dá na dost mapách. A když vemu, že to není pure spot, ale můžeš to i nastřílet, tak srry, ale problém není v mm, hře atd, ale v tom, že prostě lighty hrát neumíš, což neber nějak zle, ne každému nějaká třída sedne.

Máš na tom lightovi vůbec správný vybavení a skilly na posádce?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Psal jsem, ze nemam zadny skilly nemam posadku ani na 100 :roll:
Si to zkus s posadkou na 90%.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Tak tam dej jinou posádku ne, na light a medko patří nejlepší posádka.

Jinak by sis teda měl vystačit s žárovkou, ale pokud hraješ lightko bez dohledu, protože nemáš posádku na 100% a pochybuju že tam vozíš v tom případě zvýšený potravinový dávky, tak se akorýt týráš :D

Dej si tam velitele z jinýho tanku, žrádlo, hašení za bony, chytneš mapu a je to. Spot na začátku a když to nedáš tak tlačit/zdrhat podle vývoje.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“