World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: World of Tanks

Příspěvek od HEAD »

Ja navic hraju bez goldu narozdil od nekterych tady ze :-D .To M od thelvina tam to goldil jako silenej..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak se rozmysli, zda chceš udělat misi a nebo si hrát na Mirka Dušína/Strýčka Skrblíka (vyber důvod proč nestřílíš goldy) :)

Pokud jedu cíleně na misi, tak tomu uzpůsobuju výběr a setup tanku a zvyšuju si tím tak šanci na to, tu misi udělat. Když chci prvospot, maximalizuju dohled, když chci DMG, sypu goldy, když chci dingat s HT, neberu si AMX 50 100 atd.

A když se vrátím k té hře, kde jsem goldil, tak cílem bylo dát co nejvíc DMG atd, takže proto goldím, nemám ten tank na vydělávání, ale pro zábavu :)
Goldnoob team proud member!
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak ja jsem ze stary skoly.Ja kdyz pouzivam goldy, tak je to jako bych cheatoval...Sam to nesnasim, kdyz me nekdo golduje coz se deje v 80% her.
to je imho jedna z veci, proc je wot tak napicu.gold ammo fest.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Goldy jsou legální součást hry, takže cheat to určitě není. Samozřejmě pokud si to chceš sám pro sebe dělat těžší, tak je to tvůj boj, ale pak je blbý tady brečet, že něco nejde, když si to sám komplikuješ :)
Goldnoob team proud member!
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

Mam zapnutý mod co ukazuje strelbu goldami a artiny
A popravde podľa toho su goldy mizive percento zstial co ma v každej jednej hre priamo artina urobila 2x dmg
A cca 10% casu hry mam stunt
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Banana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Banana »

od té doby co jdou goldy koupit za stříbrnáky je to naprosto ok, prostě je to jen drahá a dobrá munice.Vždycky je lepší mít jich "pár" na tanku, občas to rozhoduje bitvu :wink:
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Jeltík píše:HEADe, jestli se chces kouknout, jak se jezdi s LT, muzu ti poslat svoje replaye s AMX 13 75.
Nejlepsi je preskolit nejakou dobrou posadku treba z HT a resetovat skilly. No a samozrejmost je maskovani a zradlo.
Jako kdybych mu to nepsal.... Mirek Dusin bez prem ammo.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jak jsem psal sere me kdyz do me strili nakej zmrd s gold ammo pac to dela nektery(vetsinu) heavy tanku naprosto k nicemu a tak to proste nebudu pouzivat.
Jinak arty mise jsem udelal za 17bitev uplne jednoduchy.
Ted jsem konecne dostal malinovu a naspotil jsem to.S lehkyma srackama koncim...
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Přemýšlím nad premiovým tankem. Přece jen 10,5k bitev a vydělávat na to s KV1 a M4 už mě nebaví. Co Lowe?
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Asi nejvic op je scorpion G nebo superperching e5
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Lowe po buffu není úplně špatnej. Ale pokud ho nechceš primárně na tréning německých heavy posádek, ale jako jedinej prémiák na výdělky, tak bych si spíš počkal na některej z těch nových OP prémiáků (Partion, Defender, Liberte). Nebo i Skorpion G se dá, ale po nerfu má hrozně křivý dělo
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Banana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Banana »

Zalezi co jedes primarne za narod a typ tanku.Treba te bavi heavy sssr, tak si kup nejaky heavy rusky premiak.Jde primarne o posadku, skillujes si ji tim.Samo ze to musi byt premiak co je k necemu ze.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Skorpion G zadny nerf nemel, jenom nekteri jedinci s alobalovou cepickou veri ve skryte nerfy.
Premiaky obecne trpi na retardovany MM, kdy se hraje vetsina her proti tieru 10.
Mouldy nahod nick, neco vymyslime.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Pokud už nějaký goldy máš a chceš ušetřit, tak počkej až bude akce a kup něco ingame. Pokud se chceš plácnout přes kapsu, tak kup něco z těch OP sraček co jsou jen za peníze - defender, patriot, STRV S1, lorraine, skorpion G. Ale většina těch tanků je nudnejch podle mě.

Jinak se střílenim goldů - no taky mě to dřív sralo, ale ve finále je to o 2 věcech - budto jsi idiot, goldíš, a pak nemáš kredity, nebo si umíš udělat pořádek v herní ekonomice, goldíš, neproděláváš, ale musíš pro to něco dělat - bud koupíš premiovej učet (dřív sem bral jen za goldy co sem si vyjel + z těch misí, posledně jsem koupil ve slevě klasicky pulrok), nebo jezdíš SH s klanem (ideal) nebo jezdíš jak hňup random s osmičkou (největší oser), no a nebo všechno dohromady. Při hraní některejch tanků jakmile nezagoldíš trochu, tak si jen potrava a škodíš vlastnímu teamu, to že za to může WG když neumí vybalancovat hru i bez goldů je věc druhá.

A heavy a armor - kdyby nebyly HEATy, tak by každej nadingal o 50% víc. Zajímavý jak v týhle hře se používá realismus jen u nějakejch tanků :D že v realitě byla většina HEATů k ničemu jako tanková munice, lítala poloviční rychlostí a u malých kanonů neměla smysl se tady moc nevyužívá, nebo že podkaliberní munice některejch tanků potřebovala v podstatě minimální vzdálenost aby byla efektivní protože byla moc rychlá. Ten rebalanc munice by pomohl a mluví se o něm už dost dlouho.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak skoda t25(tier6) to je jiny kafe.Prvni bitva s autoloaderem(celkove druha pac jsem pouzil freexp) a M a skoro 3000dmg
Po t24 mega shitu je tohle fakt super
https://abload.de/img/worldoftanks_2018_04_o3uxw.png
Na tier6 nechutne OP tank :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Tady měl někdo štěstíčko, pěkné :-)
Zase tak OP to nebude, až tě to začne házet na retardované mapy s tierem 8 a mentosema, co pochcípají za 2-3 minuty. Snaž se trochu víc, když je to tak OP. ;-)
Obrázek Obrázek
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tatka.troy »

včera e25 eMko za 3900 dmg a 9 killu - padla murovanka a tým tomat takže takový to klasický mlácení tuleňů 8-) a pak padla mapa a konec - tomata s apcr :x
s Intelem na věčné časy
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Všimli jste si toho, že dřívější "neprůstřelný legendy", takový ty tanky, který prostě potkat nechceš, se dneska už skoro nehrajou? E75, E100, Mouse, KV5, KV4

Jak na tom jsou? Nepřijde mi uplně fér přidávat nový a nový tanky, který jsou lepší a ty starší nechat ve stavu jak před 7 lety.
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Já po reklamě na verzi 1.0 v telce zase trošičku začal hrát a Mause jezdím. Jezdí se mi pořád dobře, stále cinká pěkně, jen artyny jsou tím efektem dočasně zhoršujícím staty otravnější.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“