Ahoj, musis to zpomaleni hry proste preckat, stane se to pak jeste parkrat, ale po chvilce se to rozbehne normalne. Sam jsem to hral pred par tydnama a jedine co pomohlo, tak pockat. Pripadne zkousej mackat ruzne pohybove tlacitka a tocit mysi, musi se to rozbehnout.Donic píše:Tak to mi bohužel nepomohlo...
Mafia 2
Moderátor: Baneshee
- fmx rider
- Začátečník

-
Re: Mafia 2
- Maňo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, je nejak možné zapnúť apex physx na zostave kde mám amd kartu ale aby to bolo hrateľné? Stroj mám dosť výkonný nato aby mi to šlo na 60FPS pri max. detailoch len po zapnutí physx to je katastrofa. Mám doma ešte starú geforce 210, myslíte že by to šlo ju nainštalovať a používať jej jadro len na physx?
CPU: Intel Corei7-4930K + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB DDR3 1600 , SSD/HDD: Samsung 950PRO M2-PCI-E 256GB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black,Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Logitech G400, Keybord: Logitech K520, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd
DSLR: Nikon D3100+Tamron 18-270mm
DSLR: Nikon D3100+Tamron 18-270mm
- J X P
- Středně pokročilý

co vim, tak dnesni , i nejvykonejsi karty maji s physx Mafie 2 problem, takze se doporucuje tuhle ficurku spis vypnout.
Ja to nepouzival ani driv, protoze obcas bylo tech ulomku az neprirozene moc. Pusobilo to na mne jako takove to "vice je lepe".
Ja to nepouzival ani driv, protoze obcas bylo tech ulomku az neprirozene moc. Pusobilo to na mne jako takove to "vice je lepe".
---