World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od RiCK »

Erlenberg horší než kdy předtím :mrgreen:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
morke
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od morke »

Všechny mapy jsou horší. Narostly zdi a překážky proti click skill hráčům.
Ještě že existují existují jetlíci, co je v tom podporují.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Click skill hráči? To je nějaký eufemismus pro rakovinu?
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

To, že je někdo buď inteligenčně nebo fyzicky neschopný hrát s normálním tankem a musí klikat jako kokot z kraje mapy a šikanovat hráče, kteří se snaží něco dělat, jejich vyjebaným idiotským stunem, je přesná definice Click skillera.
Není totiž nic lepšího, než hrát jako člověk s mozkem, mít díky tomu hezké WN8 a tím pádem virtuální nápis nad hlavou "focus me clickers". Když se potom člověk ocitne na otevřenější mapě, má celkem solidní jistotu, že ho minimálně 2 ze 3 zmrdů budou neustále vyjebávat a stunovat, takže pokud nebude někde kempit a celkově se chovat tak, aby byl nespotnutý nebo schovaný za velikou překážkou, nezahraje si.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Arty je imho jedina zabavna vec na WOT v dnesnim stavu.
Zadnej problem s MM
Zadnej gold ammo spam proti vam
Je jedno co mate za tym.Nastrilite si neco tak jako tak
Neresite mega op retardovany tanky...
Idealni na relax..
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Pro zábavu jezdím na test serveru. To je úplně bez nervů, nemusím řešit kredity, úplně jiná hra. :-)
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Něco pro HEADa když se tak trápil s tou IS-4 :)
efeat

Map: Doly
Vehicle: IS-4
Experience: 522 -83 137

Awards and Achievements:
Účinná palba, 3 Vítězné znaky

WN8: 5 369
http://wotreplays.eu/site/4289367#mines-thellwinux-is-4

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Goldnoob team proud member!
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Ale ty jsi goldnoob a to je špatné, áno. :-D
Podle HEADa bys to měl markovat bez žrádla, bez goldů a ideálně se 75% posádkou, jako když tu brečel, že mu nejde udělat 3K kombi na misi s LT.
:roll: :lol:

BTW já jsem taky hroznej goldnub a pedotenker, momentálně jsem první na EU serveru s E8 a T21. :oops:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jo je gold lama jak je nazivam.Kdyz koukam na to rozlozeni naboju chce se me blejt.ALe ona to je taky trochu chyba tech zmrdu ve WG kdy delaj OP tanky, ktery se nedaj prostrelit normalni munici.
Proste WOT je fraska a vyhrava ten kdo ma vic OP tank a vic goldu.Nejde o skill a nejde o znalost weakspotu jako driv.

Driv jsem si lidi daval v IS4 pac jsem vedel jak se nauhlovat a kde maj ostatni tanky weakspoty.Ted zmrd proste naloaduje noob ammo a muzu se uhlovat jak chci aproste me da.Pac vetsina OP tanku ani nema weakspoty/nejdou prostrelit normalni munici.

Jinak is4 se da zahrat i bez gold ammo, ale to je spis vyjimka.Btw vsimnete si moje rozvrzeni naboju.Z toho by ste se vy gold ammo nobove asi posrali s tim hrat...
http://wotreplays.eu/site/4289553#stats
http://wotreplays.eu/site/4289572#fjords-headd-is-4

Kazdopadne 90% her konci takhle:
http://wotreplays.eu/site/4289597#steppes-headd-is-4
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

BTW to gold ammo se da koupit za kredity uz asi 5 let, takze nechapu ten sileny hate. Je to proste jenom dalsi typ munice, ktery ma krome zvysene penetrace a ceny i spoustu nevyhod. APCR ma uplne sileny pen drop na vzdalenost a spatnou normalizaci, HEAT zase zerou pasy a spaced armor a je vetsinou pomalejsi. NENI TO AUTOWIN, ale alternativa. A posledni 3 roky bohuzel nutnost, bez ktere se neda rozumne hrat. S prichodem Jap kokototanku, novych nemeckych supertezkych superHT, pripadne i Obj 268 v4, overbuffem Mause atd. jsem zjistil, ze pokud nechci byt obet, musim byt zly na svoji kreditni penezenku a prazit goldy jako o zavod.
Samozrejme existuji i vyjimky jako SirFoch, ale to je jeden megaskiller, ktery plave proti proudu. Sice jeho pristup castecne chapu, ale opravdu nemam nervy na to, mirit jako idiot na weakspot, sledovat, jak strela leti uplne dopice a nepenetrovat jen kvuli tomu, ze homodejove z WG totalne zkurvili vzorec rozptylu strely. Jo a uz jsem zminil RNG, kdy i s papirovou penetraci 260, kterou ma vetsina tier 10 HT, muzu dat pen roll, za ktery by se stydel i tier 8, konkretne 195? To je cisty vysmech, protoze mi muze padnout i roll 325, coz je temer hodnota vetsiny tier 10 HEAT...
Cela tahle politika WG je proste ze zasady spatne, tanky by mely byt minimalne 2x presnejsi, s 2x lepsim vzorcem na rozptyl a s RNG maximalne 10%. Pak by se ta hra dala oznacit jako skill based. A samozrejme by musely zmizet pripady, ze s HT nebo TD trefim skauta nebo jineho papiraka a ten kokos jenom prijde o pasy nebo se ozve hlaska Critical hit a on si jede uplne v pohode dal... Zdravim LTTB a BatLOLa...

Jo a to AMX 13 57 je dost dobrá svině... http://wotreplays.eu/site/4289639#murov ... -amx_13_57
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Jedna věc je být ve full 10 hře s IS-4, kde prostě goldit musíš, protože WG balanc a OP tanky. Na druhou stranu, hrát s IS-4 na topu proti T8 s full gold a ještě se tu tím chlubit, jakej jsem skiller, to snad uznáš že není úplně OK. Já bych se za takovej replay styděl, ne ho ještě někam postoval.
Koukám, že ten jev, kterýmu říkám "žlutej pás" se neobjevuje jen u mě. Taky mě to občas trochu prudí, když se RNG rozhodne, že si nezahraju a 4 z 5 zásahů libovolnýho tanku do boku (papírovýho, nic se space armorem, tam to člověk pochopí) skončí odrazem a poškozeným (ne shozeným) pásem. V takhle absurním měřítku to je ve hře tak rok, dřív to taky nebývalo.
Jinak s tím gold spamem by šlo něco dělat, třeba když by omezili množství goldů na tank max na třetinu z vezených nábojů (u tanků s velkou kapacitou munice i víc). Člověk by si pak rozmyslel, kdy použít gold a kdy ne a bylo by to trochu o skillu. Ale to nehrozí, protože by P2W hráči, co jedou full gold, sypali do hry míň peněz a to by WG nerado vidělo.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Upřímně, kdybych se s jakoukoliv desítkou blížil na 3 marky, tak bych taky nasadil spoustu goldů, pokud by to dávalo smysl. Cílem toho replaye nebylo ukázat, jak se ponižujou 8, ale že dokázal dát 3 marky. A jak už jsem psal, je každýho věc, čím střílí, ve WT i AW je to jen jiný typ munice, jenom ve WOT to má (hlavně u slabších hráčů nebo u Mirků Dušínů) jakýsi "zlý až ďábelský" status.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Aspoň Jeltík to pochopil (nepřekvapivě), že se tu nechlubím goldspamem proti osmičkám, ale těma 3 MoE. I když jsem s tím počítal, že se tady objeví reakce na téma "goldy jsou špatné" a byla to i taková provokoace pro Mirky Dušíny :)

Realita je dneska taková, že bez goldů se z desítek nedá marknout asi žádnej tank (možná Batchat pokud je člověk jakože fakt hodně velká skilla). A protože musíš mít čísla lepší než 95 % ostatních hráčů a velká část hráčů goldy střílí, tak bez géček jsi prostě odsouzenej k tomu, to nedat.
Goldnoob team proud member!
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Od 13 zacina maraton na novej italskej tier8 premium.Co jsem to pocital, tak bude potreba 312 000XP.Takze kolem 400bitev+- u me.
https://thedailybounce.net/2018/04/11/w ... -missions/
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tatka.troy »

tank zadarmo se hodí :twisted:
s Intelem na věčné časy
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Base XP... To zase bude v alejích nablito. Dám, co dám a zbytek dokoupím, nejsem už takový nolifer.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Tier 8?
Obrázek
Banana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Banana »

to zase beztak nedám protože prostě rajčáci :| nebudu to hrotit, pojedu si svoje a bud padne nebo ne
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Koukal jsem na recenze a je to papir.Ani hulldown se neda hrat.90% casu pujde proti tier10 kde pujde na 2-3rany...
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Hele můžete mi říct, co je to s tim MM na tieru8? Dnes tak 30 bitev s KV4 a z toho tak 2 v top tieru a 90% v tier 10 bitvach. A je to tak furt. S žádným jiným tier tankem se mi to nestává.
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“