Zaklínač 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Zaklínač 3

Příspěvek od blaho »

nič take som tam nenašiel :|
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

U posledního screenu to vypada, ze nemá masky.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

zajtra na to mrknem , dneska som nejako podgurážený :)
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Hladis píše:U posledního screenu to vypada, ze nemá masky.
ano !

diky :)

uz to jede :

Obrázek
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

Koniec s TRISS je naj :)... Ten sa mi podaril :P...

P.S. Dufam, ze tento Witcher neni posledny :/... Teraz som sa vratil k jednicke a dvojke... ale ta trojka jednoznacne naj vo vsetkom, i ked sa mi zda, ze rozhovory boli lepsie v jednicke..
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
Ankar_23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ankar_23 »

Někde jsem četl, že prý nechtějí skončit s 3. dílem.
CPU AMD Ryzen 5 5600X MB ASRock B550 Pro4 RAM Corsair Vengeance LPX Black 16GB SSD Samsung 860 EVO 250GB GK MSi GTX 1660Ti PSU Seasonic S12II 620W Case Fractal Design Define R4
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

..ale dají si od něj chvíli pauzu s Cyberpunkem. Witcher 4 bude, ale už asi né za Geralta
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak asi po 40hodinach hrani jsem zjistil, ze sem si importoval z dvojky blbej save.Importoval sem quick save tesne pred poslednim soubojem s lethem.
Budou moje volby z dvojky fungovat krome letha a nebo je to vse v defaultu?

Asi me jebne z toho... :(
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Import savu sem vzdal hned na zacatku. Otazky ve hre jsou lepsi a bez pripadnych nasledku z nahrani blbyho savu.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Pro me je to dulezity.nehral jsem jednicku i dvojku s puvodnim savem abych pak ve trojce mel defaultni stav sveta..
Tohle je zabijak.Pokud je tam defaultni stav, tak to bude muset rozehrat znova.

Jak rikam je to quick save tesne pred lethem :( .

Kde zjistim ve trojce dusledky roche/iorveth cesty z dvojky?Ja mam save od veverek a v defaultnim stavu by mela byt cesta rocheho.
Naposledy upravil(a) HEAD dne čtv 7. led 2016, 22:54, celkem upraveno 1 x.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Oni tam udelali to nahrani savu z dvojky tak neprehledne, ze se mi taky nedarilo tam dat na 100% spravny save. Tak jsem to radsi nedelal a jen odpověděl na otázky a vyhnul se tak pripadnymu pruseru po odehrani xx hodin.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

pust si dvojku a vsechny starsi savy vymaz, nech jen ten, co chces pouzit
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak nakonec by to melo pouzit vsechny volby az na letha..Sice jsem ho nechal zit ale co..Chybet mi nebude :)
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

A zrovna Letho je super, jeho quest je super, total bad ass :)
Já si naštěstí importoval správnej save, ale jednu věc CDP stejně nevychytali - ikdyž jsem vyléčil Saskii, tak se Geralt zeptá Philippy jestli se Saskii podařilo vyléčit.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Takhle vypadá svět Zaklínače 3 svrchu
http://www.hrej.cz/novinky/2016/01/07/t ... chu-38371/
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Přesně, Letho a jeho úkol je úplně super. Jako Zaklínač 3 přinesl minulý rok po hodně dlouhý době hru se zajímavými úkoly.

SPOILER:
Jinak trojku jsem dohrál pro mě nejlepším možným způsobem. Cirilla přežila a stala se císařovnou a Geralt se usadil s Yennefer. A přesně takhle jsem to chtěl. Protože hra je dneska kánon tak jsem si to vlastně konečně završil líp než se to imho povedlo Sapkowskému kdy se Ciri na konci přenesla do doby krále Artuše. Což byl naprosto WTF moment i pro mě kterej si jinak ságu celkem užíval.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Konečně dohráno :oops: . Jsme nadšenej. Celou hru jsem si maximálně užíval a užívám dál (Srdce z kamene). Pár chybek by se našlo, ale nic, co by kazilo dojem ze hry jako celku. Klobouk dolů.
Herní PC: i7 9700k + Lian-li Galahad 360; MSI Meg Z390 Ace; Corsair Vengeance RGB Pro SL White 4x8GB 3200 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Jó, srdce z kamene jsem dohrál minulý víkend. Příjemný datadisk, trocha boje a hodně srandy :)
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

M4r1hu4n3 píše:Přesně, Letho a jeho úkol je úplně super. Jako Zaklínač 3 přinesl minulý rok po hodně dlouhý době hru se zajímavými úkoly.

SPOILER:
Jinak trojku jsem dohrál pro mě nejlepším možným způsobem. Cirilla přežila a stala se císařovnou a Geralt se usadil s Yennefer. A přesně takhle jsem to chtěl. Protože hra je dneska kánon tak jsem si to vlastně konečně završil líp než se to imho povedlo Sapkowskému kdy se Ciri na konci přenesla do doby krále Artuše. Což byl naprosto WTF moment i pro mě kterej si jinak ságu celkem užíval.
Tyvole mám úplně stejný dojmy :)
Taky jsem měl tenhle konec a taky nadšení, lepší to bejt nemohlo. Celej ten epilog v zamrzlém Bělosadu bylo něco nádherného. Jak bylo na Ciri vidět že se něco děje...že je nějak distracted..

Btw co to máš proboha za avatara ? :mrgreen:
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

To je Saudek. :mrgreen: Jeho fotky mám rád :)

Ten epilog byl výbornej, což si uvědomuju až teď když si to napsal. Tak dobré zakončení že ti to ani nepřijde že se vlastně loučíš.

A co říkáš na Srdce z kamene?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“