Eddward píše:Asi od toho vela cakas, ale tak hry (väcsinou) funguju. Ani ja tam nevidim zasadny problem. Pre hru bez jedineho drobneho seknutia musis mat na 100% stale 60fps alebo tolko fps kolko mas frekvenciu monitora + samotny enginy hry musi byt na to prisposobeny a to v dnesnej dobe neni nikdy.
Cakal som,ze to pojde aspon normalne nakolko so starym procesorom na starej zakladnej doske s tou istou grafikou niektore hry nemali problem.Ked som odniesol spat veci do obchodu,tak vravel mi zamestnanec,ze vraj na sockete zakladnej dosky su vraj ohnute piny.
Vyjadrenie zamestnanca bolo,ze vraj piny nemohli byt poskodene predom nakolko vraj pokial doska zide z vyrobnej linky dolu tak vraj je kontrolovana laserom a vraj som dostal zapecatenu krabicu s novou doskou.Ale to je omyl pretoze mne prisla otvorena nezapecatena cize ju predo mnou mohol kludne niekto vratit a dali ju dalej na predaj ako novu.
Vraj som mal prist prvy den hned naspat.No ale ja som chodil kazdy den menit komponenty nakolko mi to takto odporucali,ze mam vyskusat zmenit ramky,potom disk,grafiku.Tak som menil az pokial som nevycerpal vsetky moznosti.Akurat zdroj ostal povodny.Nic nebolo ucinne,tak som uz nemal nervy a odniesol som vsetko vratit a nakoniec sa dozviem,ze piny na doske su ohnute.Vraj neodbornou manipulaciou to mohlo vzniknut.Tak viem ze kladivom procesor nebol vkladany do dosky.
Mne za nu nevratili peniaze a musim cakat na reklamacku kedze vraj posielaju priamo do asusu dosku lebo alza taketo veci odmieta reklamovat.No som presvedceny,ze som kupil poskodenu dosku a teraz nemam ani dosku ani peniaze.Uz len trpnem a cakam,ci asus uzna reklamaciu alebo nie.
Pri najblizsiom nakupe budem pozadovat,aby komponety predomnou kontrolovali lebo clovek nikdy nevie.